Header
View tracker

Viktor & Rolf - Bon Bon. Giorgio Armani - Si. Viktor & Rolf - Flowerbomb. Yves Saint Laurent - Black Opium.

Jag äger en hel del parfymer men ovan så skådar ni mina absoluta favoriter.

Giorgio Armanis Si har jag haft nu väldigt länge som favoritdoft. Jag hade kunnat säga att det är som min signaturdoft. Den är så underbar!

Jag kommer ihåg då Black Opium lanserades. Första gången jag fick dofta på den var på Loreals nyhetskväll innan den hade släppts i butikerna. Jag hade jätte svårt för den först och tyckte att den bara luktade konstigt på mig. När den väl släpptes på Kicks (då jag jobbade där) så började jag gilla den mer och mer för varje gång jag visade den för en kund. Men det är min favoritparfym på hösten och vintern. På sommaren blir den alldeles för stark och känns bara obehaglig att ha på.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Estée Lauder Sumptuous Extreme, Yves Saint Laurent Baby Doll, Lancôme Définicils

Låt mig presentera mina topp tre favorit mascaror. YSL Baby Doll tar första plats med hästlängder. En förlängnings mascara med en separerande gummiborste för fina fransar, vad kan gå fel här? En liten nackdel har den här mascaran och det är att YSL´s mascaror torkar så snabbt. Alldeles för snabbt. Detta är ett stort minus då mascaran inte är den billigaste och att köpa en ny var tredje vecka är ingenting jag vill.

Andra plats så har vi Lancômes Définicils, samma som med babydoll så är detta främst en förlängnings mascara och ska även separera fransarna. Problemet här är borsten för mig. Den vill inte separera mina fransar. Gummiborste är mycket bättre för mina fransar.

Och på tredje plats har vi Estée Lauders Sumptuous Extreme. Denna mascaran ska ge en extrem volym alltså väldigt tjocka fransar så för den som vill ha tjockare fransar och inte bryr sig så mycket om separationen. Trodde ej att jag skulle gilla denna mascaran men dem dagarna man vill ha lite mer partyfransar så kör jag gärna på den här.

Likes

Comments

View tracker

Idag står Mac - "Viva glam 1" för dagens läppstift. En djupare röd färg.

Jag ÄLSKAR röda läppar, allt från klara till roströda. Om jag inte har någon rosa/beige färg på läpparna så har jag någon slags röd. Klassiskt och funkar till min svarta dresscode på jobbet.

Idag vart det en kort dag på jobbet så har endast jobbat 8-12 men jag skulle ju ha varit ledig idag men eftersom jag älskar att jobba och blir galen av att vara ledig så gjorde det inte mig något. Efter jobbet så gick jag med min kollega Freja och åt sushi på odod och strosade lite i butikerna.

Likes

Comments

Via mitt jobb så har jag fått lite nya produkter från Isadora att testa. Har inte hunnit testa dem på mig själv än men det ska bli kul. Tycker att Isadora är ett av de bästa budget märkena på svensk marknad.

Läppstiftet är i en riktig snygg färg! Om ni har tid någon gång så gå in på valfri butik (Åhléns t.ex *flirtsmiley*) och leta efter Isadora - Sculpting Lipstick i nr 56 "Rosewood"!

Likes

Comments

Här är några bilder från min kamera rulle på mobilen som alltid får mig glad. Dem flesta bilderna är ifrån min lilla semester i somras då jag och Axel åkte ner till Linköping och Stockholm. Sen saknar jag min ombré den var dock för dyr och jobbig att underhålla så den rykte mot sommarens slut.

Jag älskar att åka till Stockholm på somrarna delvis för jag älskar staden, den är så mysig och sen får jag träffa min morbror och hans sambo!

Likes

Comments

Jag har ju aldrig haft något intresse för inredning. När jag bodde hemma så brydde jag mig knappast om hur mitt rum såg ut. Men nu har jag börjat bry mig lite mer men fortfarande inte så där jätte mycket så jag hade kunnat lägga ner halva lönen på dyra inrednings detaljer. Här är två bilder ifrån mitt vardagsrum som är mina favorit detaljer. Jag ÄLSKAR min Marilyn Monroe tavla, den är så ball sen mina Dr. Seuss böcker ligger mig väldigt nära hjärtat.

Renen på bilden här under är också en av mina favoriter och den är självklart från bästa Åhlens och kommer in varje jul. Syns lite dåligt på bilden men den glittrar och är så fin! Sen tycker jag att min palm också är ganska cool. Ska köpa en ny kruka till den då jag tog den billigaste på blomsterbutiken då jag inte hade några krukor hemma. Men en liten färgklick gör ju ingenting.

