Helgen slut och jag har bara 5 dagar kvar nu tills jag får ledigt! Skulle egentligen varit ledig denna helg med men jag har tagit två extra pass. Lite extra pengar skadar ju aldrig, när jag kommer hem sen så ska jag sätta igång och städa ur min garderob för jag ska lägga in nytt golv där. Äntligen säger jag bara, kommer ta hela kvällen. Men förhoppningsvis blir de fint och bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då har redan halva veckan gått! Vilken härlig känsla, igår fick jag ett ryck, hade ju bestämt mig för att inte träna nu under tiden jag går på medicin för ögonen men orkade inte vänta längre. Tog på mig snabb skorna å gick ut! 3 varv runt nobellspåret blev det och sen hem igen! Mycket skönt i de fina sommarvädret! Nu är de dags att börja jobba igen!

Likes

Comments

Då var de måndag igen och vilket kanonväder vi fick nu på kvällen. Jag som har ef/kvälls sol får ju känna och njuta av den! Jag vet en som är nöjd i mitt hushåll och det är ju helt klart Sara, hon har suttit där ute sen 19! Just nu är jag inte alls pepp på den här veckan, jobbar 12 dagar i streck! Förvisso så har jag tagit två extra pass men ändå. Annars är det en ganska bra vecka, har just nu i ungefär två veckors tid testar på två nya produkter. Det är Jennifer Anistons serie, living proof! Har testat instant repair och full thickening cream. Min absoluta favorit är full thickening cream, den ger volym ifrån hårbotten och ut i topparna, inte på ett konstigt sätt utan mer naturligt. Den har jag verkligen märkt skillnad på mitt hår, så den ska jag köpa i stor förpackning nästa gång! Dessa två har jag nu köpt i mini storlek för att testa, kostar runt 89:- på lyko! Tycker det är super med dessa mini produkterna som man kan testa för att se om den var bra för just ditt hår! Stort + på det!

Likes

Comments

Då var det fredag igen, ingen vanlig fredag då jag varit på brickegårdens vårdcentral hela dagen. Jobbade ungefär 2h innan jag åkte till öppna mottagningen och där bestämde de sig för att jag skulle komma tillbaka igen vid 13.30. Så fick åka tillbaka till jobbet igen och jobba fram till dess. Ett recept fick jag och sen skulle de skriva en remiss till ögonläkaren. Behövde heller inte åka tillbaka till jobbet då de var så lugnt! Tur jag tagit åt mig tre extra pass till nästa vecka. Åkte hem och öppna upp till balkongen så kissarna fick komma ut. Sara dyrkar ju sol och balkong, är där ute hela tiden!

Likes

Comments

Då var de ny vecka igen, den började med spöregn imorse. Blev att jag fick gå till jobbet istället för att ta cykeln och när jag väl skulle hem så blåste jag nästan bort. Ställde in träningen för dagen och bakade lite istället. Idag stod det kladdkaka med hallon, så gott!

Likes

Comments

Då var det söndag igen och helgen har som i vanlig ordning gått väldigt fort. Gårdagen spenderades i Örebro med @louiseaxelsson och på kvällen hade vi lite spa för oss själva. Hårinpackningen satt i nästan 3h och sen hade vi ansiktsmask på! För mig var det första gången med black head killer, gjorde såå ont då den tar med allt hår i ansiktet. Men nu är det lent och skönt.

Likes

Comments

Åh herregud, kan inte fatta att det nu gått ett år sen studenten. Nu åker ju alla 96er till Cypern och det känns som de va förra veckan jag var där ungefär. Men tydligen var det ju ett år sen! Nu är det helg och jag har en jobbfri helg, gud så skönt! Den ska spenderas i Örebro nu och en massa träning. Har varit krasslig med rethosta i veckan så har inte vågat mig på att träna då! Men nu så, självklart vakna jag upp till regn men jag hoppas det lugnat sig till i eftermiddag. Det som är inplanerat är ett pass med sweetan och milen. Utöver det så ska jag hinna tvätta och ska ju även iväg till Örebro nu. Inser nu som alltid i efterhand att det kan bli tight att hinna. Jaja vi tar de som de kommer! Ha en trevlig helg på er!

Likes

Comments

Åh vilken härlig dag, inte nog med att jag är ledig idag så är de ju fint väder med sol. En stor städning här hemma, dammsugning och skurning av golv blev det idag även tvätta lite fönster på baksidan. stor skillnad och va skönt att få lite gjort iallafall. Idag har jag även inför skaffat mig en ny kattlåda till missarna. Det behövdes, hade en normal stor förut vilket inte räckte till, till två kissar! Lite mat till mig och som jag skrev i förra inlägget, mat till missarna. Nu ligger vi alla tre ner däckade i soffan.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, nytt inköp av kattmat! Ska testa royal canins kattunge foder. Köpte en liten påse för att testa. Mina två är ju så kinkiga med maten så vi får hoppas på detta. Fick även mycket info om de andra sorterna av royal canins sortiment och tips. Mycket bra! Tackar vi arken zoo för!

Likes

Comments

Söndag och jag sitter på jobbet, inge vidare kul men bra pengar i slut ändan. Gick upp tidigt imorse för en sväng till stallet. Kom hem och var helt förstörd med huvudvärk och ond hals. La mig faktiskt och sov i en timme, skönt och välbehövligt! Fick även ta bilen till jobbet idag så det var skönt. Nej nu ska jag peppa upp mig lite för jobbet här.

Likes

Comments