Känns bäst att börja detta inlägget med ett hej, så Hej! Förlåt för att jag inte har varit så aktiv i helgen men det har varit för att jag var sjuk. Men nu är jag frisk så då kommer det att komma fler inlägg.
Just nu ligger jag i sängen och pluggar. Inte jätte roligt. Men det kommer kännas så skönt när detta är klart. Har en so inlämning nästa vecka och har LITE kvar. Så det är vad jag ska göra i helgen, plugga...
Ikväll har jag varit hos en kompis där vår ungdomssektions styrelse hade ett möte. Det är jag och tre till som är med i styrelsen. Vi pratade om lite roliga aktiviteter och sen fikade vi. Måste ju fika ;)
Måste snart sova men lovar bättre uppdatering här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit och tävlat. Det gick sådär, inga jättedåligt resultat men det kändes bara inte bra.
Jag är förkyld och hade feber i fredags så jag har inte varit så pigg därför kunde jag inte rida som jag brukar. I 1m så glömde jag ett hinder eller jag red förbi det, lade en volt och hoppade det igen. I 105 så rev jag sista i omhoppningen. Men tiden hade ändå inte räckt till placering.
Men Carisma var fin och det är ju det viktigaste!

Likes

Comments

Ikväll red jag och min syster ut. Jag tänkte först rida på banan men eftersom att det var så fint väder bestämde vi oss för att vi skulle rida ut. Man måste ju passa på medans det är ljust och inte så kallt!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från clinicen med Maria Gretzer. Det var en intressant clinic med mycket skratt. Jag lärde mig väldigt mycket och är nu ännu mer taggad på att rida!
På vägen hem så åkte vi inom mc Donalds och åt lite. Fick jätte ont i magen när vi satt oss i bilen men vet inte riktigt varför.
Nu har jag och mamma kvällsfodrat och ska gå och lägga mig. Imorgon är det skola, jippi...

Likes

Comments

Kom precis hem från en shoppingrunda. Min syster fyller år på fredag så det blev lite presenter till henne men även tröjan och jackan som ni ser på bilden. Köpte detta på hööks. Jag ska ha det i stallet men nu ska vi på clinic så då tyckte jag att det passade bra att ha på sig. Det är en clinic med Maria Gretzer som min klubb har ordnat. Ska bli roligt att se henne live!
Tänkte fota lite när vi är där så kommer ett inlägg om det sen!!

Likes

Comments

Dagen började med att jag sov till 09.30. Behövde verkligen sova efter min migrän igår. Jag gick ut och hjälpte mamma att fixa en hage. Det finns en slags blomma, inte riktigt säker på vad den heter men iallafall så är den dödlig för hästarna om de äter den. Så jag plockade och mamma körde med åkgräsklipparen. Jag red i eftermiddags, ett helt vanligt markarbetspass då jag hoppade över två små hinder. Det var så varmt idag så hon blev väldigt svettig.
På bilden ser ni Potter, min gamla ponny som min syster har tagit över.

Likes

Comments

Idag har jag varit hästskötare. Något som jag tycker är jätte roligt utöver att tävla själv.
När vi körde hem så började jag få dålig syn, jag kunde inte se första bokstaven i ett ord/namn. När vi kom hem ringde jag mamma så att någon kunde hämta mig. Det blev mormor som kunde sköra mig fortast. När jag kom hem sov jag i 3h sträck. Skönt!
Nu har migränen nästan gått bort och jag ska försöka sova!

Likes

Comments

Igår var vi och tränade. Det gick bra förutom att vi ( jag och min syster ) var väldigt stressade. Började med att vi kom hem, åt och sedan gick vi ut i stallet. Vi borstade hästarna och sedan kom Elin på att hon inte hade packat in sina saker i transporten, som jag hade packat kvällen innan men sedan red hon en häst på dagen och då använde hon sakerna. Så det blev väldigt stressigt redan där.
När vi väl hade packat allt och lastat hästarna så kunde vi köra. När vi kom fram hade vi glömt ett par av stigbyglarna. Så Elin fick låna av en kompis. Träningen gick iallafall bra! Carisma hoppade jätte fint och det kändes jätte bra. Nu har vi lite saker vi måste träna på!!

Likes

Comments

Ikväll red jag och thea ut. Thea är en av de i familjen som har hästar hos oss. Vi red en runda på en timme. Det blev mest skritt för det är mest asfalt men vi travade och galopperade på en grusväg och det gick fort. Det går alltid fort när jag och thea är ute och rider, hästarna älskar verkligen att tävla mot varandra.
Nu ligger jag och kollar på Netflix. Imorgon är det träning som gäller. Vi ska börja träna för en ny tränare. Känns som en nystart, kul!!

Likes

Comments

Måndag igen, helgerna gå verkligen för fort. Känns som man inte hinner göra något. Denna veckan har jag inte så mycket läxor. Skönt!
Målade lite till idag. Kan aldrig måla för mycket känns det som. Carisma fick vila idag men tog ut henne en sväng och borstade på henne. Även fast man inte rider alla dagar tycker jag det är viktigt att man tillbringar tid i stallet om man inte har för många läxor...
Bilden ovanför är från Varberg i somras.

Likes

Comments

Instagram@juliagothe