View tracker

I torsdags bar det av till åbo med adelina, ellinor, amund och freja. Något efter kl 14 var vi framme och så fixade vi oss och började gå mot domkyrkan där vi hämtade ut våra armband och stämpelkort. Sen började vi gå och samla stämplar till olika barer. För att bli kandidat behövdes 8 stämplar. När vi samlat alla stämplar gick vi till jessicas kompis som bodde i centrum. Hann vara där i en timme innan vi gick och började köa till börs. Väl inne gick vi direkt och bytte ut stämpelkortet mot kandidat halarmärket. Sen gick vi vidare till monkey. Dansade typ hela kvällen lång, vid 12 slaget kom freddy kalas. Efter det blev vi så trötta så vi gick och beställde mat och gick sen till julina och jessica. Somnade direkt efter en toppen bra dag och kväll!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första veckan avklarad i skolan efter praktiken, två kvar innan jullov. Har bland annat haft glöggmys hos emelie en kväll där hon också bjöd på nybakade lussebullar. I onsdags efter skolan for jag och fredrik i någon butik och sen gick vi och åt gott till frans&nicole, efter det for vi på bio. Mysig kväll!

Likes

Comments

View tracker

I vasa har det faktist kommit lite snö men så har det smält bort igen men nu, första advent till ära så snöar det myyys! Jag har haft ljus tända nästan varje kväll för att få mera julstämning och så har jag förstås druckit glögg ett antal gånger. Förra lördagen satt jag hemma i lappfjärd men så kom vi på att åka till vasa mot kvällen, förfestade hos mig och sen gick vi till olliskön, for dock hem efter någon timme eftersom jag inte orkade köa längre hehe. I onsdags var det dags för ett ljus i staken sitz, riktigt kul kväll som avrundades på ollis dansgolv. Imorgon är det dags för skolan igen så ska göra klar min praktikuppgift och sen gå och äta med mamma och pappa. Ikväll blir det lite glöggmys.

Har också hittat en hel del julklappar redan, det gäller att va ute i tid!

Likes

Comments

Hej! Sex veckor lång praktik är över, har inte alls hunnit med bloggen känns det som och dessutom har det inte hänt så mycket speciellt heller men ska blogga i ett skillt inlägg om det andra lilla jag gjort förutom praktik.

Likes

Comments

Enda bilderna jag har på telefonen är på mat hehe. Förutom att jag har varit på praktik så har jag också hunnit med lyxmiddag på restaurang med nadja och sofia en lördagkväll. Hunnit vara hemhem en snabb sväng och bland annat ätit lunch med pappa. Varit ganska flitig på gymmet och varit på god brunch till astor med sofia, nadja och emelie. Förra torsdagen var jag också på brobyggarnas sitz destination unknown, har tyvärr inga bilder därifrån antar att jag hade för roligt för att hinna ta fram telefon ;) Det är typ de "största" händelserna haha, har oftast varit riktigt trött efter praktiken så har inte orkat göra så mycket mer.

Likes

Comments

Tre veckor på vcs är avklarade och nu har jag påbörjat första veckan på korsholms närsjukhus var vi har ett projekt med dem. Hittills har det gått bra, idag har jag kvällsskift.

Likes

Comments

I lördags firade vi fredrik hos oss, en hel del beer pong spelande blev det innan vi begav oss till ollis. Bra kväll!

Likes

Comments

Annars har praktiken gått bra hittills och snart är det bara en vecka kvar på vcs. Har haft två nattskiften denhär veckan så dygnsrytmen är lite fucked up. Resten av veckan jobbar jag och har sen lite mera ledigt nästa vecka.

Likes

Comments

Den 21 oktober fyllde fredrik 22 så dagen före råkade jag vara ledig från praktiken så hela dagen gick åt ställa i ordning tills kvällen. Fredrik föräldrar, bror och flickvän och mormor och morfar kom hit på kvällen. Vi åt paj som fredrik gjort och kakan som jag gjort, gött. På fredan när det var hans riktiga födelsedag fick han mina presenter och frukost på säng. Sen for jag på kvällsskift.

Likes

Comments

Hej! Förra veckan hade vi endast lektion onsdag och torsdag så där emellan tyckte jag det var dags att inleda glöggsäsongen bland annat. Sen så pluggade jag också en hel del inför läkemedelräkning 2 tent som vi hade på torsdag eftersom att man måste ha 100% rätt i den. Nu i helgen fick jag veta att jag är godkänd i alla kurser vi haft sen sommaren, skönt. Idag börjar en sex veckor lång praktik. Så ska riktigt snart åka iväg till vasa centralsjukhus på info men börjar först kl 13 idag på min avdelning så blir vel att åka hem emellan.

Likes

Comments