Header

​Sen uppdatering. Förlåt för det. Och förlåt för ingenting igår. Idag har jag varit och fikat med min syster Frida. Vi hade inte setts på länge så vi bestämde oss för att ta en fika och bara sitta och prata. Sen gick vi runt och kollade på stan. Fick med mig en ny concealer hem då min hade tagit slut. 

Imorgon är det måndag och jag känner mig verkligen så otaggad på denna skolvecka. Vill bara ha fredag pga mössprovning(blir så pirrig av alla studenten grejs!), Halloween firande och äntligen höstlov.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund och väntar på att Simon ska komma hitt. Han är ute med sina vänner men ska inte följa med dom vidare så han kommer hem till mig snart om lite mer än en timme. Idag är det fredag! Som jag har längtat. Mitt helg horoskåp verkade väldigt lovande så hoppas på en lugn och mysig helg. Köpte en ny hoodie idag även som ni ser på bilden. Älskar den och älskar färgen. Beigt. En av mina favorit färger. 

Likes

Comments

På restaurang? - Är jag den som bestämt restaurangen. Är helnöjd pga det och beställer alltid samma sak som vanligt. Provar gärna ny mat och är inte petig men har mina favoriter och vill inte råka bli besviken om jag betalat för det.

På fest? - Är jag överallt och ingenstans. Pratar med allt och alla. Det kan gå en helkväll utan att jag typ ser mina vänner som jag gått dit med. Både tråkigt och roligt. Tråkigt för att jag vill ju se mina vänner men roligt för då har man så mycket man måste catch up på dagen efter haha.

På flygplan? - Den som absolut inte kan sova och som alltid vill sitta vid fönstret.

I skolan? - Den som bloggar och kollar facebook hela lektionerna. Hatar grupparbeten och älskar att bara prata skvaller med mina vänner.

I ett förhållande? - Klängig. Nästan lite för mycket. Men det kan ju vara gulligt om man gillar det. Vilket jag tror han gör. Eller hoppas i alla fall annars blir det jobbigt haha.

I matbutiken? - Älskar större matbutiker. Kan gå där i timmar och kolla på allt. Min favorit är Ica Maxi och Coop ute vid Behrn Arena. Bor inte så jätte nära någon av dem men har inga problem att åka ditt bara för att handla om jag känner för det. Ica på stan är även en matbutiksfavorit.

På bussen? - Sitter jag helst själv om inte någon sätter sig bredvid mig. Är en sån där typisk person som hällre står än att sätta mig bredvid en främling.

På morgonen? - Har alltid varit morgontrött och varit rent ut otrevlig mot folk som pratar med mig på morgonen men det har ändrats så mycket på sistonde. Jättekonstigt. Vet inte varför.

På kvällen? - Samma där. Brukade ha så mycket energi på kvällen men är nu trött då istället. Tycker inte om denna ändring alls.

Just nu? - Lycklig över att det är helg. Lycklig över resten av tillvaron också. Känns som om mitt liv är rätt stabilt just nu vilket gör mig lugn och lycklig.

Likes

Comments

Två från förra fredagen. Utgång på Ritz där Ken Ring och Vigiland uppträde.

Just nu sitter jag och ska snart dra iväg för att gå på en föreställning på länsteatern med skolan. Är så trött så hoppas verkligen jag kan hålla mig vaken för skulle vara så pinsamt att somna haha. Men det ska nog gå. Har hört att det är en väldigt bra föreställning så hoppas på det bästa. Dock så är den hela tre timmar lång och jag och mina koncentrationssvårigheter känner mest nej. Hoppas det blir värt det i alla fall. Detta blir första föreställningen som vi inte behöver ha en analys hängandes över oss också. Så skönt! Så det gör ju det hela lite bättre.

I morgon är det äntligen fredag också! Så behövligt då detta varit en så kall, grå och seg skolvecka. Har inga direkta planer till helgen så ser framemot att bara vara. Ska bli skönt.

