Hej igen! Blir långt mellan uppdateringarna men just nu så känns det som att jag inte hinner ikapp livet typ.😂 Sitter just nu på jobbet och det är väldigt lugnt så därför passar jag på att ladda upp bilder från hjärtats student, en bild på mig som en stolt 18 åring och på två utav mina fina födelsedagspresenter jag fick! Fick såklart ännu fler presenter men har inte hunnit ta kort på allt, är så tacksam för allt jag fick och är helt klart för bortskämd!😮Tack än en gång till er som kom och förgyllde min födelsedag, ni är helt klart bäst!❤️

Nu ska jag jobba vidare och hoppas ni har en fortsatt fin torsdag!😃💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det länge sen jag bloggade men jag har haft så sjukt roligt (och stressigt) sista tiden. Jag har bland annat hunnit vara på balen med Anton, fyllt hela 18 ÅR!!, kört på körskolan (tar dock körkortet i augusti p.g.a semesterstängt), flyttat hemifrån, haft introduktion inför mitt nya jobb och sett då min favorit kille har tagit studenten. Jag tänkte bara kika in här och säga att jag lever och att livet äger just nu typ, haha! Här får ni lite bilder från balen, kommer lite bilder från min 18 årsdag och Antons student senare.

Nu ska jag till skolan, ha en fortsatt fin måndag och så hörs vi snart igen!😃💓

Likes

Comments

Hej på er! I dagens inlägg visar jag er en utav mina nya produkter som jag har fått hem i samarbete med XBEAUTY. Produkten jag har fått hem är en av Sveriges mest sålda ögonfransserum och kommer från Xlash. Serumet innehåller en unik formula som ska både vårda och få ens fransar att växa och bli starkare. Man ska kunna se skillnad mellan 3-6 veckor.

Såhär använder man Xlash:

  1. Ta bort smink och rengör området kring ögonen.
  2. Applicera ett tunt lager med Xlash längs fransarna och låt serumet verka.
  3. Serumet ska verka i minst 5 timmar innan man applicerar mascara eller liknande, därför rekommenderar man att använda det under kvällstid.
  4. Man kan kombinera Xlash med lösögonfransar eller fransförlängning eftersom att serumet inte löser upp limmet.

Här ovanför är en bild på mina fransar nu idag utan någon produkt och jag kommer att komma tillbaka om cirka 30 dagar med resultatet och en recension om produkten.

Om ni använder er av rabattkoden XB15 så får ni 15% rabatt på ert första köp av Xlash. Klicka HÄR så kommer ni direkt till ögonfransserumet.

Nu håller jag tummarna för ett bra resultat! Har ni testat Xlash? Hur fungera det för er? Kommentera gärna.

Likes

Comments

Måndag igen, ny vecka och nya tag inför dom sista skolveckorna! Min helg har varit superbra så jag hade ingen söndagsångest igår, vi har hunnit vara till Fällforsen, Storforsen och Muskus. Vi har grillat och bara umgåtts ett helt gäng, vi har inte kommit hem förens sent på natten vilket betyder att vi har haft roligt. Tycker verkligen att vi borde göra om det snart igen nu då det äntligen är bättre väder och varmt! Jag bjuder på några bilder från helgens bravader!

Just nu sitter jag hos Maja och surrar, ska nog kila mig hem på en timme eftersom att jag har en hel garderob som väntar på att få sig en städning.. suck😕

Hopps ni har haft en bra start på veckan, det har jag!😘

Likes

Comments