Header

​För er som inte sett på min Instagram så har jag köpt katt. Det är en blandras mellan Birma och Ragdoll och han är helt underbar. Vi har döpt honom till Texas, har alltid velat att mitt barn ska heta Texas, men det fick bli min katt istället, men kanske passar bättre på ett djur. I vilket fall som helst så tycker jag att Texas är ett jättefint namn. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SHIRT-POLO RALPH LAUREN//BAG-CHANEL//SHOES-CHEAP MONDAY//SUNGLASSES-WERA

Likes

Comments

Likes

Comments

Bara älskar kate moss, samlar på tidningar och klarar mig inte utan morgonkaffe. favorittidningarna är konstigt nog inte modevärldens, utan inredning och design. inspration från kläder får jag av mig själv och sätter bara ihop det jag tycker är snyggt och bekvämt. Mottot "ska man vara fin får man lida pin" håller inte riktigt för mig. Jag älskar att se hur andra har det hemma och hur dem kombinerar vissa färger och hur dem kombinerar budget med lyx. Sen är det alltid kul att se hur andra får idéer och skapar färger. Kläder kan jag nog dem flesta sidor och butiker redan och det räcker med att följa fashionshows. Men inredning finns det alltid nya påhitt!

Likes

Comments

SHOES-VAGABOND//PANT-GINA TRICOT//SHIRT-BIKBOK//COAT-LINDEX

Likes

Comments

Likes

Comments

I've had a wonderful time in Kalmar and Böda Sand with my boyfriend. Fruit salad at the beach, bathed in the ocean, picked shells, eaten well, shopped and just enjoyed our time on our own and how calm everything has been. listened on the ocean and felt the sun and enjoyed the time. Next time I get off, long time off, it will be abroad.

But here comes some pictures of our little trip.Likes

Comments

Befinner mig i Kalmar med min pojkvän. Ledig i tre dagar nu, så skönt att komma bort en sväng och bara mysa. Det är en underbar stad och hur fint som helst. Jag är dock mer än city typ och älskar farten, hundra olika butiker och tusen olika valmöjligheter. New York, London, Stockholm, dreams come true.

Men man måste ju alltid åka till olika ställen för att se hur det är, uppleva. Och allt blev väldigt hastigt. Men det är hur mysigt som helst här. Och speciellt när man får spendera tiden med den bästa personen i hela världen.Likes

Comments