View tracker

Hej på er! Uppdateringen är väl bra från och till, men det här är min sista praktik veckan och efter det hoppas jag att orken till allt annat kommer tillbaka!

Helgen som var så låg jag bara hemma och tog det lugnt.. Min faster och hennes man hade spontan bokat biljetter hem till Sverige så vi fick träffa dom nu innan jul, egentligen var det tänkt att dom skulle komma i mars någon gång men det var super kul att dom kom nu också!😃Sen kom även Björn till mig på lördagkväll och då såg vi film och käkade lite godis.

På söndagen vaknande vi rätt så tidigt och då åkte vi till julmarknaden i Storforsen, det var jättemysigt och vi fick även träffa tomtens renar.😉

Senare på söndagkväll var det skyltsöndag på byn, vi gick runt och kollade i butikerna och sen såg vi fyrverkerierna klockan sex. Älskar skyltsöndag då vet man att de verkligen närmar sig jul, vilket är underbart!😍

I skrivande stund sitter jag på bussen påväg till Piteå och jag är alldeles strax framme, så ni får ha det så bra tillsvidare!😊💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Har ni det bra? För mig rullar allt på som vanligt. Jag har dock varit hemma från praktiken i veckan då jag inte känt mig så kry, men nu är det bättre. Idag ska jag roa mig med att kolla runt på alla olika webbshoppar och se om jag hittar något roligt då det ändå är black friday. 😉

Jag tänkte bjuda på lite bilder från igår då jag och mamma julbakade, det är alltid lika mysigt att lyssna på julmusik och känna doften av nybakat i hela hemmet. Julen närmar sig med stormsteg så vi pysslar på och förbereder oss redan nu.😊 Lussekatterna och bullarna vart supergoda, vi användes oss utav Icas recept.👍

Ha en fortsatt fin fredag allihopa!💓

Likes

Comments

View tracker

Ett / Två / Tre / Fyra / Fem / Sex - adlinks

Idag är det exakt en månad kvar till julafton och snart närmar vi oss även nyår.. Därför har jag kikat runt på olika webbshoppar för att hitta den perfekta klänningen till både julafton och nyårsafton. Dom här fina klänningarna kommer från Nelly och kostar inte skjortan. 😉

Min favorit är 5an & 6an.

Likes

Comments

Idag måste jag få lätta mitt hjärta lite, jag satt och gick igenom gamla bilder och hittade då en bild på mig och en vän. Jag känner mig ledsen och fruktansvärt besviken på den här personen. Senast idag fick jag höra att hon känner att jag inte vill vara med henne, vilket inte stämmer. Jag har under en lång tid försökt få med henne på olika saker, men gång på gång så har hon sagt att hon inte har haft tid eller kommit med någon annan slags ursäkt. Jag kan delvis förstå att man blir mer upptagen då man skaffar en pojkvän, man vill såklart vara med den personen så mycket som man kan. Däremot så tycker jag inte att man ska ge upp sina vänner helt och hållet.

Den här vännen tycker att jag gav upp henne då jag var tillsammans med mitt ex, vilket jag absolut inte gjorde. Saken är den att jag kunde bara vara med honom under helger och lov, vi var inte heller med varandra varje helg eftersom att de kostade 300 :- att åka buss tur och retur. Nån gång kunde det bli att vi inte träffades på 4-5 veckor, på grund av att jag hade praktik, var sjuk eller att han var inlagd på sjukhuset. Sen var det inga korta stunder jag åkte buss heller för att de tog 2 timmar dit + väntetid. Vi fick kämpa så vi kunde vara med varandra. Vi pratade ofta i telefonen med varandra och skrev nästintill hela tiden, men det blev så eftersom att vi inte hann träffas så mycket som vi kanske egentligen hade velat. Det vet jag att många blev irriterade på men jag försökte bättra mig och jag la bort telefonen då jag var med mina kompisar.

Jag förstår till 110% att man vill vara hela tiden med den personen man älskar, till skillnad från mitt tidigare förhållande så kan min vän träffa sin pojkvän varje dag och dom har nästintill gjort det. Dom har kunnat träffat varandra mer på ett halvår än vad jag och mitt ex kunde göra under ett helt år. Jag har försköt få med min vän ut, frågat om hon har velat hitta på saker och i en början så accepterade jag att hon inte kunde och att hon ville vara med sin kille.. Men när det går så långt att man får ett nej nästan hela tiden så orkar man inte engagera sig och fråga något mer.

