Header
View tracker
View tracker
View tracker

ALLMÄNT, FRITID, VARDAG

Det finns en sak som jag inte gillar med hösten/vintern och det är dom tunga ögonlocken som jämt kommer och smyger sig på när som helst på dygnet..😴 Det räcker med att jag sätter mig på en lektion och ska jobba men blir så trött så att jag skulle kunna somna där och då.
Men nu vill jag att vintern ska komma så man kan ta fram skidorna igen och få igång träningen! Ser även fram emot att ta skoterkörkort i vinter.😁

Sen på labben idag så fick vi göra tomtebloss som var svårare än vad man trodde🙈 men kul va de så nu ska dom bara torka i 7v eftersom att vi har 5v praktik. Men annars så skulle de ta 4-5 dar för dom.

Likes

Comments

JAKT, FRITID, ALLMÄNT

Gårdagen bjöd inte på någon älg för den va för stor... Men jag och farfar + någon passare till fick se en sjukt fin kronhjort😍 deras krona skulle man inte ha tackat nej till iaf! Men nu sitter vi på pass igen och väntar på älgen, grannlaget sköts sig en nyss efter ett långt ståndskall.
Men nu vill jag att älgen ska komma hit! Är sjukt sugen på att skjuta nu.
Sen ikv så ska vi fira pappa för det är ju hans dag idag❤️ Men han har tur att han fyller år idag så att han kan göra det han älskar istället för att jobb, vilket är att jaga💪🏻 Grattis till VÄRLDENS BÄSTA PAPPA❤Love you️❤️🎉🎉

Likes

Comments

ALLMÄNT, FRITID, VARDAG

Idag efter skolan så gick jag Erika och Emma för att bowla. Det va så kul! Har inte bowlat på jätte länge. Men innan vi gick dit så stannade vi till på ett ställe på stan och köpte glass för att det va så fint väder ute.

Likes

Comments

ALLMÄNT, UTFLYKTER, VARDAG

Igår så va min klass iväg på en lite kulturvandring där vi skulle få höra historier mm om samer vilket var jätte spännande! Vi fick prova på olika saker och titta runt på stället så va jätte mysigt! Efter att va hade varit där så åkte vi till Tännforsen för att kolla på vattenfallet. Och Gud vad fint det var där! Såklart så har jag tagit en massa bilder som jag ska visa.☺️ sen på en bild så är det ett fiskenät ute och det har dom satt upp så att inte renarna ska kunna simma iväg.

Likes

Comments

ALLMÄNT, VARDAG

Tog en tidigare buss hem från stan idag för att gå till frissan. Och detta va en sak som va mycket välbehövligt kände jag. Fick ta syrrans tid😄. Jag älskar känslan av nyklippt hår! Har tyvärr inga bilder på hur det såg ut innan när det blev bestämt imorse. Klippte en dryg decimeter.

Likes

Comments