Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Men hej finisar!!

Igår så var jag mamma och pappa på Norrköpings Augustifestival (wohooo!!!!) nja, haha, tyckte mycket mer om själva upplevelsen när jag var mindre. Men det var mysigt att lyssna på musiken & sedan kolla på fyrverkerierna!

Idag har jag bara tränat och är helt slut nu, ligger i sängen men ska snart upp och äta mat! Mums 😋

  • 7 readers

Likes

Comments

Mitt första riktiga sommarjobb i år, verkligen så roligt!! Verkligen ett sommarjobb som passar mig i smaken, rörelse, socialt och nya utmaningar varje dag.

Lärt mig så mycket från denna upplevelse! + fick världens sötaste grupp tjejer att ha hand om, aldrig mött så roliga och snälla tjejer som har funkat så bra i en grupp, saknar varenda kotte av dem, åååh (!!) ♥️

  • 6 readers

Likes

Comments

Såå fint och härligt väder ute (!!) älskar verkligen, synd att sommaren börjar lida mot sitt slut. Nu är klockan runt 6 och jag ska snart in mot stan och träna mage & rygg, taggtagg! 😃

  • 7 readers

Likes

Comments

Min personlighet?

Dem som har känt mig sedan lågstadiet skulle nog klassa mig som en blyg, försiktig tjej. Och jag kan förstå dem, för jag var verkligen den där blyga, tysta tjejen som knappt pratade i klassrummet eller gjorde ljud av sig. Jag har nog alltid varit så när jag var mindre, men hemma har jag alltid varit pratglad, högljud och väldigt överallt. Men antar att det är för att jag bara känner mig så himla trygg med min familj. För det är exakt samma när jag är med mina kompisar, är helt galen och pratar och pratar.

Jag har mycket åsikter i mig, det har jag verkligen, hemma säger jag dem hela tiden och är absolut inte rädd över vad min familj ska tycka och tänka. Älskar att ha lite debatt här hemma, haha (bara när jag vinner dock.. ;)). Nej, men det jag vill säga med det är att jag kanske inte säger mina åsikter rakt ut i min nuvarande klass i gymnasiet. Och jag tycker att det är synd att jag inte kan göra det, men det är tyvärr för att jag ej känner mig bekväm med personerna i min klass, även fast vi är bara ynka 9 personer.

Jag har känslor, och jag kan vara riktigt jäkla glad. Så glad att jag bara kan le hela dagarna och känna mig så levande och glädjefull. Men har tyvärr dagar då jag bara verkligen vill vara ensam eller bara spendera på gymmet och leva mig in i min lilla bubbla. Där jag får vara själv, där jag bara kan tänka och fokusera på det jag själv vill. Kan "spotta" ut mig dåliga och inte så snälla ord (till familjen främst) när jag är RIKTIGT förbannad, och det gör jag verkligen inte med mening, utan det bara kommer ut. Men jag vet och hoppas att dem vett att jag älskar dom mer än livet och att jag egentligen inte alls menar de orden jag säger till dem. Men kan tyvärr inte kontrollera mina tankar och mina uttryck när jag blir så arg, haha.

Har väldigt lätt att bli ledsen, men har numera märkt att jag inte alls gråter lika mycket. Känns verkligen inte som jag har gråtit på flera månader, och jag tycker att det känns skönt, för man vill såklart inte påminnas om att man gråter ofta, eller hur? Utan tvärtom. Dock kan jag gråta väldigt lätt om jag känner att jag vill gråta ut, för ibland kan det vara otroligt skönt. Att bara släppa allting och tycka synd om sig själv ibland, för jag håller väldigt mycket inne. Nästan kanske lite för mycket.

Men summan av kardemumman så har min personlighet utvecklats så himla mycket. Från lilla, tysta och blyga Julia till en liten mer starkare och pratigare Julia. Har gjort många saker som har gjort mig otroligt stolt, t.e.x. gått på konfirmation helt ensam, kände inte en enda kotte, jobbat på ett sommarjobb där jag knappt kände någon och träffat nya människor som jag har lärt känna. Är iallfall väldigt stolt äver mig och jag tycker att det är okej att man är det <3

Kram på er!!

Likes

Comments

Tankar om förändringar, livet, kärlek och framtid?

Jag tänker ofta väldigt mycket, det är aldrig en lugn stund i min hjärna. Det kan både vara väldigt ångestfyllt eller väldigt bra. Jag är en människa i sig som har otroligt svårt för förändringar. Varför vet jag inte riktigt, för innerst inne så vet jag att ibland kan det vara bra med förändringar men jag har bara otroligt svårt att se förändringar framför mig.


Ett exempel är att jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta ifrån vår villa där vi bor nu. Jag har liksom växt upp här och levt mina hela 18 år här, klart det skulle kännas konstigt att bara flytta och lämna ifrån det. Men att byta stad för mig skulle inte direkt vara några problem, jag vill faktiskt flytta till antingen Linköping, Jönköping, Stockholm eller Göteborg när jag flyttar hemifrån. Vill faktiskt inte bo kvar i Norrköping, för jag ser tyvärr inte det fina i denna stad.

Kärlek och killar? Jag har alltid varit en person som varit blyg och ganska så försiktig. Jag träffade första killen när jag var ungefär 15 år gammal. Jag kommer verkligen ihåg hur nervös jag var, alltså hjärtat bultade så mycket. Men det är det som är det fina, lite annorlunda känsla det där. Jag har aldrig varit kär och jag har nu märkt att jag är en ganska så svår människa inom romans och kärlek.

Ta mig inte fel. ÄLSKAR att vara förälskad och intresserad av någon, när man får en snap av den där speciella, när hela ansiktet lyser upp för att man blir så glad. Men tyvärr har jag varit med om tråkigheter bland kärlek, jag föll för en kille som jag träffade några gånger men fick sedan reda på att han inte riktigt var den jag trodde. Tyvärr, men alla är vi olika. Som tur är (!!) Hehe.

Jag känner ändå inte att jag har någon stress med kärleken. Såklart blir jag sugen att vara tillsammans med någon när många i min krets har ett förhållande, men jag vill verkligen inte jaga eller stressa efter kärleken. Utan kommer den så kommer den, jag får ta det spontant. Har dock väldigt lätt att falla för killar, haha, alltså nästan för lätt. :(

Räcker med att jag snapar med en kille i en dag och sen kan jag falla pladask för den, det funkar verkligen så för mig. Vet ej hur många killar jag är lite småförtjust i haha, tokigt!!

Likes

Comments

Älskar älskar Smögen, verkligen bästa stället att spendera sommaren på (!!) 💙

  • 9 readers

Likes

Comments

Hejhej!!

Idag är det söndag och dagen började med att jag vaknade runt halv 10 här hemma, somnade runt halv 3 igår så det vet skönt att kunna sova ut lite.

Efter lunch så bestämde mamma och jag att vi skulle åka till Linköping (min favoritstad typ 💛) och kolla efter en ny skolväska, min har nämligen gått sönder haha :(

Hittade dessvärre ingen men efter det åkte jag och körde ett snabbt ben/rumppass, fick köra en timma då gymmet stängde 7 (suck!!) men svettandes ordentligt och det tog ändå så är NÖJD!

  • 9 readers

Likes

Comments