View tracker
View tracker
View tracker

Helt sjukt egentligen att det endast är 24 dagar kvar till jul efter idag, tiden går så brutalt fort! Vet inte om det bara är så för mig men känns som tiden bara rinner iväg och om mindre än en månad är det 2017(!!), alltså va?
Tycker egentligen inte om att hetsa fram julen som vissa redan har börjat göra, men man kan ju inte låta bli att älska denna högtid, den är ju så mysig.
Det är ju trots allt 1a December imorgon så då blir det ju lite extra med kalendrar av alla slag. Inte för att jag varken kollar på julkalendern eller har en chokladkalender men det känns att året närmar sig slutet, och jag hoppas alla gör det bästa av det!

Mysiga bilder från weheartit

Likes

Comments

Hej igen!

Gårdagen blev inte riktigt som jag planerade utan efter jobbet så åkte jag hem och duschade för att sedan dra vidare hem till Jonte och spendera kvällen där tillsammans med lite annat trevligt folk. Så därför kommer detta inlägg idag istället för igår!

Detta är då alltså lite prover jag fick med mig hem;

Samt lite broschyrer om diverse hästraser, varför inte liksom.

Från Krafft

Höpåsar; 4st för 50: -

Detta otroligt mysiga pannband; 100: -

Kyro Riding Gear

Pannband med äkta Swarovski; 199: - (nedsatt från 450)

Minns ej vart jag köpte denna grimma men den kostade 60:-

PS Of Sweden

2st hinkar PS-godis; 200: -

Börjes Tingsryd

2 påsar hästgodis; 50: -

Agria Djurförsäkring

Fleecetäcke; 250: - Ridtäcke; 199: - (nedsatt från 398)

Schabrak: 250: -

Grimma; 75: -

En otroligt söt liten rosett för 20kr där alla pengar gick oavkortat till barncancerfonden ❤

Svenska Fjordhästföreningen

Termos; 100kr

Detta var då allt jag lyckades få med mig hem i fredags. Använde en Krafftpåse för att bära allt och när jag vägde den så visade vågen 12kg, inte illa! Är nöjd med alla inköp och hoppas att jag de faktiskt kommer till användning haha.

Likes

Comments

Hej på er!

Är helt slut efter kvällens äventyr så efter jobbet imorgon ska ni få ett förhoppningsvis roligt inlägg som är fyllt av allt jag och Lovisa gjort idag!
Kommer även vara väldigt mycket bilder med tanke på att jag handlade som en galning på SIHS mässa på Friends Arena, helt sjukt så tung påsen blev på slutet 😳

Mer om det imorgon, nu måste jag sova, puss godnatt!

Likes

Comments

Hej på er igen!
Är ganska dålig på att blogga då jag alltid har något för mig och glömmer då helt enkelt bort att lägga upp ett inlägg. Men jag fotograferar ju i princip allt som händer så det finns ju alltid bilder att bjuda på 😄

Min helg har iaf varit ganska lugn, i fredags så var jag till stallet och red Kita som fått vila 1-2v pga all snö (hon har inga snösulor) men den har ju typ försvunnit helt nu och det är endast lite små isfläckar här och där. Vi red till volten och övade lite galoppombyten och hade det mysigt bara. Efter jag ridit så följde jag med på promenad när en av småtjejerna skulle rida sin shettis och hon ville att jag skulle gå med så det är klart att jag ställer upp 😄

Och igår så gjorde jag inte heller så mycket, jag följde med mamma in till Östhammar och vi handlade överallt typ samt gick på en kundkväll hos floristerna, slutade med att vi fick med oss en hel del ätbart samt köpte några fina blommor/växter. Till middag åt jag och mamma sallad och de andra åt pizza, och ett litet tag efter det åkte jag och Simon till gymmet och tränade där i typ en timme. Körde rumpa och ben, min favorit 💪🏼

Och nu har jag typ precis kommit hem från stallet och ätit några mackor och så. Först så red jag Trine och hade Luris på släp, vi var ute cirka en timme och sedan blev jag hämtad av Lotta för att rida Kita. Hon var så brutalt lerig och skitig så jag fick stå jättelänge med piggborstar och rykta henne, sen kunde vi ge oss ut på en tur i skog och över ängar 😛 Passade även på att duscha av henne ordentligt efter så att hon skulle bli lite renare samt få bort allt svett från pälsen.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag så kanske vi hörs senare, har iaf planer på att springa ikväll, vi får se 😉

Likes

Comments