I lördags firade vi fredrik hos oss, en hel del beer pong spelande blev det innan vi begav oss till ollis. Bra kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Annars har praktiken gått bra hittills och snart är det bara en vecka kvar på vcs. Har haft två nattskiften denhär veckan så dygnsrytmen är lite fucked up. Resten av veckan jobbar jag och har sen lite mera ledigt nästa vecka.

Likes

Comments

Den 21 oktober fyllde fredrik 22 så dagen före råkade jag vara ledig från praktiken så hela dagen gick åt ställa i ordning tills kvällen. Fredrik föräldrar, bror och flickvän och mormor och morfar kom hit på kvällen. Vi åt paj som fredrik gjort och kakan som jag gjort, gött. På fredan när det var hans riktiga födelsedag fick han mina presenter och frukost på säng. Sen for jag på kvällsskift.

Likes

Comments

Hej! Förra veckan hade vi endast lektion onsdag och torsdag så där emellan tyckte jag det var dags att inleda glöggsäsongen bland annat. Sen så pluggade jag också en hel del inför läkemedelräkning 2 tent som vi hade på torsdag eftersom att man måste ha 100% rätt i den. Nu i helgen fick jag veta att jag är godkänd i alla kurser vi haft sen sommaren, skönt. Idag börjar en sex veckor lång praktik. Så ska riktigt snart åka iväg till vasa centralsjukhus på info men börjar först kl 13 idag på min avdelning så blir vel att åka hem emellan.

Likes

Comments

Förra veckoslutet var jag till lauhanvuori nationalpark och promenerade med mamma och pappa. Himla fin natur och bra vandringsled fanns det där. Roligt med lite annorlunda lördags program. På kvällen chillade jag bara.

Likes

Comments

I tisdags förra veckan bjöd sofia oss till sig för att fira hennes födelsedag. Där bjöd hon på massa gott småplock såsom egengjord pesto, tacochips med malekött, frukter på spett med mera, till efterrätt hade hon gjort en god kaka. Efteråt satt vi och skrattade åt allt möjligt och gjorde några spel. Sen for vi iväg till ollis en stund. Tack för en bra kväll!

Likes

Comments

Efter många om och men blev det att endå köpa biljett till gamylis som ägde rum förra lördan. Ett väldigt bra val var det. Gick iväg till hoviska till halv 12 tiden med nadja och emelle där alla som skulle vara med samlades. Blev målade i ansiktet och blev därefter indelade i våra lag, fick ett band vi skulle ha runt huvudet och en karta på ställen vi skulle till. Vi skulle också komma på ett namn till vårt lag och det fick bli "disktrasona" eftersom vårt band såg ut som en disktrasa haha. Gamylis är alltså nästan som gulis men för äldre studerande och lite andra slags punkter. Vi hade sju timmar på oss att gå till alla punkter innan vi skulle samlas på ollis. Punkterna bestod av allt från frågesporter till olika samarbets och hinderbanor till att simma på sandö för att få lite extra bonus poäng. Väldigt varierande och roliga punkter. Sen skulle man också muta punkthållarna med allt möjligt. När vi sen kom till ollis var det dags för klädsträcket och sen prisutdelning. Resten av kvällen spenderades sen på ollis innan det var dags att åka hem efter en otroligt rolig dag. Helt klart roligaste studieevenemanget hittills! Tack alla som gjorde detta till en riktigt bra dag.

Likes

Comments

Har som sagt haft två lediga dagar nu så i tisdags började jag dagen med morgongym och sen var det pluggande hela dagen som gällde, fick mycket gjort vilket var skönt. Igår var det wbn här så mot kvällen for jag ut en stund och checkade läget. Idag har jag haft skola från 8.30 till 2 tiden. Efter det vilade jag lite och sen fixade emelie, nadja, fredrik och jag tortillas. Sen har jag tränat och städat. Imorgon är det fredag yayy.

Likes

Comments

Helgen blev riktigt lugn och skön. Lördagskvällen spenderades hos hanna med ellinororna. I söndags for jag till vasa igen, idag hade vi lång dag från åtta till fyra men nu var det ledigt två dagar igen. Har nästan bara praktiska kurser just nu så då är man uppdelad i två eller tre grupper. Idag har jag också gymmat med fredrik och varit på promenad med ellinor och tessa, nu sitter jag bänkad framför idol.

Likes

Comments