Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

- nyttig frukost -

Har precis ätit frukost och ska snart be ge mig till Borås en sväng och efter det ska jag spela några timmar tennis med Jennifer.

Likes

Comments

- hemsedal - ​

Blir så himla taggad på att åka skidor nu när alla är iväg på skidsemester. På påsklovet åker jag och ett gäng till Hemsedal ​för andra gången. Ska blir så otroligt kul(!!!)

Likes

Comments

Kände mig inte alls bra igår så stannade hemma, men var tvungen att gå tillbaka till skolan igen då jag hade två prov. Stannade hemma idag också. Ganska tråkig start på lovet men känner mig redan mycket bättre. Ska bli så skönt med lov nu(!!)

Likes

Comments

- morris ss15 -​

Likes

Comments

Veckorna efter jullovet har gått så himla fort, vilket är skönt! Inte alls långt kvar till sportlovet nu heller:D ​Har varit duktigt och pluggat varje morgon denna veckan, så det ska bli riktigt skönt med helg. I helgen väntar en hel del tennis vilket ska bli jättekul. Annars har jag inte mycket planerat inför helgen.

Likes

Comments

Passade på att göra ett collage från polyvore. Har knappt gjort något idag. Steg upp vid 11 sedan dess har jag bara pluggat lite. Har haft en ganska lugn helg. Igår träffade jag som sagt mina kusiner. Åt jättegod mat och hade det trevligt. Ikväll ska vi kanske boka hotell i köpenhamn, då jag ska dit med Kimberly under sportlovet.

Likes

Comments

- en lördags eftermiddag -

Ska snart åka och träffa mina saknade kusiner. Ska bli jättekul att se dom igen.

Likes

Comments