Uppdaterar inte särskilt ofta här, men tänk att nu har jag äntligen flyttat till en större lägenhet. Trivs så otroligt bra och det känns verkligen betydligt mer som om man flyttat hemifrån nu?? Kanske att det är för att jag jobbar, men det är ändå en helt annan känsla. Just nu sitter jag i telefonkö till Adressändringar, 17 framför mig, suck.. För självklart så stod det på nätet att min lägenhet inte var registrerad på adressen.

Tänkte i alla fall sätta mig och pyssla lite med en Facebook sida jag tänkt starta. Vill ha någonstans att dela med mig utav mina bilder och jag fotar på hästtävlingar med mera. Så tänkte att simplaste sättet är att öppna en liten facebook sida.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har så många drömmar och mål. Detta är garanterat ett utav dem, ska jobba, spara, jobba, spara och så förhoppningsvis, kan jag en dag befinna mig på dessa platser...

Likes

Comments

Japp, tänka sig att snart så flyttar jag äntligen till en större lägenhet. Ska bli fruktansvärt skönt, och roligt. Detta kommer bli en helt annan grej, är så förväntansfull!!

Likes

Comments

Igår jobbade jag verkligen hela dagen, lämnade lägenheten halv tio på morgonen och var hemma igen halv tolv på kvällen. Träffade dock Maja på jobbet så det var väldigt roligt!

Måndagen var dock en betydligt mysigare dag. Började med att jag, Linnéa och Magnus drog och käkade thaibuffé runt halv ett på förmiddagen. Vi hade inget mer planerat än så egentligen. Efteråt tog vi spontant en roadtrip och hamnade tillslut vid Torsång café där vi köpte glass och bara mådde gott i solen. Vi bestämde oss där för att dra och bada så vi samlade ihop lite folk och åkte till Båtstad. Var inte jättevarmt i vattnet men absolut inte lika kallt som jag föreställt mig.

Jag och Linnéa delade senare på en pizza innan vi drog till Magnus tillsammans med Julia, Eyyub och Osman. Kvällen blev att bestå av vin (som jag inte drack), monopol, badtunna och bara trevligt sällskap. Behöver fler dagar som dessa denna sommar.

Har jag även nämnt att jag ska flytta?
Antagligen inte, men det ska bli så otroligt skönt att flytta till en större lägenhet!

Likes

Comments

Vad gör jag ens vaken nu, halv fyra på natten??
Jag har verkligen helt tappat mina rutiner med allt, bit för bit har de fallit itu. Sen den dagen jag hamnade på sjukhus har verkligen allting sakta men säkert fallit bort. I nästan tre veckor blev jag helt stilla, kunde ju enbart ligga ner för allt annat gjorde så ont och var så otroligt drygt. På grund av att jag förlorat mycket blod också vart jag oerhört svag så fick äta mycket hela tiden för att få upp blodvärdet. Sen när man väl återvänt till skolan var det bara fokus på plugget så har inte haft tid alls då.

Nu har jag istället slängt om mina sömnrutiner. Jag sover knappt (för jag är inte den som sover på dagen trots att jag är vaken på natten), tränar inte, gör inte det jag ska. Ja jag har bara ingen koll på mitt liv längre, men det ska fasiken bli ändring. Ridningen ligger helt på hyllan också, tror det är en stor anledning till varför jag tappat rutinen helt. Ridningen håller mig trots allt motiverad till att ha ordning på livet för att jag ska kunna utvecklas och prestera bra, men nu är det kaos.

Nej ville bara slänga ur mig detta lite kort för att jag faktiskt ska se till att ta tag i saker, nu står det ju här svart på vitt. Som allting blir det en jobbig omställningsprocess, men fasiken, kom igen Julia, fan va slö du blivit!


