Header

3Dfunktion, personlig tränare, Träning

Vi på Usif hade under några veckor en tävling där man under ett visst antal veckor skulle träna 2 pass i veckan, var av ett skulle vara gruppass hos hos.

Den fantastiska vinnaren vann en pt timme med mig med valfritt innehåll.

Förra veckan fick en av vinnarna en styrkepass med sig hem som hon ska följa upp kontinuerligt på gymmet. Superglad kund som gick därifrån med ett stort mått extra pepp!

Igår fick även vinnaren nr 2 en rörlighet "timme" med fokus på bröstrygg, hemläxa med sig hem och även uppföljning.

Det finns inget jag älskar mer än att få sprida kunskap, positiv energi och framgång till mina fantastiska kunder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Utbildning, 3Dfunktion, Inspiration

Så åter till bloggen. Jag har under de senaste två veckorna häng i stockholm med 3D gänget. Första två dagarna var de utbildning i FASCIA och andra två bjöds på repetion i Modul 3. Sjukt nyttigt och lärorikt.

Ju mer man går, desto mer lär man sig. Och jag vill ständigt fortsätta lära mig! Jag kommer nog aldrig bli mätt på kunskap. De finns ALLTID mer att lära sig🙌🏼


Laddar med Nocco, nötter och banan. Gäller att hålla fokus!

Likes

Comments

3Dfunktion, personlig tränare, Träning

Måndag igen, jösses vad veckorna rullar på fort. Förra veckan bara susa förbi, det blev en vecka fylld med pt kunder och träning.

I eftermiddag har jag en skola och den jobbar jag i receptionen/gymmet hela kvällen. Så ni som vill ha hjälp eller få tips. Kom in ikväll och fråga mig!

Här har vi fina Rose. Hennes utveckling är så fantastisk. Nu börjar hon själv märka resultat i som rörelse i framförallt höft och rygg!

Mattan som vi jobbar på att procedos plattform 9. Ni hittar den på procedos.se

Likes

Comments

3Dfunktion, Inspiration, Träning

Det blir workout Åre i slutet på Maj. Jösses, jag vet inte om man kan vara mer taggad på något just nu än vad jag är!🗻🌟💪🏼

Ser framförallt fram emot att få lyssna på Jenny Ahlin, som förövrigt är en oroligt inspirerande människa. Bella Franzen, Hans Hellberg, Erik Börjesson. Ja minst sagt tunga namn i träningsvärlden. Dom vet alla precis vad som snackar om. Ser fram emot att bli inspirerad!🙏🏼

Likes

Comments

Träning
 Mycket har hänt sen senaste gången jag bloggade. Framför allt så har detta året startats med mycke mer jobb för min del som tränare. Vilket är helt fantastiskt. Så dehär med bloggen har hamnat lite i skym undan. Men nu är jag berädd att komma ikapp här!  Måndag och ny vecka, nya fantastiska möten med kunder. Kalendern visar en fullspäckad vecka: måndag-söndag fylld med jobb.  Hur ser din vecka ut?   

Likes

Comments

Träning
Min onsdagsmorgon bjuder på lite morgon kvalité.   Sovmorgon, kaffe, @maloueftertio, och svarat på alla mail. Ibland behöver man sänka tempot för att kunna ge lite kvalité till sig själv🙏🏼 Jag drar mig ut på en promenad sen drar min dag igång med PT kunder och 3Dpass på USIF🙌🏼💚  För er som är sugna på fredags pass så kör jag ett unikt pass som heter 3D FLOW. Vi på Usif har i år infört något som heter "Happy Friday" pass. Och jag har fått äran att köra 3D flow nu på fredag kl 16.30. Alla är varmt välkomna och vi kör först till kvarn, är ni sugna på att köra men inte är medlemmar så hör av er till mig så löser vi det! 🎉  Ha en fortsatt härlig onsdag!   

