Det här med clowner som sprids på nätet har väl många sett, men jag känner att clowner är en del av halloween. Så det fick bli en light version d.v.s inte en så värst läskig en utan mer obehaglig!
Jag har använt mesta dels smink från Grimas och vax från Snazaroo (som inte alls är någon storfavorit!!!)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En ganska "fin" zombie, som nog blir den enda blodiga zombien för denna halloween. Har planerat in en lite annorlunda till nästa fredag. Men som sagt en beauty queen zombie, inte smutsig men blodig.
​Har som vanligt använt mesta dels​ smink från Grimas till detta. Fick dock komma på en nödlösning eftersom mitt flytande latex hade klumpat ihop sig helt och hållet. Så nästa vecka måste det inhandlas en ny flaska. Fick använda mig toalettpapper och Mastix, men det gick det också!


Likes

Comments

Fick äran att sminka min bästa kompis, men självkritisk som man är så är det sällan jag verkligen känner mig nöjd. Men jag sminkar inte så ofta andra så jag är ändå rätt nöjd. Det är så himla svårt och ha stadig hand när man sminkar någon annan när det gäller tunna svarta linjer. Fick göra prickarna med pensel också, hade inget verktyg och göra det med.
Det jag har använt till detta är vattensmink från Grimas, som är den bästa paletten jag äger. Man kan använda alla färger till eyeliner också och är perfekt till ansiktsmålning. Den är definitivt värt pengarna!


Likes

Comments

Testade mig på en pop art zombie, vilket i princip menas med en tecknad zombie. Tycket det är så häftigt med mycket färger, dock så såg jag efteråt att jag glömt måla örat så det set lite kul ut.
Till detta har jag använt vattensmink från Grimas och en svart ögonskugga!


Likes

Comments

Har inte haft så mycket tid över till bloggande, men jag har tänkt ut lite hur ska jag hinna med fler inlägg. Så det kommer...
I helgen vart det iallafall Torp i Avesta där det var oktoberfest, var verkligen på topp haha. Smart som man är så lyckades jag gå ut genom utgången innan krogen stängde så jag fick inte komma in igen haha!

Likes

Comments

​Har äntligen köpt en ny stor matta till vardagsrummet, känner mig rätt så nöjd med denna. Skulle jag kunna så hade jag gärna köpt en ny när jag känner att jag tröttnat på den, vilket jag gör rätt fort. Men det kostar ju ganska mycket med stora mattor, så nu ska jag ha den här ett tag utan att den blir förstörd. Hittade även en jättefin vas/flaska på mio + en fusk kvist i plast som vart snygga tillsammans på vardagsrumsbordet!


Likes

Comments

Lite bilder från vårat mini-kräftkalas förra fredagen. Det slutade med att skålen med kräftor kraschade i golvet och kräftspad över hela parkettgolvet. Så det blev en liten städpaus mellan ätandet, haha. Jag lyckade även med västerbottenpajen som blev riktigt god!

Likes

Comments

Konstigt nog slutar det alltid med att jag går tillbaka till mitt mörka hår. Hittade en mörklila hårfärg när jag var och handlade i söndags, så den slängde jag i igår. Det syns mer i vissa ljus, annars ser det mest mörkt ut... Nog allt kommer jag få ångra mig att jag färgade bort mina ljusa toppar, men det är ju bara hår. Dröjer nog inte länge förrän jag är igång igen och experimenterar!


Likes

Comments

Flottfrilla numero uno, men så kan det bli efter att man har jobbat hela dagen och jämt har håret uppsatt. Men här är en ganska simpel look, men ändå så jäkla snyggt. Jag rotade fram 120 paletten från eleven.se och använde mig av koppar skuggor till denna look. Orange framhäver ju blå, och mina ögon syns betydligt mer när jag använder mig av dessa toner på skuggor.

Jag är också helt såld på detta läppstiften, verkligen helt perfekt färg. Det är från Medusa's make-up, som jag visade i inlägget innan!


Likes

Comments

Var tvungen och visa detta to die for läppstift som jag fick i månadens Glossybox. Det är märket Medusa's Make-up och i färgen Sugar Daddy. Hur snygg är inte denna färg alltså, plus att dessa läppstift är veganska. 
Har inte priset i huvudet, men jag återkommer med det!


Likes

Comments