Måndag: oh herregud det var länge sen. Jag minns ej.

Tisdag: den här dagen tror jag att jag red ut med Kicki på Valle och Roffe. Sen blev det jobb på Blomsterlandet 14-19.15. På kvällen åkte jag och Niclas ut till min bror för att spela Bingolotto och julpyssla med hela fam. Esslersson.

Onsdag: härliga julafton. Morgonen började i stallet. Red Cotten och herregud vad bra han gick, bästa julklappen. Sen åkte vi vidare till mamma och pappa, där blev det mat och paketutdelning. :)
Kl 15.00 åkte bilen mot bäsna för fika och ännu mer paketutdelning.

Torsdag: då red jag på förmiddagen och vid Lunch åkte vi upp till bäsna för att träffa Niclas släkt och käka julmat. Jag passade på att gå en lång promenad med Pongo. Super mysigt. På kvällen blev det krogen i Rättvik med trevligt folk.

Fredag: då minns jag inte ?! Jo för Gud skull. Då var min kära mamma här och gjorde mat och så åt vi och tittade på en film.

Lördag: idag blev Cotten sparkad och fick en rejäl lårkaka. Typiskt när vi precis har börjat komma igång :(

Söndag: vi var på hundutställning med Pongo i Mora. Men denna gång gick det inte bra. Pongo var väldigt rädd för domaren och då är det inte lätt. När vi kom hem åkte vi ut på svavelgärdet och lät Pongo leka med Johannas hund. På kvällen kom Niclas föräldrar och käkade mat och tittade på hockey. Jag passade på att lägga ansiktsmask och mysa med Pongo.

Nu vet ni hur min julvecka har sett ut!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsLördags förmiddagen spenderades i stallet. Jag red Cotten i ridhuset och herregud vad bra det gick. Vi är påväg mot ljusare tider.
Sen blev det ett jobb pass på Blomsterlandet mellan 11-17.15.
På kvällen åkte vi och köpte thai mat och tog med det hem till mamma och pappa och åt. Saknar att bo hos dom ibland. Jätte mysigt var det iaf.

Lite sovmorgon på söndagsmorgonen och sedan vidare till stallet. Ridhuset var upptaget, så vi red ut i skogen. Jätte skönt faktiskt.
Blev ett kort pass mellan 12-15 på jobbet idag. Efter jobbet hämtade vi hö och åkte och lämnade det i Falun.
Tråkigt nog hade Cotten trampat på sig och fått ett rejält brodd tramp. Jag hoppas att det inte ska bli nå värre. För imorgon är det träning för Sophia igen . :)

Likes

Comments

Kl stod på 06.00, kramade om Niclas och sa hejdå. Han åkte till Stockholm och jobbade över dagen. Sen åkte jag till Lindan och släppte ut mina mysiga ponnyer.
Åkte sedan till Falun och fixade åt Cotten för att sedan invänta träning för Sophia.Sophia gjorde att fantastiskt jobb med Cotten. Önskade att jag var lika tuff som henne. Hon tömkörde honom och han blev riktigt trött.

Efter stallet blev det ett jobbpass på Blomsterlandet 12-19.15. Åkte sedan hem och gav Pongo mat, klippte hans klor och sedan gick vi en promenad. Vi avslutade med att träna lite inne i lägenheten.

Nu sitter jag hemma i soffan och längtar efter min sambo. Jag har precis ätit lite.

Likes

Comments

Känns äntligen som jag ser en ljus framtid.

Cotten sköter sig hyfsat bra i Falun. Det är trevliga stallkompisar och han har hittat en fin hagkompis.
Tic börjar bli riktigt snygg och har fått fina muskler.

Mina mål som jag har nu är att:
Åka och besikta Valle och se vad dom säger om honom
Raspa tänderna på Valle
Låta Sophia tömköra Cotten
Ta ut en massör till Cotten.
Åka på en utställning med Pongo

Likes

CommentsNu har Cotten flyttat till Falu ridklubb och nu hoppas jag att han sköter sig. Så att han får stå kvar där.

Blev en rejäl stalldag idag! Kl 07.00 var jag och min kära sambo i stallet och släppte ut. Kl 08.00 kom Anna dit och skodde Cotten. Han var lite bökig att sko tyvärr. Han ville inte riktigt hålla still benet.
Kl 10.00 så började vi och lasta. Vi trodde att det skulle ta hela dagen. Efter 3 min stod hästen i transporten. Vad hände !? Sen bar det av till Falu ridklubb där jag har stallat upp han nu. Skönt att äntligen ha ett ridhus att kunna träna i. Tyvärr var han lite dum att ta in idag, så jag hoppas att han håller sig i skinnet och lugnar sig lite.

På eftermiddagen så hälsade jag Roffe välkommen till mitt stall. Så han har tagit Cottens plats i stallet.

Nu slår jag huvudet i kudden!

Likes

Comments

Har varit lite segt på bloggen ett tag nu. Tänkte berätta lite vad jag har gjort denna vecka.

Måndag: oh herregud det minns jag inte ens?! Äsch vi tar nästa dag ist.

Tisdag: på morgonen longerade jag Cotten och i han fanns det en hel del energi. Kl 12 checkade jag in på Hööks för ett jobb pass. På kvällen så var det en familj och tittade på en stallplats hos mig.

Onsdag: åkte till ridhuset med min 2,5 åriga Tic. Tack för hjälpen Mormor, Niclas och mamma. På kvällen blev det Tacos på Liljan.

Torsdag: Idag har jag legat i som ett djur. Haft en riktigt "att göra" dag idag. Frostat ur frysen, gjort rent avloppet, kört 3 tvättmaskiner, duschat alla blommor, bytt säng kläder, städat, handlat, tankat bilen och sist men inte minst tvättat bilen.

Avslutade denna kvällen med lite monopol spel och jag vann! Nu tittar vi på Stockholm internationell horseshow.


Likes

Comments

En lugn och skön dag!

Detta har jag hunnit med idag:
- bakat
- ridit Kotten
- plockat mossa
- haft mormor och morfar på besök

Imorgon väntas jobb, men innan jobbet ska jag och Johanna låta våra galna hundar leka av sig på svavelgärdet.

Likes

Comments

Det var tredje året i rad jag var på julgalan. Dom två tidigare åren har jag varit där med Blomsterlandet. Men denna gång blev det med Hööks. Det var inte riktigt lika bra mat i år. Men uppträdandena var grymma. Och trevligt sällskap, kul att snacka lite häst.

Men höjdpunkten av allt jag stötte på Danny!
Likes

Comments

Vill börja med att tacka mamma och pappa för en väldigt trevlig fredagskväll med god plankstek och lite kortspel. Är så nöjd med pongo också som var hur lugn som helst hela kvällen.

Nu sitter jag på lunch. Jobbar ett pass mellan 09.00-17.15.

Blir så stressad för har lyckats dubbelboka mig på två jobb, två helger i rad. Men jag vet att det inte är mitt fel för jag har inte tackat ja till vissa tider som ligger på schemat. Hjälp !?

Ikväll ska jag på Julgalan i Falun tillsammans med mina kollegor från Hööks.

Likes

CommentsNu står transporten i hagen och Cottens mat är placerat i en påse längst inne i transporten. Idag har han gått in bra många gånger, men han går ut lika fort. Tänkte att den skulle få stå där ett par dagar. Så får vi verkligen hålla tummarna för att han kommer vilja åka i den sen.

Likes

Comments