SÅ HIMLA KUL, åker alltså till Stockholm om två dagar, yran om 11 dagar och sommarlov om 24. Inte länge kvar och är så taggad. Några saker kvar i skolan som man funderar på om man ens kommer hinna men ska göra bort spanska muntliga på onsdag samt få bort en historia uppgift och läsa ut en engelska bok men måste börja plugga inför ett samhälls seminarium som påbörjas nästa vecka. Men det ska bli bra ändå, får hålla kämpar glöden vid liv så jag får bort detta och blir nöjd med resultatet.

En gammal bild från en sommar, vill gärna ha lov nu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ÅH vad jag älskar svart vita bilder! När jag går in på weheartit så hittar man alltid någon fin svartvit bild. Så eftersom jag tycker om svartvita bilder så mycket så tänkte jag varför inte visa er lite från min samling?

Likes

Comments

Hola amigos! Vaknade av att någon i familjen inte hade stängt av sitt larm på morgonen så det ringde hur länge som helst vid sju, inte så kul då man kom hem vid tre. Hade en jätte trevligt Valborg med massa skratt och härliga vänner. Hursomhelst så somnade jag om och har vaknat lite nu och då fram till klockan tolv. Har inte hunnit med så mycket än förutom att vara ute och fota våran fina hund och katt lite grann men hon är inte lika taggad på att vara med på bilder som Louie vår hund.

Dagens planer är att vila upp mig inför matchen ikväll. Det är seriepremiär och ska bli kul, är lite smått nervös men vem är inte det inför matcher? Men tror även att jag ska plugga på lite spanska inför nationella och kolla lite matte videos. Men ska i övrigt bara ta det lugnt och inte göra något speciellt helt enkelt.

Likes

Comments

Vaknade idag vid tio utvilad så kokade ett ägg, rostade två mackor och gjorde lite te. När jag ätit så hade jag konstig nog största suget på att städa (!?!?!) så jag började städa köket, dammsuga hela huset, dammtorkade mitt rum och fixade till lite rummet mitt!. Så skönt att få det gjort och göra mamma lite glad för att ha städat lite här hemma! Efter städandet så kände jag att det var dags att städa till mig själv, så hoppade in i duschen så har ni duschat och sitter i en härlig ansiktsmask.

Idag är det som nog alla vet Valborg och det ska firas(?) med mina fina vänner, vi ska träffas efter middagen och äta lite gott tillsammans och förhoppningsvis lite senare bege oss till en majbrasa och välkomna våren. Eftersom det är Valborg idag så innebär det att det är första maj på måndag vilket är superkul då vi är en månad närmare sommarlov, vi är lediga imorgon och min fina vän Lisa fyller år! Så det är en hel del att se framemot. Kramisar

Likes

Comments

.. och jag bestämmer mig för att börja blogga igen!! Efter många om och men så kände jag det är dags att ta tag i detta då det här är så extremt roligt, tyvärr så har tid och skola varit det stora problemet och bloggen läggs på sidan. Så nu, lov, fjällen, inget plugg så har jag all tid i världen för att ta bloggen i första hand och försöka med det och få en struktur i livet. Två saker som jag gjort fel när jag börjat blogga är att jag bestämmer mig för att göra ett inlägg varje dag och det har i sin tur inte hållit i längden (vilket man har märkt). Den andra saker är att bara ladda upp ett inlägg som man inte är nöjd med. Att man bara sätter sig ner med halv bra bilder skriver dålig text och lämnar. Dessa två hör ju som ihop och jag ska nu få det att försvinna och börja om. Gör om gör rätt.

Likes

Comments