Header

Att jag nu 4 år senare sitter och skriver detta kan jag inte förstå. Att det faktiskt tagit mig 4 år att berätta sanningen och bekräfta det som alla trott. Det hugger fortfarande i magen då jag skriver detta och jag får kämpa emot. Jag kan fortfarande tro att jag fördriver sanningen och att varje gång orden kommer ut från min mun att det låter som att jag överdriver och jag är så rädd att folk ska säga "nä men hon överdriver och ljuger". Sanningen är den att i mitt förra förhållande så fick jag höra nästan dagligen att jag är ful, äcklig, hora, att jag inte duger, att jag är helt dum i huvudet. Jag trodde detta var normalt. För detta var ju det jag fick höra av någon som "älskade mig".

Jag hade inga vänner förutom i skolan eftersom så fort jag gjorde något annat så vart han sur och jag ville inte göra han sur så jag började att isolera mig och var ofta hemma eller bara med han.

När han vart full så var han inte bara verbalt elak utan han kunde bli våldsam. Vilket jag dagen efter fick höra att jag överdrev eller att det inte alls hände som jag sa att det hände. Jag gav honom chans på chans för jag hade ju ingen annan.. han var ju den enda. Sen var det bra och jag fick höra hur bra jag är och hur mycket han älskade mig och att han inte kunde leva utan mig. Men nästa gång han drack så var jag lika dålig igen.

Jag är ingen person som öppnar upp mig och berättar om sådant här i vanliga fall men jag tyckte det var dags att folk skulle veta. Jag nämner inga namn i respekt mot hans familj.

Han tog två och ett halvt år av mitt liv. Det kom en dag då jag inte kände något längre. Jag vart inte ledsen av vad han sa eller vad han gjorde. Den dagen lovade jag mig själv att någon aldrig skulle få trycka ner mig på det sättet igen, jag lovade mig själv att hålla huvudet högt och klara mig igenom detta.

Jag hoppas att alla kan förstå varför jag inte pratar om denna del av mitt liv. Varför jag inte berättar om mig själv så mycket eller säger mer än att han var instabil. Ha förståelse.

Jag kommer inte att tillåta anonyma kommentarer.

Var snälla mot varandra.

Jag skriver inte detta för att jag vill ha uppmärksamhet eller liknande för om det skulle vara så så skulle detta inlägg ha kommit upp för länge länge senMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Daily, Julia Grönwall
Bilder från helgen

Och helt plötsligt så tog ännu en helg slut. Har haft en riktigt bra lördagskväll som kanske vart lite (läs något) för sen.. men kvällen var bra!

Min ena göteborgare har kommit upp och eftersom jag inte träffat henne på allt för länge så vart det stor kalas och ett välkommen till boden sommaren. Med tanke på hur bra denna kväll blev så känner jag på mig att denna sommar kommer bli fantastisk!


Likes

Comments

Prom makeup

Nu när balerna börjar närma sig här i Boden och Luleå trakterna tänkte jag ta med mina bästa balsmink tips.

1. En bra bas kommer man långt med. Har du en oljig hy så kör på en nermattande primer i t-zonen och med en torr hud så förbered huden med mycket fukt och använd ingen nermattande torr foundation för då kommer den mest troligt se kakig ut.

2. Ögonskuggs primer. Jag vet att det finns många som klarar sig med bara concealer på ögonlocket men jag själv kan inte leva utan en primer just för ögonen och helst en nermattande då jag har väldigt oljiga ögonlock. Samt att man vill att ögonskuggan ska sitta hela morgonen, dagen samt kvällen.

3. Du kommer även långt med lösögonfransar, det kan piffa upp vilken look som helst. Mitt bästa tips är att köpa ett lim till då limmet man får med inte sitter så bra. Ha med limmet och en pincett i väskan så kan du fästa fransarna om dom lossnar under dagen.

4. Puder. För att foundationen ska sitta en hel dag och ute i soligt väder så pudra på lite mer än vanligt och "pressa på" pudret på foundationen så den inte ligger och rör sig på ansiktet.

5. För att inte se så pudrig så avsluta med ett fuktspray eller en fixerande mist för att återfukta ansiktet och får pudret att "smälta in" med foundationen.

6. Lägg en läppenna på hela läppen för att sedan avsluta med ett läppstift för då håller läppstiftet mycket längre.

7. Använd ett bra setting spray för att försegla hela makeupen och använd en anpassad just för din hudtyp.


Likes

Comments

Daily, Haul, Julia Grönwall
So fluffy!

Fick hem lite skor som jag hade beställt från Asos igår. Alltså hur coola är inte dessa skor!! När jag såg dem först så tänkte jag "är dessa snygga eller otroligt fula?". Har fortfarande lite funderingar kring det men på något sätt så älskar jag dom. As balla!

Beställde även ett par sandaletter och ett par slip ins som tyvärr blir en retur på då dom var väldigt små i storleken. Jag har vanligt vis 35,5 på fötter och beställde hem 36 men de var way to small.

Längtar till jag kan rocka dessa på krogen! Måste bara hitta någon silikon remsa att lägga så inte skorna chippar för mycket.

Likes

Comments

#MOTD, Skönhet
Sorry im bad at pickup LIMES
MAKEUP OF THE DAY

Med älskade Michael Jackson i högsta volym i lurarna är jag påväg till jobbet för ett 12-17 timmars pass. Även läst i norrbottens tidningar att de ryktas om att en viss Justin Bieber rör sig i Boden/Luleå områdena, ganska coolt om jag får säga de själv.

Vi får höras senare idag, ha en underbar fin dag med mycket solsken!

Likes

Comments

Nouw Magazine