Header

Hejjj!! Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte hunnit elr orkat riktigt:/ Iallafall nu i helgen har jag inte gjort så jättemycket mer än att sova över med Ellen på fredagen & på lördagen kollade vi hockey. I går kväll vid 9 tiden ringde jag Anna och undrade om hon vilken med och äta McDonalds så såg min lördag kväll ut vi satt där ett bra tag<3

Min helg har inte varit så händelserik som ni kan se får hoppas på mer nästa helg. Men tyvärr är lovet snart slut och skolan börja imon:/ Jag tycker det ska bli helt okej i och med att vi ska börja praoa på måndagar & tisdagar i 7V framöver det ska bli kul<33 kisses

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igår var jag på bio i Växjö vi tog bussen ditt vid 7 tiden men först åt vi pizza för bion började inte förrens 21:40. Men vi såg OUIJA 2 iallafall den var helt okej men kunde varit betträ hade inte valt att se om den. Man satt mest och väntade ut tiden till slut.

Likes

Comments

Hej idag har jag varit ute ifrån kl9 imorse för jag åkte till farmor & hjälpte henne här hemma. Just nu väntar jag på att hon ska skjutsa in mig till stan för jag ska träffa Alma en stund ska bli mysigt <33

Likes

Comments

Min älskade nya poncho som är super skön & snygg samtidigt.

Likes

Comments

Hej idag är det 1 november och det betyder att julen börja komma om 1,5 månad ungefär. Idag ska jag inte göra något speciellt mest jobba & träna sen ingenting. Men tänkte ändå vissa min outfit idag som är ett par svarta bootcut & en grå pälsphoncho med en svart polo under. Pälsphonchon - Chelsea & Byxorna - Gina & Polo - Zara.

Likes

Comments

Hejj! Tänkte vissa lite bilder på mitt nya rum som precis blivit färdigt. Jag är super nöjd och tacksam över allt jag fått. Det ända som saknas nu är lite små fix som gardiner, nattduksbord, lampor & galejor sånt som vi inte hunnit fixa.

Vi började göra färdigt i källaren i våras men sen har allt stått stilla under sommaren därför tog allting sådan tid. Sen behövde vi fixa med elen måla & heltäckningsmattan. Men det var helt klart värt väntan.

Likes

Comments

Hej tänkte vissa er alla mina rebecca stella som jag beställt, jag har fyra stycken men beställde inte alla på en och samma gång. Jag använder dom som fest outfits och dom har kommit till använding faktiskt. Jag gilla alla rebecca stellas kläder dom sitter super snyggt men är även supersköna

Likes

Comments

Idag är det Halloween allihopa!!

Jag ska inte fira halloween på något speciellt sätt i år som det ser ut just nu men självklart hade det varit kul med lite festligheter i helgen. Min dag kommer mestadels bestå utav jobb mellan 8-2 tror jag och lite träning efter det med Emma om hon ville med. Har däremot inte bestämt vad jag ska göra ikväll men man får väl ta och hitta på något iallafall, men ska bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej i veckan har jag fått hem fyra plagg ifrån Chiquelle<33 Jag är supernöjd med allting utom den ena polon som sticks och satt väldigt konstigt vid halsen. Men annars var allting bra, jag kommer länka alla plaggen under bilderna. Jag fick hem två polo en grå och en beige sedan två stickade randiga en vit/svart randig och en Svart/vit randig dom är exakt likadana utom att färgerna i ränderna är olika. Just nu är det 20% på deras hemsida tror det är på alla deras plagg!

Likes

Comments