Header

Hallå på er! Ber om ursäkt för sen uppdatering, men dagen har gått i ett och jag känner att jag vill ta vara på tiden med familjen till hundra procent. Vid tolvtiden kom mormor, morfar, mamma och pappa till mig för att mormor och morfar skulle få se min lägenhet. Superkul att visa upp den, men det saknas ju fortfarande en hel del. Bland annat soffan som snaaart anländer. Vi passade även på att ta en fika, mormor hade nämligen med sig sin ljuvliga äppelkaka. Gissa om jag blev glad? Därefter åkte vi mot Kinnarps Arena för att möta upp farmor och farfar innan vi fick bevittna en vinst för HV71 mot Rögle. Tyvärr ingen höjdarmatch, men alltid kul att titta på hockey och att se HV71 vinna dessutom. Även om alla tror att tjejer bara tittar på hockey pga killarna :-) Nu ska vi iallafall svida om till lite finare klädsel innan det vankas middag med hela gänget. En lördag i toppklass med andra ord.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

23.40 en fredagskväll. Ensam i min tomma lägenhet. Tenerife Sea med Ed Sheeran spelas. De där tankarna som jag ständigt försöker stänga ute genom att hålla mig upptagen med allt annat dyker genast upp. Tankar som jag inte riktigt orkar hantera. Tankar som får mig att känna mig ensammast i världen, just ikväll. Certain Things med James Arthur tar över efter Ed Sheeran. En låt som alltid får mig att gråta. Sakta faller en tår ned för min kind. Tanken på dig. Tanken på livet. Tanken på att inte riktigt känna sig hemma ännu. Visst är det lätt att vara glad och känna att livet är som en dans på rosor emellanåt, framförallt när man omger sig med människor som hela tiden får en att le. Men det är när klockan är 23.40 en fredagskväll och man sitter ensam i sin lägenhet som man inser att hjärtat och själen inte mår så bra som man försökt intala sig själv. Så det är dags för hjärtat och själen att få gråta ut. Inatt blir det jag och musiken. Det är det enda som fungerar när man inte kan sätta ord på känslorna själv.
Likes

Comments

Tröttnat på mina frukostbilder ännu? Nä, jag tänkte väl det! Tyvärr har jag inte så mycket annat att bjuda på idag, det blir lätt så när man inte lämnar lägenheten på hela dagen. Men under helgen lovar jag er roligare uppdatering. Stay tuned...

Det är fredag, jag vaknade upp till beskedet om att jag fick VG på förra kursens hemtenta, jag är klar med uppgifterna som ska in på söndag och imorgon kommer familjen. Det vore dumt att klaga va? Hela dagen har ägnats åt att skriva på reflektionstexten och vilken känsla när jag väl blev klar. Lättnad deluxe. Jag har även hunnit med att städa lägenheten inför morgondagens besök. Lite blommor är väl det som saknas för att det ska se extra trevligt ut här hemma, men jag ska försöka hinna inom någon blomsteraffär innan de anländer vid lunchtid. Annars är det faktiskt fullspäckat schema under morgondagen, men vad vi ska göra tänker jag minsann inte avslöja idag. Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen med lite onyttigheter framför Empire. Eller vänta, det är ju fredag idag - det innebär såklart Idol också! Ha en fin helg nu kära vänner.

Likes

Comments

Hallå kära vänner! Torsdag och en dag till helg, härligt va? Jag har sett fram emot helgen hela veckan eftersom att jag får finbesök på lördag. Älskade mamma, pappa, mormor och morfar. Finns ju inget bättre än familjetid. Men än är det inte helg, vilket betyder att man inte kan koppla av riktigt ännu. Idag tog jag bussen till Amanda M vid tolvtiden för att kickstarta dagen med en brunch. Titta vad som stod redo när jag anlände! Man kan ju verkligen inte tro att det är den första brunchen som hon har fixat, eller hur? Jag blev väldigt imponerad. Resten av dagen spenderade vi iallafall vid en varsin dator skrivandes på våra reflektionstexter. Det är en väldigt seg uppgift om jag ska vara ärlig, men genom att ha någon att bolla lite idéer med kommer man genast längre. Tips för att få lite extra motivation är också att förena nytta med nöje. Mitt mål är i vilket fall att vara klar imorgon kväll, så det är vad jag ska ägna resten av kvällen och morgondagen åt. Jag vill verkligen kunna släppa allt när familjen är på besök och inte känna någon stress. Så nu har jag inte riktigt tid att sitta här och uppdatera er om mitt, för tillfället, ointressanta liv. Jag ville mest kika in och säga hej - så hej!

Likes

Comments

Vill bara börja med att säga att detta inlägget inte är sponsrat på något vis. Men jag känner ändå att jag vill uppmärksamma LALALAB (en app och hemsida för fotoutskrift) då jag är otroligt nöjd med allt. Så vad har dem att erbjuda? Fotoböcker, prints, boxar, magneter, posters, alu-dibond, ramar, canvas, vykort och telefonskal. LALALAB finns både som app och hemsida. Genom appen kan du snabbt och smidigt välja dina instagrambilder om du vill ha dom i din fotobok, som canvas eller vad du än bestämmer dig för. Annars kan du bara ladda upp bilder som du har i kameraalbumet eller på datorn. Ovan ser ni mitt resultat! Just nu kan jag också erbjuda er rabattkoden PG71F7SD som ger 5 euro att handla för, vilket motsvarar ungefär 50 SEK. För den summan fick jag de tolv bilderna ovan GRATIS och behövde därför bara betala frakten. Hur grymt?

Likes

Comments

Instagram@juliagerser