Oh boy'

Julen känns rätt avlägsen, om man kollar datumet i kalendern. Men all den härliga snön som faller ner på marken, de kyliga morgnarna, den varma chokladen och de tjocka vinterjackorna får den att känna sig närmare än någonsin. Samtidigt som de ger mig en ofantlig glädje då julen är min favorit högtid, så kan jag inte hjälpa att känna sådan stress. I år kommer julen inte alls vara sig lik, och trots att man kommer försöka göra sitt bästa med att överösa hemmet med julpynt kommer samma gamla julkänsla inte finnas där. För fram till själva julafton är det bara jag, i min lilla lägenhet. Pappa kommer inte att närvara vid jul i år, inte heller andra halvan av en familj man en gång hade, mormor kommer inte heller vara med och jag känner verkligen hur den härliga familjestämningen med julen kommer vara borta i år. Det känns så tråkigt, för julen är det bästa jag vet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade för en timme sen, har sån träningsvärk i mina ben. Har dock extremt ont i mitt vänstra ben? kan knappt sträcka ut det och sov med en värmekudde under ena benet inatt men det har inte hjälpt något. Förhoppningsvis släpper det snart, ska ju jobba ikväll.

Igår var jag hemma från jobbet, hade migrän nästan hela dagen. Otroligt irriterande. På kvällen lyckades jag ta mig till gymmet iaf, körde axlar samt cardio. kanske inte var så smart att springa dagen efter ett benpass när man är otränad? förmodligen därför mitt ena ben värker

Nu ska jag i alla fall ut till stallet och släppa ut några hästar samt rida lite. Hoppas väl på att stelbenet inte ska vara något problem då..

Likes

Comments

Vaknade hemma i Björbo idag, så fint att vakna upp till snö och solsken. Kände inte ritkigt för att sitta hemma ensam i lägenheten en lördagkväll så åkte hem till familjen istället.

Idag ska jag iväg till gymmet en sväng, igår körde jag armar och mage, idag blir det baksidalår och rumpa. Har precis slängt i mig två äggmackor och ska alldeles strax ut och starta bilen, det är ruggigt kallt ute. Måste införskaffa mig en riktig vinterjacka, har ännu inte gjort det .. suck

Likes

Comments

Vilken kombo va?
Slöat nästan hela dagen idag, testade min nya sminkpalett jag köpte häromdagen och älskar den(!!), verkligen super för att vara en "bas" och helt vegansk. Inte asdyr heller, kan det bli bättre?

Träffade i alla fall Julia senare på dagen och knatade runt på kupolen en sväng. Köpte mig en hoodie och fikade på Wayne's Coffe. Hade inte tänkt träna idag egentligen, men efter att ha pratat med Julia ett tag kände jag lite träningssug, så det blev ett pass på gymmet i alla fall.

Nu har jag precis landat i soffan hemma, tänkte ta mig en dusch och eventuellt äta något

Likes

Comments

Blir så sugen på att blogga när jag ser alla andra skriva, men samtidigt vet jag att suget försvinner efter ett tag och så lägger jag ner. Men det är ju ändå min blogg? Jag har inga krav på att jag måste skriva ett visst antal inlägg under en vecka eller vara aktiv. Jag kan skriva exakt när jag känner för det och vill. Det är ju det som gör allt personligt, inte framkrystat och utdraget.

Den senaste tiden har jag i alla fall mestadels jobbat, känns som jag jobbar hela tiden och alltid är pank (pga att jag sparar så mycket pengar just nu). Har inte haft någon ordentlig rutin på livet, jobba, sova, slöa, jobba. Man får liksom lite panik när man inte jobbar? Speciellt när man har två jobb, ska man ta den där två timmars pausen till att träna eller ska jag vila ut mig så orkar med en jobbdag på 15h? Nja, då väljer jag att vila. Jag är alltid rädd för att hålla igång för mycket för får jag inte vila som jag behöver slår migränen in och jag slösar en hel dag till att vara sjuk.

Nu börjar jag dock känna att jag fått lite mera grepp om livet och jag tror verkligen det är allt tack vare hästarna. Är så tacksam att jag får hjälpa A med hennes hästar, verkligen så fina hästar och verkligen det min själ behövde. Har inget emot att kliva upp tidigt på morgonen, pyssla om lite hästar, träna, fixa stallet och sedan åka till jobbet. Det är verkligen livskvalité. Har man ridit och haft häst så länge som jag har så blir det verkligen ett tomt hål när dom försvinner. I annat fall måste jag hitta något annat att ersätta det med, men håller mig helst i stallet om möjligheterna finns.


Likes

Comments

Ingen har berört mig som du, ingen har skakat mig som du
Jag vet att det är fel, men varför känns det så rätt?
Inget är längre som det ska, helst skulle jag bara behöva blunda ett tag och bara få känna att allt är bra
Låt oss bara glömma allt för en stund, så kan vi möta verkligheten en annan dag

Likes

Comments

Uppdaterar inte särskilt ofta här, men tänk att nu har jag äntligen flyttat till en större lägenhet. Trivs så otroligt bra och det känns verkligen betydligt mer som om man flyttat hemifrån nu?? Kanske att det är för att jag jobbar, men det är ändå en helt annan känsla. Just nu sitter jag i telefonkö till Adressändringar, 17 framför mig, suck.. För självklart så stod det på nätet att min lägenhet inte var registrerad på adressen.

Tänkte i alla fall sätta mig och pyssla lite med en Facebook sida jag tänkt starta. Vill ha någonstans att dela med mig utav mina bilder och jag fotar på hästtävlingar med mera. Så tänkte att simplaste sättet är att öppna en liten facebook sida.

Likes

Comments

Har så många drömmar och mål. Detta är garanterat ett utav dem, ska jobba, spara, jobba, spara och så förhoppningsvis, kan jag en dag befinna mig på dessa platser...

Likes

Comments

Japp, tänka sig att snart så flyttar jag äntligen till en större lägenhet. Ska bli fruktansvärt skönt, och roligt. Detta kommer bli en helt annan grej, är så förväntansfull!!

Likes

Comments

Igår jobbade jag verkligen hela dagen, lämnade lägenheten halv tio på morgonen och var hemma igen halv tolv på kvällen. Träffade dock Maja på jobbet så det var väldigt roligt!

Måndagen var dock en betydligt mysigare dag. Började med att jag, Linnéa och Magnus drog och käkade thaibuffé runt halv ett på förmiddagen. Vi hade inget mer planerat än så egentligen. Efteråt tog vi spontant en roadtrip och hamnade tillslut vid Torsång café där vi köpte glass och bara mådde gott i solen. Vi bestämde oss där för att dra och bada så vi samlade ihop lite folk och åkte till Båtstad. Var inte jättevarmt i vattnet men absolut inte lika kallt som jag föreställt mig.

Jag och Linnéa delade senare på en pizza innan vi drog till Magnus tillsammans med Julia, Eyyub och Osman. Kvällen blev att bestå av vin (som jag inte drack), monopol, badtunna och bara trevligt sällskap. Behöver fler dagar som dessa denna sommar.

Har jag även nämnt att jag ska flytta?
Antagligen inte, men det ska bli så otroligt skönt att flytta till en större lägenhet!

Likes

Comments