Header

Livet är verkligen INTE en dag på rosor... Just nu iallafall


Som ni vet har jag jätte mycket stora saker de här veckan. Imorgon har jag prov på 50 sidor... Har precis lämnat in en 13 sidor lång uppsats. Och mycket mer... Imorgon skulle jag egentligen jobbat efter skolan men jag var tyvärr teunge att i panik sms och säga att jag inte kan tyvärr. Mår dåligt över hur mycket plugg det egentligen är men snart är det över. Har såpass höga krav på mig själv när det gäller skolan och därför vill jag verkligen klara det här. Men då är ändå mina krav på mig själv betydligt mycket lägre än i 1an. Det var ett rent helvetes år.


Nej tyvärr kan jag inte skriva mera nu utan måste läsa igenom dom här 50 sidorna och sen sova.

Puss o kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att det ska bli ledigt på toan för att ta bort mitt smink. Efter skolan så har jag jobbat, packat (provat outfits), pluggat. Ska plugga lite mera å sen sova. Är sjukt trött så kommer nog somna snabbt.

Som ni vet har jag väldigt mycket att göra klart den här veckan. Och stressen ökar... Men ska försöka ta mig igenom den här veckan trotts att det är ett helvete. Men har något att se framemot på lördag.

Kommer inte hinna vara en social person den här veckan. Kommer inte ens hinna träffa Lucas så han får jag träffa efter lovet igen 😢

Godnatt 😴 puss o kram

Likes

Comments

Att ha dyslexi är inte alltid det lättaste och speciellt inte när man bloggar..


Det som känns skönt är att veta att man inte är ensam med att ha dyslexi och blogga. Dyslexi blir allt vanligare och vanligare. Jag fick reda på min dyslexi i 7an tror jag och det var när vi skulle göra ett test på svenskan med tid. Som ni då förstår så klarade inte jag det man skulle under en viss tid och fick gå på en utredning , hos en logoped. Jag önskar jag hade fått reda på det här tidigare. Man är glad att jag ändå fick reda på det. Eftersom att jag fått hjälp.


Att skriva inlägg tar tid för mig och jag stannar ofta upp för att läsa det jag skrivit. Det är anledningen till varför jag inte alltid hinner eller orkar blogga. Eftersom att skrivandet tar så lång tid. exempelvis det här inlägget tar väldigt lång tid för mig att skriva och jag tar många pauser. I början tyckte jag att det var lite pinsamt att säga att jag hade dyslexi men har snabbt insett att jag inte var ensam. 


Alla har svårt med något, ibland kanske man inte inte alltid märker det lika tydligt som på andra. Jag tycker det är jätte jobbigt med dyslexi men som sagt är jag inte ensam...

Puss o kram 

Likes

Comments

​Halloj mina små kalaspuffar!

Idag har jag jobbat ända fram till stängning vilket blev19.30. Det var jätte mycket folk på jobbet pågrund av vädret men vi lyckades ändå väldigt bra. Idag innan jag började gick jag lite i Arninge, hittade lite saker. Bland annat ett par skor och ett par mjukisar på lager 157. Gick även in på runsto och löpte sminkborttagning. Imorgon blir det en heldag från 9-1930 på jobbet. Så måste sova ordentligt inatt. 

Här är bilder på några saker jag köpt den här veckan. Resten får ni se i veckan. 

Nu är det mindre än en vecka kvar och jag har faktist tagit in resväskan idag. För jag har jätte mycket att göra i veckan så fick börja lite smått redan nu. Men kan inte bestämma mig om vilka kläder jag ska ha. 

Nu ska jag fortsätta städa lite och sen hoppa ner i sängen. 

Puss o kram

Likes

Comments

​Hejsan mina små kalaspuffar! 

Det här kommer bli ett kort och snabbt inlägg om varför det inte kommit några inlägg. Jag har jätte mycket i skolan just nu och allt ska vara klart nästa vecka plus att jag jobbar. att skriva det här inlägget är mina 10 minuters paus i pluggandet. Har ganska stor presspå mig själv när det kommer till skolan och betyg. 

I helgen ska jag jobba men ska försöka fixa något inlägg som kan komma upp under nästa vecka och den här helgen. Ser ni framemot höstlov? Det gör iallafall jag för då kan jag lova er att uppdateringen kommer vara bättre. Men skalven försöka njuta lite av min ledighet. 

Mer hinner jag inte skriva nu för plugget kallar. Har ni också mycket nu innan höstlovet?

Puss o kram 

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hejsan mina kalaspuffar! 

Har varit en lång dag med tanke på mina 5h sömn och varit vaken sen 6. Men jag lever och kollade precis på klockan. Trodde den var mer men jaja. Har fått en hel del gjort idag förutom att vara barnvakt så har jag hunnit massa. Städat och rensat lite lådor, pluggat och ska fortsätt även bloggat. Så det har varit en produktiv dag idag. 

Efter Lilly hade hade sovit så åkte vi till centrum en sväng. Men det var så sjukt mycket folk där. Lilly har även åkt buss för första gången och det gick jätte bra. 

Nu väntas nästa stressiga vecka med massa plugg och jobb till helgen. Men har jag klarat det förut så klarar jag det nu. Försöker tänka hur skönt det kommer vara sen när jag bara kan sätta mig på flyget och slappna av i en vecka. ser så sjukt mycket framemot den veckan. Men först 1 vecka praktik och 1 vecka skola...

Söndagsångesten är helt okej idag men ska inte säga för mycket än.

Puss och kram 

Likes

Comments

​Godmorgon allihopa! 

Lilly bestämde sig för att vakna klockan 6, så det är full rulle här. Har varit en ganska lugn morgon och nu har även jag fått i mig lite frukost. Idag så har vi inte speciellt mycket planer fören efter lunch. Så tänkte vi träffa mormor men eftersom att mormor inte svarar nu så får vi se vad vi hittar på. Någonting blir det iallafall. 

Själv så somnade jag 00.40 och vaknade vid 5 för det var någonting ute som lät .👀 Tur så tror jag inte det var en clown, hoppas inte de iallafall, haha. Jag är livrädd för clowner. 😨

Nu ska jag äta klart och sen får vi se vad vi hittar på fram till 11 då det är dags för lite lunch till Loppan. 

Puss o kram

Likes

Comments