Header

Daily
.. no see

Hej alla! Nu är det ett tag sen jag la upp ett inlägg här. Rättare sagt ca 2 månader. Jag har haft fullt upp med att umgås med mina vänner som har kommit hem under denna sommar så har mestadels hängt med dom. Har även separerat så nu håller jag på med lägenhetsvisningar samt kikar på lägenheter åt mig själv.

Det händer mycket i mitt liv just nu på en och samma gång. Men jag kan hantera det mesta och det är inga stressmoment. Just nu sitter jag och är nervös och vill gråta för ska på min första körlektion och jag har inte kört mycket hemma..

Vi hörs nog inom snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Daily, Julia Grönwall
Bilder från helgen

Och helt plötsligt så tog ännu en helg slut. Har haft en riktigt bra lördagskväll som kanske vart lite (läs något) för sen.. men kvällen var bra!

Min ena göteborgare har kommit upp och eftersom jag inte träffat henne på allt för länge så vart det stor kalas och ett välkommen till boden sommaren. Med tanke på hur bra denna kväll blev så känner jag på mig att denna sommar kommer bli fantastisk!


Likes

Comments

Prom makeup

Nu när balerna börjar närma sig här i Boden och Luleå trakterna tänkte jag ta med mina bästa balsmink tips.

1. En bra bas kommer man långt med. Har du en oljig hy så kör på en nermattande primer i t-zonen och med en torr hud så förbered huden med mycket fukt och använd ingen nermattande torr foundation för då kommer den mest troligt se kakig ut.

2. Ögonskuggs primer. Jag vet att det finns många som klarar sig med bara concealer på ögonlocket men jag själv kan inte leva utan en primer just för ögonen och helst en nermattande då jag har väldigt oljiga ögonlock. Samt att man vill att ögonskuggan ska sitta hela morgonen, dagen samt kvällen.

3. Du kommer även långt med lösögonfransar, det kan piffa upp vilken look som helst. Mitt bästa tips är att köpa ett lim till då limmet man får med inte sitter så bra. Ha med limmet och en pincett i väskan så kan du fästa fransarna om dom lossnar under dagen.

4. Puder. För att foundationen ska sitta en hel dag och ute i soligt väder så pudra på lite mer än vanligt och "pressa på" pudret på foundationen så den inte ligger och rör sig på ansiktet.

5. För att inte se så pudrig så avsluta med ett fuktspray eller en fixerande mist för att återfukta ansiktet och får pudret att "smälta in" med foundationen.

6. Lägg en läppenna på hela läppen för att sedan avsluta med ett läppstift för då håller läppstiftet mycket längre.

7. Använd ett bra setting spray för att försegla hela makeupen och använd en anpassad just för din hudtyp.


Likes

Comments

Daily, Haul, Julia Grönwall
So fluffy!

Fick hem lite skor som jag hade beställt från Asos igår. Alltså hur coola är inte dessa skor!! När jag såg dem först så tänkte jag "är dessa snygga eller otroligt fula?". Har fortfarande lite funderingar kring det men på något sätt så älskar jag dom. As balla!

Beställde även ett par sandaletter och ett par slip ins som tyvärr blir en retur på då dom var väldigt små i storleken. Jag har vanligt vis 35,5 på fötter och beställde hem 36 men de var way to small.

Längtar till jag kan rocka dessa på krogen! Måste bara hitta någon silikon remsa att lägga så inte skorna chippar för mycket.

Likes

Comments

#MOTD, Skönhet
Sorry im bad at pickup LIMES
MAKEUP OF THE DAY

Med älskade Michael Jackson i högsta volym i lurarna är jag påväg till jobbet för ett 12-17 timmars pass. Även läst i norrbottens tidningar att de ryktas om att en viss Justin Bieber rör sig i Boden/Luleå områdena, ganska coolt om jag får säga de själv.

Vi får höras senare idag, ha en underbar fin dag med mycket solsken!

Likes

Comments

Nouw Magazine