Likes

Comments

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, håller på att slötittar lite på Gossip Girl och tänkte strax ta taga i teoriboken igen. Ska verkligen försöka att lägga så mycket tid jag kan på teorin just nu. Har ju turen att jag börjar jobba på eftermiddagen/kvällen, men idag börjar lite tidigare än vanligt. Har även hand om stängningen så det blir en sen kväll idag också. Imorgon är jag faktiskt ledig, har jobbat rätt mycket denna vecka men har inget emot att jobba. Trivs otroligt bra på mitt jobb så det känns aldrig "jobbigt" att gå dit.


Behöver sena kvällar med Julia just nu

Likes

Comments

vardag

Goddag
Igår var en otroligt hektiskt dag på jobbet och förväntar mig att det kommer bli likadant ikväll. Var inte hemma för ens 01.00 och somna kunde jag inte heller göra. O kom förbi runt fyra på morgonen så vi kollade på film och snackade. Vid nio tiden somnade vi både för att sedan vakna av hans larm en timme senare. Så han åkte till jobbet och jag fick totalt en timmes sömn under hela natten.

Spenderade morgonen till att plugga lite teori. Snackade även med Julia så verkar som att vi ska till Peace and Love, verkligen behövligt! Men nu ska jag byta om och bege mig till jobbet, får se om jag kan få lite sömn inatt sen

Likes

Comments

Gymnasiet har jag klarat, men körkortet har jag fortfarande kvar. Bestämde mig idag att det var dags att få fingrarna ur och faktiskt bege mig till trafikskolan och fixa min inloggning som varit spärrad. Har sedan dess pluggat och pluggat, vill verkligen fixa körkortet, speciellt när jag redan har en bil (!!).
Så jag ska se till att ligga i med pluggandet, har kört oerhört mycket ändå. Dom flesta bristerna med min körning har att göra med att jag inte kan skyltar och trafikregler. Målet är att ha fixat körkortet innan Augusti månad, så ska plugga så mycket jag kan. Nu ska jag göra ännu ett test på datorn, tog en liten paus till att skriva ett kort blogginlägg.

Likes

Comments

Även om Budapest var vackert så har jag minst sagt inte kunnat njutit utav resan. Har aldrig i mitt liv varit med om så mycket krångel när man ska ut och resa.

10.00 Var vi vid Arlanda där vi får reda på att vårat flyg är inställt. För oss är det en ganska lång resa till Arlanda så det första man gör är inte att slänga sig in i bilen hem igen. Vi pratar med flygbolaget och antingen får man åka hem eller boka om själv. Vi väljer att boka om och försöker hitta närmsta flyg till Budapest, det går INGET direktflyg. Istället får vi resa till Berlin, sova där på hotell en natt och sedan åka vidare till Budapest.

Flyget till Berlin ska gå klockan sju på kvällen men blir 2 timmar försenat, så vi spenderar hela dagen på Arlanda. Väl i Berlin flyter allt på relativt bra, vi sitter fast i en bilkö i ca 45min, men annars var det okej. Vi har tyvärr inga kläder då vårat bagage ska skickas direkt till Budapest. Under morgondagen strosar vi runt i Berlin innan vi åker till flygplatsen igen. Flygresan dit går utan komplikationer, men när vi anländer i Budapest är vårat bagage borta. Vi har då alltså flugit med Airberlin och ni som kan lite om dem vet att bagage som försvinner sällan återvänder.

Vi anmäler vårat bagage som borttappat och har inget annat val än att åka till Hotellet. Det är relativt sent på kvällen så vi går enbart ut och äter mat. 1,5 dag återstår av tiden i Budapest och vi hade det väldigt bra. Otroligt fint ställe.

Nu har jag varit hemma ett tag, men vårat bagage finns ingenstans. Bokstavligen alla mina sommarkläder var i resväskan så just nu har jag ingenting kvar. Hade massa nytt jag köpt som var där i också, så det känns skittråkigt. Hoppas på att vi kan få tillbaka våra saker, kommer bli riktigt dyrt att försöka ersätta allt annars.

Likes

Comments