Då va dagen här! Hem resan.. Kan erkänna att det va sjukt jäkla jobbigt trodde inte att jag skulle känna så..
VÄRLDENS jobbigaste väg hem också Lanzarote-Düsseldorf Düsseldorf-Berlin Berlin-Göteborg
Man ba men jo tack för den hehe.. Men de ska nog gå bra snart flygit två av tre iallafall!
Sitter på planet från Düsseldorf till Berlin just nu. Kan ju inte ladda upp detta inlägg nu för självklart inget internet men gör det när jag kommer hem!

Om denna resan kan jag säga att bokstavligt talat så har f*n ALLT hänt! (På gott och ont)
Varit en sjuk resa! Och kan inte säga att jag inte haft dom dagarna jag bara velat åka hem mer än allt och dagar jag bara ÄLSKAT det! Det har varit en riktig livserfarenhet jag har fått gå igenom mycket och lärt mig att ta itu med mina egna problem för personerna som va supposed to be "ansvariga" har inte hjälpt mig med någonting!
Förutom problem med själva HL så har allt varit underbart, kommer sakna alla jag jobbat med varje dag så sjukt mycket och alla underbara vänner jag har träffat!
Både jag och klaudia har sagt under nästan hela november-december att vi saknar snön mörkret och kylan haha kändes liksom aldrig som vi hade julen. Men tror vi ändrar oss när vi väl är hemma i kylan då kommer vi sakna värmen och stränderna!

Sådär nu är det snart dax att byta flyg igen!
Xx💕✈️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte ens en dag kvar utan några timmar.. Helt sjukt
Imorgon åker jag hem jag har gjort fem månader och dom är över.. Sån sjukt känsla
Känns otroligt sorgligt att lämna alla man har kommit så nära men många av dom kommer jag DEFFENITIVT träffa igen det vet jag!
En sak jag är riktigt lycklig över är att imorgon natt sover jag i MIN säng!

I Love all of u!! Xx
Likes

Comments

Va grymt fint väder igår så tänkte måste orka dra mig till stranden de sista nu haha.. Skulle möta klaudia och milene på en strand som ligger bortom turistområdena de jag helt glömde bort va att man inte kunde ta taxi hela vägen... Man måste hyra bil om man vill ta sig hela vägen in, så jag och Jeroen tog taxi en bit sen gick vi resten o det va en bit kan jag säga... Visste dock inte vilken av dom tre stränderna dom va på så bestämde oss att stanna på den första för va helt döda typ😅

Jag badade faktiskt haha kan Inte säga att det va jätte varmt men vatten va så sjukt klart så kunde inte låta bli☺️
Likes

Comments

Åker hem om en vecka.. Sjukt mycket blandade känslor över detta! Ska bli så underbart att komma hem till Sverige och alla/allt jag har saknat men samtidigt kommer det bli så SVÅRT att lämna alla underbara människor jag har träffat!

Och är riktigt stolt över mig själv att jag stannat dessa 5 månader och inte gett upp och åkt hem trots alla problem..
Människorna jag har jobbat med i köket är HELT underbara dom har verkligen blivit som en familj för mig!
Denna veckan har jag flyttat till en grym tjej som bor här i Spanien men uppvuxen i Sverige-Göteborg som sagt pågrund av problem med dessa Hl hotell..
Så denna veckan ska jag bara njuta av allt här nere som jag kommer sakna så otroligt mycket för på söndag bär det av till Sverige.
Xx
Likes

Comments

Likes

Comments

Hola! Jag vet jag har inte bloggat på hundra år för det har inte funkat.. Men ska försöka nu o se om internetet vill idag..
Som rubriken säger så fyller typ alla år hela tiden haha så varit mycket birthday partys 👏
Och snart åker jag hem.. Vart tog tiden vägen?? Kommer bli så sjukt konstigt att åka ifrån alla.. Man är så van vid ett helt annat liv här!


Likes

Comments

Oskönt med jobb dagen efter nyårsafton!
Men haft en sjukt grym nyår och så glad att jag träffat alla underbara människor här!
Det är dom det kommer vara sjukt svårt att åka ifrån💔
Likes

Comments

Haft så sjukt dåligt internet så har inte kunnat blogga nånting..
Nu är den jobbigaste och mest stressande perioden över jul & nyår!
På julafton va det mycket men lugnare äv va jag trodde men däremot 25 december juldagen va det sjukt mycket då var det gala kväll på hotellet och buffén skulle va sjukt maffig, va helt fullt med människor i köket extra folk och Gud vet vad haha men det va roligt faktiskt!


Likes

Comments

En sjukt annorlunda julafton kan man ju lugnt säga , sol och värme är ju inte det man är van vid precis! Pappa kom ner igen över jul o hans kompis Johan hängde på så va ute och käkade. Har aldrig varit på restaurang på julafton i hela mitt liv men jag är inte sådär jätte förtjust i julmaten hemma endå så en köttbit med bakpotatis satt fint på julafton😏
Jobbade igår va så sjuukt mycket o göra helt sjukt! Va gala kväll igår så buffén på hotellet va helt sjuk! Grymt fint o maffigt lägger upp bilder på det någon dag! Just nu sitter vi på en sportbars uteservering pappa skulle se någon fotbollsmatch och det är så sjuukt varmt idag! Och imorgon ska det bli ännu finare väder så då blir det stranden hela dagen! Ledig hela denna helgen fick en extra dag för att pappa är här och det är så grymt härligt! (Inga lov här inte)
Xx
Likes

Comments