Long time no see. Nu är det tentaperiod igen. Då är det okej att Prokrastinera och lägga ut bilder från mina senaste 2 månader. Livet är kul även om jag pluggar finans hela dagarna nu. Men igår fick jag kramas med mamma och ikväll ska jag jobba på Investors 100 års jubileum. Hoppas jag får servera kronprinsessan 🙄🙄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är nu alltså tillbaka till Stockholm igen efter 7 veckor på hemmaplan. Känns både spännande, roligt och skitjobbigt. Tycker verkligen det är sååå jobbigt att lämna hemma, alltid värst i början när jag är tbx i Sthlm igen.
Men livet går vidare och jag är i full gång med att rodda inför att 360 nya kandidatstudenter börjar på skolan på måndag! I helgen var projektgruppen för introduktionen nere i Västervik för kickoff och ikväll har jag tillexempel suttit och försökt klippa ihop en sittningsfilm som vi spelade in tidigare idag.
Godnatt😘😘

Likes

Comments

Det är sommar och jag är hemma i Östersund. Sover 12ish timmar per dygn och har besökt gymmet för första gången på över 1 år. Umgås med mina kära vänner och är tillbaka på Espresso House igen. Känner ändå att livet är rätt skönt atm. Lite bilder från den senaste tiden ovan, livet efter tentorna i Sthlm, midsommar, tjejhäng och fjälltur.

Likes

Comments

Börjar se ljuset i tentatunneln igen bara 1 pluggdag kvar sen är det SOMMARLOV och på lördag är det sommarfest. Så super taggad. Firade med en toa selfie innan jag gick från skolan.
Nu: middag och modeller

Likes

Comments

WOW. För snart ett år sedan tog jag kanske det bästa beslutet i hela mitt liv och inte hade jag någon aning om att jag bland annat hade allt detta ☝🏻️ framför mig, jag menar "jogg med grogg", spexprojekt, finlandsfärjor, sittningar, Valborg i Uppsala och en massa vin i solen. Har nog aldrig mått så bra som jag gjort här det senaste året, men mitt första år på universitet börjar lida mot sitt slut och nu har jag bara en ynka tenta kvar innan jag åker hem till Jämtland för sommarlov, det ska bli sååååå skönt. Ser verkligen fram emot en sommar på hemmaplan, kan knappt bärga mig tills jag får åka hem 😬😬😬

Likes

Comments

Kan ha haft den värsta natten sedan jag flyttade till Stockholm inatt.
Tog nattbuss hem inatt, hur trött som helst pga inte sovit på 1 vecka. Märker efter ett tag att min hållplats ej kommer. Visar sig att jag tog fel nattbuss. Hoppar av bussen, är mitt ute i skogen och det enda jag ser är en stor väg, en gångväg vid sidan och jäkla massa skog överallt. Tar upp kartor för att hitta hem, det visar sig att det ska ta 1h och 10 min!! Att gå tillbaka hem igen. Ringer mamma i panik och gråter, börjar följa kartans väg tillbaka. Mobilen dör. Jag har ingen som helst aning om vart jag är. Kartan var min enda räddning. Detta var fan inte en rolig upplevelse. Kommer aldrig sätta mig på fel nattbuss igen.

Likes

Comments

Åkte hem i onsdags kväll och fick några fina dagar i Östersund. Allltid åååh vad fina människor det finns där, hade såååå roligt på fest igår. Tack Beidan för en super-lyckad kväll😍😍
Landade precis i Skåne och nu väntar en spännande och intensiv praktikvecka! Så kul!!🌟

Likes

Comments

Alltså det är Vår ute här!!!! Så himla nice! Att det är vår betyder även att det snart är sommar, Längtar! 😁
Det är ganska intressant hur jag går runt här i Sthlm jämt och sällan har någon hemlängtan men så fort jag vet att jag ska få åka hem så får jag sån megahemlängtan så jag knappt kan bärga mig för att krama om att godingar hemma i Jämtland.

Likes

Comments

Hemma i Sverige igen efter en veckan bland alp topparna. Skönt att vara tillbaka och ta igen lite sömn men alperna må vara det finaste jag sett. I Stockholm blir det bara en snabbvisit för på onsdag flyger jag hem till Östersund och sedan ner till Skåne för en veckas praktik.

Likes

Comments

Los alps fortsätter leverera och jag överväger att stanna kvar. Livet här verkar inte vara annat än skidåkning och fest. Life.

Likes

Comments