Header
View tracker

Hejsan hoppsan mina små vänner!

Som ni vet så skrev jag att jag skulle förbereda massa inlägg för veckan men det blev inte som planerat. För det första så blev jag sjuk i helgen. och orkade inte fixa massa då efter jobbet utan ville bara sova. Den här veckan har det varit en del i skolan som tagit ganska mycket av min energi och ork. Så på kvällarna har jag varit jätte trött. Är sjukt trött nu så ska sova om en stund. Hoppas ni alla mår bra och har haft en bra vecka än så länge.

Puss o kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Halloj mina små vänner!!

Som ni märkt har jag inte lagt upp något på ett tag nu men det är pga att det har varit en del i skolan och sen har jag även jobbat. Min helg består av ännu mera jobb men det är bara att kämpa. Ska försöka fixa ett eller två färdiga inlägg. Idag så har jag först jobbat efter skolan och sen jag kom hem har jag bara spelat jullåtar.

Jag skrev det här vid 19 ungefär men sen lade appen av och jag kunde inte lägga ut det :(

Puss o kram

Likes

Comments

Igår så åkte jag och Lucas till min moster för att passa Loppan (Lilly). Vi hade jättemysigt med popcorn och pippi Långstrump. Hon har börjat prata så sjukt mycket och det är aldrig en tyst stund med henne. Men man har aldrig tråkigt. Det bästa är när hon säger "bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs". Finns inte så mycket att säga om gårdagen men mysigt hade vi iallafall.

Idag har jag jobbat hela dagen och även pluggat nu när jag kom hem. Ska kolla lite mer hur nästa vecka ser ut och sen ska jag sova. För imorgon är en ny vecka...!

Puss o kram

Likes

Comments


Yeay, nu är det äntligen fredag vilket betyder helg. Dagen gick hyfsat fort i skolan och det var inte så man behövde anstränga sig för å göra. Veckan hat gått sjukt fort och helt kaos i trafiken. Imorse var även tågen avstängda ett tag. Efter skolan så gick jag, Linda och Victor till centrum och fikade. Sen kollade även jag och Linda lite på kläder men då drog Victor hem, haha.

Nu ligger jag i sängen med Lucas och kollar på film. Vi kollade aldrig klart suicide squad så vi gör det nu. Imorgon aka vi åka till min moster på eftermiddagen och passa min kusin. Men på dagen har vi iget planerat så vi får se vad som händer då.

Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments


Trump vinner valet, bussar och tåg slutar gå, det blir mörkt ute redan vid 16, 1 meter snö, alla krockar och skadar sig, ingen kommer till skolan.... Och det är bara 9 november. 

Vad är det som händer egentligen..? det börjar med att man vaknar kollar ut och tänker "hur fan ska jag komma till skolan?". Trotts att det är 1 meter snö och SL har gått ut med att allt är försenat och inga bussar går alls idag. Så klär jag på mig och tar ett tåg som skulle gå 9.00 eller de är vad jag trodde jag skulle göra. Jag står där från 8.50- 9.50 och efter 1h kommer tåget. Helt sjukt att ingen har ringt och varnat SL för att det kommer snö detta år med. 

Pratade med mamma när jag väntade och hon berätar 

Jag tog mig till skolan iallafall och han precis, vi var alltså 5st av 23st där som kämpat. När vi då kommer dit får reda på att vi bara kommer ha den första lektionen och dom 3 andra blir inställda.... 

Ta sig hem var iallafall lättare för då kom tåget bara 10 min sent. Men man får typ gräva sig fram på vägarna. 

Nu gick strömmen också men kom tillbaka snabbt. Då jag kollar på lampan och ser hur den smälter sönder.Min lampa börja brinna.... Alltså vilken jävla dag. 

Likes

Comments

Halloj mina små kalaspuffar!

Idag var det en kort dag i skolan för vu började 10 och slutade 12.30. Men det var väldigt skönt! 😻

När jag kom hem så pluggade jag lite matte men var så sjukt trött så pluggade en stund sen vilade jag lite. Innan det var dags att gå ut i snön och gå och hämta tjejerna. Ja, jag är barnvakt just nu så det blev ett snabbt inlägg nu. Efter det här tror jag att jag ska gå och träna trotts att det innebär att jag måste ut i snön igen. ❤️


Puss o kram

Likes

Comments

Imorse vaknade jag och när jag kollade ut så var allt helt vitt... Är det bara jag som verkligen älskar vintern och snö. Allt blir mycket ljusare och så mysigt. Hatar dock slask och kylan. Eller det kan vara kallt när jag är inne för då kan man ligga under en filt.

Imorse åkte jag, mamma och Christian till centrum för att äta lite frukost/lunch. Var så hungrig så glömde tyvärr ta bild. Men det var jätte gott. Jag fick dessutom köra i snö för första gången.

Nu sitter jag på bussen på väg till Lucas som jag inte har träffat på två veckor. Imorgon är det dags för skola igen. Har lite blandade känslor över det men det är en kort dag.

Puss o kram

Likes

Comments

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på vårt flyg. Det skulle ha gått 13.30 men nu är det framflyttat till 15.55. Känns som en evighet vilket det är. Borta bra men hemma bäst. Så kommer det alltid att vara..

Puss o kram

Likes

Comments