Likes

Comments

3Dfunktion, FYSTRÄNING, personlig tränare uppsala
2015 har passerat fortare än jag trodde. Jag kommer alltid blicka tillbaka på 2015 som ett år av lära. Jag tog min PT examen i januari. Efter PT examen fanns de speciellt en människa och tacka och de är Magdalena Bibik. Utan dig, hade jag aldrig stått där. De vet du. Jag vill också tacka Anki Sundin som också stöttade mig och trodde på mig och valde att satsa på mig. Jag är och kommer vara evigt tacksam över vad ni två gjort för mig. Under PT utbildningen 2014 så fastnade jag för Seth Ronland och hans tänk om anatomi och hans realistiska tänk kring träning men framförallt skadorna. Så i februari hoppade jag på 3D FUNKTION utbildningarna och där kan jag väl säga att min resa drog igång som tränare. I februari hittade jag mig också fram till USIF gym där jag satte mitt fäste och började jobba. Fram emot sommaren drog jag igång FTC (functional training camp) en boot camp som jag länge planerat och styrt upp själv. Jag vill till att säga att jag gjorde de som ett test att göra något eget och utmana mig själv. Det gick utmärkt, jag fick chansen under 6 veckor träna 8 fantastiska tjejer. Jag drog även igång boot camp i ett område nära där jag bor där jag både fått dela med mig av massvis med träning, skratt och fått vara runt fantastiska människor. Jag klämde även in en resa till Spanien för att ladda batterierna en vecka. Slappa, planera och ladda. Sen kom sommaren och jag la pt delen lite på is och jobbade på sidan av med annat. Sen kom hösten och jag drog igång pt delen igen tillsammans med 50%anställning på sidan av. Så hösten bjöd på extremt mycket jobb. vilket var på både gott och ont. Från de att jobba på två ställen och betydligt mer än 100% så inser man vad som är värt att verkligen satsa på och vad jag behövde satsa på inom mitt eget företag. Jag fick chansen att utveckla mig mer som fystränare för uppsala basket och kommer även fortsätta samarbetet med dom. I november stack jag på semester en vecka till kap verde, helt fantastiskt ställe. Att jag fick surfa var en av alla höjdpunkter på den resan. Dream come true! Så jag summerar 2015 som ett fantastisk läro år och lite av ett "vilja för att våga, våga för att vinna". Jag tar med mig detta under 2016 och ser fram emot att utveckla mitt företag men också mig själv och mina kunskaper. För man kommer aldrig bli fullärd, däremot kan man alltid mer för varje gång man läser. Jag vill även säga att jag tackar alla människor som spridit gläjde runt mig och mina bästa kunder som är helt fantastiska!!! Så hej 2016, nu kör jag på min väg mot mina mål, min vision och mina drömmar!  IMG_5898 IMG_5899 IMG_5900 IMG_5901 IMG_5902 IMG_5903

Likes

Comments

Träning
Dagarna går så fort så jag knappt hinner med. Just nu känns allt mest som jobba-jobba mer-hem-äta-sova. Och så snurrar de. Jag borde nån stanns i denna röra njuta.  I fredag hade jag en halv ledig dag, fick en ledig eftermiddag som jag spenderade med några favoriter. Hanna, Lill skrutten Meja och Evelin. Mysig em med fika och massa bebismys!  Bästa lilla mejsan!<3        Nu är de snart dags för mig att fortsätta jobba, TRX klass och senare boot camp träning med mina vänge brudar väntar :D  

Likes

Comments

Träning
Oavsett om vi pratar träning eller bara balans i livet så inser jag att de oftast är de små detaljerna i livet som gör skillnad. De är de mest värdefulla och de man oftast njuter av.  I skrivande stund sitter jag ute på altanen. För inte mindre än 30 minuter sedan var jag  på väg ut på promenad. Insåg att jag inte kunde gå utan min musik så jag vände hem igen, satte mina hörlurar på laddning och gick ut på altanen.  Här, just precis nu. Sol, vindstilla och de ända jag hör är fågelkvitter. Kvalitetstid för mig som bara får mina batterier att ladda upp till 100 procent. En sån liten detalj som ger så mycke. Lite sol och kvalité av naturen.  Saker och ting blir också så mycke lättare när jag vet att jag har 39 dagar kvar till semester. Inte för att jag nödvändigtvis behöver komma iväg från jobb, för jag älskar mitt jobb mer än någonsin. Men för att kunna landa i ett lugn och hitta lite balans i själen. Jag har så himla lätt för att jaga upp mig och sätta både press och för höga krav på mig själv. Vilket gör att kroppen och huvet hamnar i obalans ibland. Så en vecka med sol och no stress kommer kroppen varmt välkomna.   Sol, bland de bästa som finns. & ännu bättre när lite fräknar kikar fram. 

Likes

Comments

Träning
Dagens lördagspass på USIF. Challenge som består av puls, styrka, engeri, svett och massvis med glädje. Dagens 12 deltagare var minst sagt helt fantastiska! #lördagsfysförelördagsmys :D       

Likes

Comments