Mamma gjorde en otroligt god och krämig gryta innehållandes kyckling, vattenkastanjer och minimajs vilket är mina absoluta favoriter. Tycker verkligen inte om grytor som är typ som en soppa och med konstigt innehåll men när det är grädde och sånt jag tycker om så fylls hela tallriken 👅

Likes

Comments

Jag har varit så otroligt klantig att jag inte tvättat bort mitt smink sen jag sminkade mig i måndags (!!) morse, detta på grund av att jag ej sovit hemma och glömde ta med mig något att ta bort det med. Så jag har sovit med sminket och sen fixat det litegrann morgonen därpå.

Så när jag kom hem idag och tog av det så både såg och kände jag hur brutalt torr och typ sträv min hud var så jag hade på lite återfuktningscréme innan mamma tipsade mig om att man enkelt kan göra en egen bra ansiktsmask. Sökte runt lite och hittade ett "recept" på en mask som skulle vara återfuktande. Det enda man skulle göra var att mosa en halv avokado sen blanda det med en tesked honung, så det var både enkelt och bra. (Räcker till 2 masker)

Hade masken ganska länge bara för att, blev cirka en halvtimme istället för 15min som man brukar ha. Hittade även ett litet varuprov på en ansiktsmask som var enkom för känslig och torr hy så det var ju verkligen passande.

Tycker redan min hy känns bättre men ska verkligen inte göra om detta misstag för det är ingen trevlig känsla att känna att huden inte mår bra.

Likes

Comments

När avokadon är helt och hållet perfekt måste ju vara den bästa starten på morgonen 😍

Smoothien innehåller mango, papaya, ananas och sugarfree redbull. Garnerade även med lite granatäpple och kokos 🙆🏼

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har skaffat en snapchat enkom för att kunna lägga ut massa storys när jag är i stallet/ute och rider.

Lägg gärna till den och häng med mig i stallet! 🐎

Snapchat

Likes

Comments