Jag har också fått höra att jag borde vara mer förstående att min vän vill vara med sin kille eftersom att jag var så "mycket" med mitt ex, vilket faktiskt inte stämmer. Jag anser inte att jag var med mitt min dåvarande pojkvän så mycket att jag förlorade all min tid med henne. Även om jag inte alltid var med henne under veckorna så betyder inte det att jag satt ensam heller, jag har haft andra kompisar som jag också umgåtts med. Mina andra vänner tyckte också det var svårt att få med henne eftersom att hon har en hobby som tar mycket tid, det är inget fel att ha en hobby, det är inte det jag säger. Vi har alltid accepterat att hon har haft den.

Jag blir faktiskt ledsen när hon tycker det är upp till mig att ta kontakt om vi ska umgås. Senaste gångerna vi har pratat med varandra så har vi nästan bråkat eftersom att hon kommit med undanflykter för att hon inte vill eller kan umgås.Vi har frågat så många gånger om dom vill vara med på olika saker och när vi väl ska umgås så har dom inte kommit i tid, eller så har dom ändrat planerna i sista minuten, har vi gjort någonting nånstans så har dom gått iväg och varit själva efter ett tag. Jag tycker att det har varit en del små lögner från deras sida då man försökt att ta upp problemet. Ett exempel är när hon sa att hennes mamma inte ville att dom skulle gå ut klockan 21:00 en lördagskväll fast vi hade bestämt tidigare att vi skulle hämta dom. I vanliga fall skulle hon ha fått vara hos mig till klockan 23:00 en skolvecka.Veckan där efter skulle vi tjejer samlas för en trevlig grillkväll och då skulle hon få vara med mitt i veckan sent in på natten. Allt det här låter bara konstigt i mina öron om det skulle vara sant. Jag känner också att jag inte får någon egen tid med henne,då vi bara kan ha tjejsnack.

Jag saknar henne väldigt mycket men jag blir oerhört ledsen och besviken då det låter som att allt det här är mitt fel och att jag inte vill vara med henne. Jag går och funderar mycket på det här och det känns jobbigt att hon lägger all skuld på mig och att hon sitter och väntar på att jag ska ta kontakt. Men jag tänker låta henne vara med sin pojkvän som hon är med varje dag och jag tänker inte krusa henne något mer.

Men kom inte och säg till mig att jag hade det likadant då jag var tillsammans med mitt ex, det är stor skillnad mellan oss. Vi kunde aldrig vara med varandra varje dag eller så mycket som ni är.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har glömt att uppdatera er om vad jag gjorde i söndags, jag följde nämligen med Maja och Åsa till Luleå och där hade vi en tjejdag på stan. Välbehövligt och så mysigt!💗

Vi gick runt i några timmar, testade massa kläder, kikade in på nya Lyko butiken och så åt vi middag på Max. Jag total älskar att vara i stan den här tiden då det närmar sig jul, det är ljusslingor, julmusik och fina presentaskar överallt. 😍

Det enda jag fick med mig hem var ett par jeans från bikbok, sen var jag lite snål om pengarna!😉 Men fler tjejdagar på stan behövs verkligen!

Jag hoppas att alla har det bra och jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan nu under praktikveckorna!💗

Likes

Comments

Hej igen! Förra veckan var en tuff vecka, därför har det inte varit någon uppdatering från min sida. Jag har nämligen börjat praktisera på sjukhuset i Piteå vilket betyder att det blir väldigt tidiga morgnar, jag kliver upp före 5 för att hinna med bussen som går halv 6 och sen är jag hemma runt 17-tiden. Det är långa men roliga och lärorika dagar.

Jag får göra i princip allt jag känner att jag kan, det finns en sak som heter "plankan" och då tar jag olika tester som t.ex. blodsocker, blodtryck ,saturation, temp och vikt. Sen har jag fått vara med på röntgen, ett hjärteko och EKG.

Första dagen på praktiken så dog en kvinna på avdelningen, det var mitt första möta med en avliden person. Det såg fridfullt ut och var inte så hemskt som jag hade föreställt mig. Så jag kan säga att jag har lärt mig mycket på bara en vecka.

Nu är det tre veckor kvar av praktiken och jag hoppas på att dom är fortsatt lika roliga och att jag kommer därifrån med ännu mer kunskap.

Likes

Comments