ALLMÄNT, VARDAG

Usch hatar verkligen att skolan har börjat.

Dagen började med att ja klev upp 05.50 för att göra mig i ordning för att åka intill stan för första skoldagen efter sommarlovet. 06.30 åkte jag hemifrån och va framme i stan runt 07.40 och då åkte vi och lämnade in bilen på servis sen så fick jag skjuts till lägenheten av farfar för att göra ett ärende och blocka in dom sakerna jag hade med mig just då. Sen vid 08.25 så tog jag bussen till skolan, men bussen va 5 min sen så jag va typ tvungen att springa till skolan sen men jag hann precis plus att bussen va svin full. slutade sen vid 12 så gick bara i 3h vilket va skönt.

Sen så gick jag ner till busstorget och väntade på farfar som hämtade mig och skjutsade mig på Rusta och sen så hämtade vi ut bilen och åkte och handlade. det är skönt när man har en bil när man ska handla så att man inte måste dra med sig allt på en buss. Efter att jag hade handlat så åkte vi till lägenheten och packade in alla saker som jag skulle ha hit bland annat en ny spegel som jag blev jätte nöjd med. Sen när farmor och farfar hade åkt så slängde jag in några saker i tvätten och började städa på toan, när jag va klar där så städade jag resten av lägenheten och lagade middag så nu ligger jag i soffan och har matkoma och lyssnar på musik. Ska ta och maka mig ut med lite sopar sen också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT, VARDAG, RECEPT/MAT

Bland det godaste som finns är när man skivar en stor tomat och sen strör man på citronpeppar, så jäkla gott!! Jag brukar bara ösa på med citronpeppar för att det är så jäkla gott, men om man inte gillar starka saker så ska man nog börja med lite citronpeppar. Men detta är en sak ni bör prova! Det är även gott att ha på en macka.

Likes

Comments

ALLMÄNT, VARDAG, SKÖNHET

Tänkte tipsa om en hårolja som jag nu har använt i snart två år. Jag kan ju börja med att den luktar grymt gott och ger håret en underbar doft. Sen så är den bra för att jag tycker att den ger ett fint lyster och en bra med åter fukt till topparna/längderna vilket är bra. Jag har även använt schampot och balsamet från denna serie och dom luktar också sjukt gott. Men det negativa med schampot är att vissa han få en mer "irriterad" hårbotten av den men det har jag aldrig upplevt. Så dessa produkter rekommenderar jag. Det finns även en box men kan köpa där en hårolja ett schampo och ett balsam ingår. Dessa saker finna att köpa på salonger eller att beställa hem från Lyko.se


Likes

Comments

ALLMÄNT, INKÖP, VARDAG

Gick in på diva idag och köpte ett nytt schampo och balsam från NATURA SIBERICA och dom ska innehålla bra saker för torrt hår vilket passar bra för mitt som är självlockigt vilket resulterar i att man får torrare hår. Schampot och balsamet innehåller 400ml och gjord av Naturliga ämnen som återfuktar på djupet och ger en fin volym. När man köper dessa produkter så bidrar man även till att hjälpa folk nere i Sibirien vilket är ett stort plus. Har inte testat dessa ännu men jag ska göra det senare idag så kan jag göra ett inlägg om någon vecka och berätta om hur jag har upplevt detta schampo och balsam om dom ger bra fuktighet samt volym för jag är ute efter ett schampo som man får lite mer volym av.

Likes

Comments

ALLMÄNT, VARDAG, MODE

Alltså hur snyggt är inte grått hår?! Rihanna passar sjukt bra i grått hår! Blir nästan sugen på att färga håret grått själv men tror inte att jag skulle passa i det, men om jag någon gång kommer att färga håret så kommer grått att vara med på min topplista bland färger.

Likes

Comments

ALLMÄNT, INKÖP, VARDAG

Igår va jag till Sundsvall för lite shopping innan skolan börjar. Men det va så utplockat på alla affärer kändes det som, men jag hittade några plagg iaf. Samt två saker till lägenheten, men dom tänker jag inte visa upp för det va bara en vit handduk och en skärbräda i trä som jag har velat haft ett tag nu. tycker att det är så fint att lägga upp på dom.

t-shirt från Gina tricot 99kr                               Jeans från Palt 399kr                          tröja från Gina tricot 99kr

Likes

Comments