Lite bilder från vårat mini-kräftkalas förra fredagen. Det slutade med att skålen med kräftor kraschade i golvet och kräftspad över hela parkettgolvet. Så det blev en liten städpaus mellan ätandet, haha. Jag lyckade även med västerbottenpajen som blev riktigt god!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Konstigt nog slutar det alltid med att jag går tillbaka till mitt mörka hår. Hittade en mörklila hårfärg när jag var och handlade i söndags, så den slängde jag i igår. Det syns mer i vissa ljus, annars ser det mest mörkt ut... Nog allt kommer jag få ångra mig att jag färgade bort mina ljusa toppar, men det är ju bara hår. Dröjer nog inte länge förrän jag är igång igen och experimenterar!


Likes

Comments

Flottfrilla numero uno, men så kan det bli efter att man har jobbat hela dagen och jämt har håret uppsatt. Men här är en ganska simpel look, men ändå så jäkla snyggt. Jag rotade fram 120 paletten från eleven.se och använde mig av koppar skuggor till denna look. Orange framhäver ju blå, och mina ögon syns betydligt mer när jag använder mig av dessa toner på skuggor.

Jag är också helt såld på detta läppstiften, verkligen helt perfekt färg. Det är från Medusa's make-up, som jag visade i inlägget innan!


Likes

Comments

Var tvungen och visa detta to die for läppstift som jag fick i månadens Glossybox. Det är märket Medusa's Make-up och i färgen Sugar Daddy. Hur snygg är inte denna färg alltså, plus att dessa läppstift är veganska. 
Har inte priset i huvudet, men jag återkommer med det!


Likes

Comments

Detta är ju så himla kul och göra, något av det bästa inom make-up enligt mig. Till detta så förberedde jag en lös del gjord av flytande latex. Sen klippte jag och sydde innan den målades.

Jag har använt wax från snazaroo till "kanterna". Kan inte säga att jag är ett jätte stort fan av detta märke. Waxet är inte så värst bra, men mycket enklare och jobba med än dermawaxet. Detta kladdar gärna ut sig, även fast jag jag har mastix under... Men det är ett såpass billigt märke så jag förväntar mig inte att det ska sitta kvar. Men detta fungerar nog utmärkt om man inte har använt sig av wax innan!


Likes

Comments

Tjuvstartar lite med special effekterna, det är ju halloween om sisådär 2 månader. Det här är något av det roligaste inom make-up.

Till detta har jag använt både dermawax och lite latex. Jag använde även mastix (hudlim) för att waxet ska sitta bättre. När man jobbar med wax så måste man arbeta ut det med vaselin, annars så fastnar det lätt på fingrarna!


Likes

Comments

Hittade denna guldiga ljuslykta på ÖB som jag tyckte var så snygg. Dock så är jag inte så mycket för guld, så jag sprayade den med kopparfärg istället. Den vart ju så mycket snyggare!


Likes

Comments

Kände för att göra en till färgglad eyeliner, piggar verkligen upp nu när det börjar bli mörkare.

Jag har använt:
Too Faced Boudoir Eyes
Grimas Water make-up
Vattenfast mascara från Emite
IsaDora Face Sculptor
Make Up Store Blush Complex
Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick

Likes

Comments

Vi fick en idé om att vi skulle göra sushi igår, första gången men det gick skapligt bra. Det var iallafall gott och det är väl det som är huvudsaken. Ska ge mig på detta igen och göra om det, så gott!

Likes

Comments