Likes

Comments

Lite bilder ifrån Halloween i lördags. Ni kanske undrar vad jag är men jag ska föreställa Poison Ivy. Tyvärr så kom aldrig mina plastlöv jag beställde på eBay. Hade varit lite lättare att identifiera mig om jag hade haft dem. Många frågade mig under kvällens gång om jag var Ariel, ja man hade ju kunnat tro det haha... Och när jag sa att jag var Poison Ivy så visste ca 4 av 10 personer vem det var. Hade en jätte rolig förfest med massa nya människor jag aldrig träffat. Förutom Sophia då. Självklart så vart det Western Farm men som vanligt är det en miljon människor där så man blir snabbt galen. Annars så hade jag super kul!

Likes

Comments

Jag har äntligen börjat få någorlunda ordning på min "smink hörna" men jag är långt ifrån färdig. Jag har mycket kvar att göra. Måste få upp några tavlor och en hylla där jag kan ha alla parfymer och liknande på men det får se ut så här just nu iallafall.

Likes

Comments

Idag under dö timmarna hemma så ville jag testa på någon halloween sminkning så jag bestämde mig för att snabbt få ihop en Harley Quinn blandat med jokern. Kanske inte en av dem bättre sminkningarna jag gjort men det var kul att kladda lite grann. Allting skulle ju vara utsmetat  och se "smutsigt" och slarvigt ut. Men ovanför är resultatet.

Likes

Comments

 1. Vad är ditt mellannamn? Maria
 2. Vad är din favoritfärg? Svart eller smaragdgrön
 3. Vem var din första bästa vän? Jag skulle nog säga att det var Amanda.
 4. Hur lång är du? 1.60 stolta centimeter
 5. Katt eller hund? Hund utan tvekan, jag och katter funkar inte.
 6. Roligaste minnet från skolan? Oj haha, jag har nog några godingar från skoltiderna men jag måste nog säga att det var när jag fastnade med mina byxor från översta skåpet och hängde med byxorna därifrån och kunde inte ta mig ner haha.
 7. Hur många länder har du besökt? Nu måste jag räkna.. hm.. 7 st.
 8. Ska du plugga vidare? Jag tror det. Är riktigt sugen på fastighetsmäklare, jag är bra på att sälja.
 9. Vad var ditt värsta/bäst ämne i skolan? Värsta var nog matte eller fysik och det bästa var Historia eller Engelska.
 10. Vad är din favorit dryck? Allt som innehåller Koffein
 11. Vad är ditt favoritdjur? Hund
 12. Vilken är din favorit parfym? Giorgio Armani - Si. Man skulle nog kunna kalla det min signatur doft.
 13. Té eller Kaffe? Kaffe
 14. Vad skulle du döpa ditt barn till? Bianca och Penny gillar jag som namn.
 15. Vilken sport går du i/gått i? Jag har gått i ridning, handboll, fotboll och även cheerleading haha.
 16. Vilken är din favorit bok? Harry Potter, alla delarna.
 17. Vilka är dina favorit "youtubers" ? Anty och Carli Bybel
 18. Vilken är din favorit film? Harry Potter och Grinchen.
 19. Är du i ett förhållande? Ja.
 20. Hur är den perfekta dejten? Middag. Jag älskar mat samt att man kan sitta och prata och lära känna varandra.
 21. Hur många flick/pojkvänner har du haft? Jag vill svara 1 på den frågan men jag har ju haft innan Axel men det är ingen som jag vill räkna med då Axel är den jag känner att jag verkligen älskar. För inget som jag har känt för nån annan har jag känt nu för Axel.
 22. Favorit minne från barn? När pappa målade mig till sjörövare och jag satt o grät för jag var ful var det minnet jag fick först i skallen.
 23. Pratar du något annat språk och hur bra? Engelska, skulle vilja säga flytande men snäppet under, tyska och det är endast enstaka meningar.
 24. Har du några syskon? Ja en lillebror som heter Viktor och är 3 år yngre än mig.
 25. Hur skulle du förklara din stil? Som en gott och blandat påse.
 26. Vilken är din favorit restaurang? En restaurang i USA som serverade mig hummer ravioli, kan ej glömma den maträtten.
 27. Vilka är dina favoritserier? Weeds, Modern Family och Orange is the new black.
 28. PC eller mac? Har båda och gillar båda.
 29. Vad har du för telefon? Iphone 6s den rosa.
 30. Vad är en dålig vana hos dig? Jag svär mycket och jag blir lätt beroende av saker.

Likes

Comments