Då var plötsligt ett stycke jullov förbi och imorgon är det dags att börja skolan igen, orsaken till att vi hade så långt jullov är att vi har fått en ny fin skola i brändö. Ska bli himla kul att flytta dit nu, man har känt sig så utanför i roparnäs och så blir det förstås mera matställen att välja på haha, så för min del känns detta bara positivt. Har dock inte alls mycket skola nu före vi har praktik igen.

Annars gick jullovet snabbt känns som jag inte gjort så mycket annat än jobbat men har iallafall hunnit fira julen och nyår och förstås varit med familjen, vännerna och fredrik. Så jag är nöjd.

Likes

Comments

Firade in det nya året i närpes hos philip. Under kvällens lopp spelade vi diverse olika spel, åt pulled pork mums, sprakade sprakstickor eller tomtebloss heter det vel, dansade, sköt en raket vid tolvslaget, drack skumppa och badade bastu. Ett riktigt bra nyår!

Likes

Comments

Juldagen spenderades först med en del av släkten med julmat och diskussioner om allt möjligt. Sen bar det av till julina på förfest innan hotellet. Där var det kul så länge det varade haha.

Likes

Comments

Julafton då, den spenderades som alltid med bästa familjen. Efter jobbet vilade jag en stund och sen var det dags för julbön som är en tradition. Sen var det den goda julmaten och julklappsutdelning. Läste rim och öppnade paketen som oftast drar ut länge för oss eftersom en i gången öppnar, mysigare så hehe. Sen kom fredrik hit också medan vi öppnade julklapparna och vi gav våra presenter åt varandra. En riktigt lyckad julafton iår igen!

Likes

Comments

Har hittills inte haft riktigt mycket lov, har jobbat hela veckan men i tisdags hade jag ledigt så for till vasa med jessica och köpte de sista julklapparna. Igår hade vi secret santa hos hanna, åt tortilla och julstjärnor sen delade vi ut julklappar och pratade om allt möjligt, roligt med alla samlade. Idag har jag jobbat och sen chillat, ska paketera de sista julklapparna ikväll och kanske baka något julgodis. Imorgon jobbar jag morgonskift några timmar och sen får ja börja fixa mig inför julafton, myyys!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Här har det inte varit riktigt många inlägg att hänga i julgranen. Höhö. Sista veckan i skolan bestod mest av att läsa på tent och köpa julklappar. Har också hunnit med en fika tillsammans med sofia och nadja. I fredags var det dags för filicias hjulfest, hade en super kul kväll så det blev inte många bilder tagna. Vi började med glögg och sen satte vi oss till bords där det bjöds på olika program och spex. Åt första julmaten iår också. Runt 11 tog det slut så då började vi spela olika ölspel och flumma runt i castle tills klockan blev hemdags. En riktigt kul kväll som sagt!

Likes

Comments

I torsdags bar det av till åbo med adelina, ellinor, amund och freja. Något efter kl 14 var vi framme och så fixade vi oss och började gå mot domkyrkan där vi hämtade ut våra armband och stämpelkort. Sen började vi gå och samla stämplar till olika barer. För att bli kandidat behövdes 8 stämplar. När vi samlat alla stämplar gick vi till jessicas kompis som bodde i centrum. Hann vara där i en timme innan vi gick och började köa till börs. Väl inne gick vi direkt och bytte ut stämpelkortet mot kandidat halarmärket. Sen gick vi vidare till monkey. Dansade typ hela kvällen lång, vid 12 slaget kom freddy kalas. Efter det blev vi så trötta så vi gick och beställde mat och gick sen till julina och jessica. Somnade direkt efter en toppen bra dag och kväll!!

Likes

Comments

Första veckan avklarad i skolan efter praktiken, två kvar innan jullov. Har bland annat haft glöggmys hos emelie en kväll där hon också bjöd på nybakade lussebullar. I onsdags efter skolan for jag och fredrik i någon butik och sen gick vi och åt gott till frans&nicole, efter det for vi på bio. Mysig kväll!

Likes

Comments

I vasa har det faktist kommit lite snö men så har det smält bort igen men nu, första advent till ära så snöar det myyys! Jag har haft ljus tända nästan varje kväll för att få mera julstämning och så har jag förstås druckit glögg ett antal gånger. Förra lördagen satt jag hemma i lappfjärd men så kom vi på att åka till vasa mot kvällen, förfestade hos mig och sen gick vi till olliskön, for dock hem efter någon timme eftersom jag inte orkade köa längre hehe. I onsdags var det dags för ett ljus i staken sitz, riktigt kul kväll som avrundades på ollis dansgolv. Imorgon är det dags för skolan igen så ska göra klar min praktikuppgift och sen gå och äta med mamma och pappa. Ikväll blir det lite glöggmys.

Har också hittat en hel del julklappar redan, det gäller att va ute i tid!

Likes

Comments

Hej! Sex veckor lång praktik är över, har inte alls hunnit med bloggen känns det som och dessutom har det inte hänt så mycket speciellt heller men ska blogga i ett skillt inlägg om det andra lilla jag gjort förutom praktik.

Likes

Comments