Header

Pink Lady

Åh vad jag älskar att bära dessa rosa toner på mina ögonlock. Jag har aldrig haft några rosa skuggor tills jag införskaffade dessa ifrån makeup geek! Men nu är jag sugen på en helt ny färg.. GULT. Hur snyggt hade de inte varit med gult och lite mer orange tillsammans? Måste få tag på en gul skugga!

Har äntligen tonat mitt hår nu så känner mig så mycket fräschare än den där halvdassiga färgen (färgerna). Om ni vill följa med mer i min vardag så följ gärna min instagram och där heter jag juliagronwall.

Hoppas ni haft en superfin dag!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

10 things about me...
...You most likely didn't know

Men de flesta som följer min blogg vet nog om de här små sakerna om mig. Jag gillar nämligen att prata om mig själv..

♡ Jag är lite av ett kontrollfreak som jag så fint brukar kalla det. Jag kan nästan aldrig vara spontan och vill gärna ha allt planerat i förväg in i den minsta detalj. Tappar jag kontrollen så tappar jag huvudet.

♡ Jag älskar allting som har med Disney att göra. Jag skojar inte när jag säger att jag tar Disney Fan till en helt ny nivå. Jag gråter fortfarande till alla filmer även fast jag vet hur de slutar och det behöver inte ens vara sorgligt.

♡ Harry Potter är även en stor del av mitt liv och uppväxt. Ni kanske kan gissa på de två senaste punkterna vad jag helst gör då jag är i Orlando..

♡ Jag har aldrig varit så där super bra på något tills nu då jag faktiskt börjat inse att smink är en konst och något jag är bra på.

♡ Jag är en perfekt beskrivning av mitt stjärntecken framförallt att jag är en besserwisser.

♡ Jag har en typisk "Family Guy" humor.

♡ Hemma hos min familj har vi en sköldpadda som heter Gunde.

♡ Jag har haft jobbat på 6 och ett halvt ställe. Den ena är ett halvt för jag "prov jobbade". Sammanlagt under mitt liv sen jag gick ut gymnasiet har jag varit arbetslös i 2 veckor. Jag höll på att bli galen.

♡ Jag har ingen tatuering och tror nog aldrig jag kommer göra en just för att jag har så svårt för mig att bestämma mig då de kommer till saker och kommer mest troligt få ångest om jag gör en.

♡ Jag bryr mig väldigt mycket om alla människor i min närhets välmående och jag är en väldigt ödmjuk människa även fast det kan vara svårt att se med min halvkaxiga attityd och sarkastiska humor.

Likes

Comments

Juicy & Matte Shaker from Lancôme
Shake it like a polaroid picture

Och Lancôme gör det igen fast 1000 x roligare och bättre. Dem har nu släppt sin Matte shaker som ser ut som Juicy shakern i förpackningen men är matt, täckande och sitter som ett berg. Kolla bara på sista bilden, här har jag gnuggat hårt för att visa hur bra den sitter (det sitter fortfarande trots jag försökt med remover).

Matte shaker kommer i 7 färger och kostar endast 225 (!!!). Jag fick färgen Pink Power och har haft den nu i min ägo sen nyhetskvällen vi hade med Loreal Luxe. Jag väntade med att visa den tills jag vet att den är framme i butik. Jag älskar idén men den kaxiga och härliga förpackningen och att Lancôme visar sin lekfulla sida istället för den eleganta som vi ofta får se.

Till skillnad från Juicy shaker så behövs denna ej skaka lika intensitet (bara så produkt kommer på applikation) eftersom Juicy har en tvåfasad formula som måste skakas då det är olja i den. Som ni ser på bilden så ger inte Juicy så mycket färg utan ska bara vara en lätt och svag färg som ger en mycket återfraktande och "juicy lips". Jag har i färgen "Berry in love" och som namnet doftar den bär.


Likes

Comments

Morning coffee is the best coffee
Åhlens Magazine

I väntan på Axels hemgång så satte jag mig i soffan med en kopp kaffe och åhlens magasinet för att bläddra igenom skönhetssidorna. De jag älskar med våran tidning är att bilderna är så inspirerande och texterna är perfekt att skumma igenom om man man är intresserad av djupare information om skönhetsartiklar.

Har planerat in ett inlägg nu idag som jag tänkt publicera nu lagom till dens release.

Likes

Comments

In Bloom

Detta är paletten jag använde igår till dagens look. Bland mina favoritpaletter trillar denna in på andra plats och det är av märket Tarte och heter "in bloom" det är jätte synd att Tarte ej säljs i Sverige för de gör så fina paletter och annan makeup, hade gärna haft deras Shape Tape Concealer i min ägo.. Jag och Freja har dreglat över den allt för länge. Paletten fixade min kollega åt mig då hon var i New York i höstas, Gulle hon.

Mer Tarte åt folket!

Bilden nedanför är en äldre bild men de 4 understa skuggorna är de jag använde mig av.

Likes

Comments