Kärt återseende, "Älskade traditioner". Fiket som ligger på söder, mer än så orkar jag inte beskriva. Använd Google maps. Är ännu en gång här med mamma och syrran, mamma bjussar som firande av att skolan slutat.

Behöver inte nämna mycket om maten, ni ser ju på bilderna. Otroligt gott och lämnade nöjt med matkoma. En fika blev en middag istället.

Likes

Comments

Skjorta - HM
Jeans - GinaTricot

Likes

Comments

vardag

@SaraWallbergs bjöd över ett gäng tjejer hem till henne på brunch, dagen efter skolavslutningen. En del av oss var bra slitna, men vad gjorde det när man fick komma dit och äta och dricka gott? Supertrevliga människor och bra stämning, hoppas på mer sådant här i sommar!

Fick tyvärr inte mycket bilder, speciellt för att det var människor jag aldrig träffat. Kändes fel att man skulle trycka upp kameran i ansiktet på någon. Det handlade mer om att socialisera, men någon enstaka bild fick jag

Likes

Comments

Jag säger då det, tiden springer iväg när man har kul. Det är sommarlov, idag har jag absolut inga planer och jag har precis ätit vattenmelon för tredje gången på en vecka. Men det var inte det jag ville ta upp nu, utan att jag har slarvat en del med bloggen.

Bilder från bal, avslutning, bruncher, ligger och väntar i fotoalbumet. Jag har inte tagit tag i det, för att jag precis tagit lov och det jämnt har hänt något. När jag ändå håller på så kan jag lika gärna nämna att min dator har krånglat ett bra tag, men har varit alldeles för lat för att ta tag i det. Men igår så hjälpte mamma mig hela dagen, med att rensa bort en massa skit.

Så nu, med mer tid, motivation och en fungerande dator (förhoppningsvis) så sätter vi lite fart på denna blogg. Kommer antagligen att bli en del bilder från senaste två veckorna, men vad gör det?

Likes

Comments

tankar

Jag har hyfsat lätt för att börja skriva när jag tänker efter. Alltså, lätt för att påbörja en text. Det enda jag behöver, är en kort stund då jag plockar fram tankar och känslor som jag känner eller har känt. Eller en kort stund att få se mig omkring, och jag hittar alltid något. Jag undrar om det är lika lätt för alla, eller om det beror på saker som fantasi, ordförråd? Eller hur kul man faktiskt tycker det är att skriva.

Jag vet iallafall att tanken på att få sätta mig någonstans i lugn och ro och skriva, kan få mig helt exalterad. Det måste ju betyda att jag har en kärlek till skrivandet som är något utöver det som många har. Iallafall bland de jag känner (vad jag vet). Eller så är det där något som alla känner någon gång i livet, vid något stadie, men kanske inte just nu.

Fast jag gillar tanken på att det här faktiskt är min hobby och jag vet, att det alltid kommer att vara. Långt bort eller nära mig i livet, så vet jag att jag alltid kommer att ha skrivandet bakom hörnet. Hur lätt som helst att plocka fram och använda, som hjälp i svåra tider eller när jag vaknar en dag och vill skriva en bok.

Likes

Comments

vardag

Provade riktigt balla brillor på Åhlenś, minns tyvärr inte märket!

Tripp till stan i bilder. Jag mötte upp Emma och hittade en skolavslutningsklänning (dör för deeen) och ett spänne jag ska ha i håret på balen. Nu kan jag med lättnad säga att jag är 100% förberedd inför bal och skolavslutning, även om jag var ute i sista sekund med vissa saker.

Hur är läget med mig annars då? Något jag inte nämner mycket längre. Men det är segt nu faktiskt, pga den mest irriterande sortens förkylning då jag ständigt går runt med rethosta. Jag var nyligen sjuk, så att detta skulle komma också känns ju inte prima. Som tur är har jag inte missat något i skolan, och vädret har inte varit det bästa heller.

Så nu stannar jag hemma och kurerar mig inför bal och avslutning, då ska jag förfan vara frisk och pigg, punkt.

Likes

Comments

vardag

I lördags. Jag och min kära vän Emilia checkade ett alternativt sommarjobb (gick tyvärr inte som vi hoppats) och fortsatte sedan till en sjö där vi satte oss. Där blev det lite snicksnack och vindruvor. På andra sidan sjön spanade vi in ett krök som startades upp, men det blev inget party för oss. Vi laddar istället upp inför bal och skolavslutning kommande vecka, och sedan sommarlov!

Likes

Comments

vardag

Utkiksplatsen den 2 juni var som en tavla. Men det var kallt som fan.

Simon, Emilia och Oliver

Likes

Comments