Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min killes foraldrar ager varldens mysigaste cottage nere vid the seaside, sa dar har jag och Charlie spenderat forsta veckan av 'two weeks off work'. Vi har haft pub crawls, lagat pannkakor, skrivit julkort till folk runt om i varlden och kollat massa netflix filmer. Now I'm off to Stocholm!

Likes

Comments

Lite blandade bilder fran Shanghai, NYC, Richmond i England, Stockholm och Engelska kusen

Likes

Comments

Efter att ha bott i London i två år så har jag verkligen insett hur "scandinavian" mina preferenser när det kommer till inredning är. Jag älskar ALLT svart och vitt.

Likes

Comments

Åker till grekland om 30 dagar! Har inte rest på så länge(sen Venedig för några månader sen) vilket är väldigt olikt mig, men jag är i spara-mode för att köpa min dröm kamera och flytta ihop med Charlie här i London.

Likes

Comments

Jag är tillbaka, har verkligen saknat att skriva av mig. Och jag vet hur mycket @elsamedin (min bästa vän i Shanghai) ler nu när hon ser att jag gjort en ny blogg, vi träffades nämligen via hennes blogg när jag skulle flytta till Kina för 4 år sen utan att känna någon. So what's new?

  • Efter Kina bodde jag i Sydney i ett år och nu har jag bott i London i 2(!) år. Min två års dag är den 1a maj.
  • Ser fram emot att flytta ihop med Charlie snart! Även om vi varit tillsammans i 7 månader så har jag velat bo med kompisar snarare än att flytta ihop, tills nu. Jag känner mig redo och drömmer om att skaffa en hund tillsammans(english bulldog eller husky). Hahha, gud vad jag önskar att jag hade vetat hur mitt liv skulle se ut 2 år senare, när jag stod där på flygplatsen i Sydney med hjärtat i halsgropen. Att jag skulle hitta mitt livs kärlek i London, en brittisk kille som heter Charlie och att vi nu pratar om att skaffa hund.
  • Samtidigt som jag trivs i London så är mitt hjärta still with asia, och jag vill bo i antingen Hong Kong eller Singapore inom de kommande åren. Har presenterat iden för Charlie och han är på bara han hittar ett decent jobb,dvs något som gynnar hans karriär också(inom finance).
  • Åker till Stockholm med Charlie för tre av mina bästa vänners födelsedagar nästa vecka. Jag har lovat honom att vi ska äta meatballs och se massa av Stockholm också.
  • Min senaste crush är på min bästa tjej kompis i London, Stina. Vi har varit bekanta i en massa år och nu klickat så mycket.
  • Ska till the greek islands i slutet av april
  • Sommaren är helt oplanerad förutom Stockholm(midsommar samt min lillebrors student den 10e juni)Likes

Comments

dromkan inte fatta hur dröm våra dagar här har varit. alla mina kollegor har åkt tillbaka till london och jag är med alla från mitt tjejgäng på gymnasiet.. också ren dröm. så hitills har vi hyrt en båt och haft dagsfest ute till havs, tapas och vin provning, tapas middagar, badat i havet, festat till 7am tre dagar i rad. börjar känna mig fett gammal för jag klarar inte sånt längre haha.

Likes

Comments

IMG_6805en trädgård och bar i ett.. sky garden vid bank gick jag till med sean och matt i söndags efter camden och dit kommer jag dra igen!

Likes

Comments

IMG_6816har inte varit i camden på flera år.. minns exakt när jag och sam va här med alla tjejer men vi tog en dag för oss själva och åkte dit, satt och snackade skit på en pub och summerade natten innan. i söndags åkte jag dit med reb, mickis, hanna och deras mamis. såååå grym marknad(hade helt missat att camden är mer än tshirt marknaden haha) och blev kär i en kille som satt och spelade gitarr på gatan. kommer åka till camden nästa gång söndags ångesten slår til fo sure

Likes

Comments