Likes

Comments

Älskar att ta bilder på alla fina höstträd vid svartån.

Onsdag idag och jag ligger i min säng och fryser. Har liksom tända ljus bara för att jag ska få det lite varmare i rummet. Helt sjukt hur kallt det är i min lägenhet. Vanlig dag i skolan idag. Hade extremt svårt för att slita mig från sängen i morse då det som sagt är svin kallt hemma hos mig. Sov nästan hela engelska lektionen och hade seminarium på svenskan som gick helt åt helvete. En positiv sak med idag är ju dock att jag äntligen tog tag och köpte en kappa. Är så nöjd och den är så snygg så ska försöka få några bilder på den så ska jag visa upp den på bloggen så snabbt som möjligt. Nu ska jag i alla fall ta en lång och varm dusch. Hejdå!

Likes

Comments

Idag på fotolektionen så skulle vi fota bilder som vi skulle göra svartvita. Hittills den bästa fotouppgiften vi fått. Tycker om svartvita bilder så himlans mycket.

Likes

Comments

Måndag igen och helgen har gått otroligt fort. Det är kallt, det regnar och jag har en oändlig lektion nu i över tre timmar som jag har absolut ingenting att göra på. Som vanligt på måndagar och tisdagar... så drygt. Känner mig även dålig och har haft ont i halsen hela dagen. Känner mig helt enkelt inte on point idag. Vill bara att dagen ska fortsätta så fort som möjligt för i kväll kommer Simon hem till mig. Har saknat honom! Även fast vi sågs i fredags haha men han har varit borta hela helgen så får äntligen träffa honom igen i kväll. Hur har man klarat av alla mörka, kala höstdagar utan någon som honom? Helt obegripligt.

Likes

Comments

Me förra fredagen.

K r ä f t a n

Du får en lugn och fin vecka, kära Kräfta, och det kan du behöva efter att ha jobbat hårt inte minst under helgen som vi precis lämnat. Med mer harmoni och mindre stress hinner du med allt du tänkt dig, till och med att ta hand om dig själv och få egentid! Dessutom har denna vecka en otroligt stark romantisk potential, och djup attraktion såväl som stora löften hänger i luften. Det är intensiva kärleksdagar som väntar. Om du inte har en sötnos så är chansen stor att någon dyker upp, eller att en annan viktig relation fördjupas nu. Underbara nyheter på jobbet eller i skolan kommer i slutet av veckan och hjälper dig andas ut.


Likes

Comments

Två bilder som @wilmakling fotade av mig förra veckan. Hon är så duktigt! Jag blir alltid bäst på bilderna som hon fotar. Den ena blev ju min nya header som jag är så nöjd med!

- Jag är en allt eller inget person. Antingen hatar jag eller så älskar jag. Därför har jag bara få nära personer i mitt liv tillexempel. Jag vill kunna ge allt eller inget till människor. Ger allt eller inget i alla situationer.

- Har börjat blivit extremt trött på sista tiden. Misstänker att de har med mörkret att göra. Tycker inte om det för blir så himla trött på kvällarna. Får börja ta D-vitamin nu snart tror jag.

- Har ingen motivation till skolan längre. Den är verkligen på noll. Tycker det är så synd då jag vill kunna lämna in uppgifter som jag är nöjd över...

- Är så himla res sugen! Vill resa nu, nu, nu. Förhoppningsvis blir det en resa till i vår men det är inget som är spikat. Men jag hoppas verkligen.

- Att blogga är något jag tycker är väldigt, väldigt kul men jag är tyvärr inne i världens bloggtorka just nu. Det är inte som andra gånger jag har haft lite dålig uppdatering då jag har haft annat i livet att tänka på men nu vill jag verkligen blogga men har inget att blogga om så därför kan jag inte haha.

Likes

Comments

Bästa kycklingsalladen på La Baguette// Kaktusar// Kanelbulle på kanelbullens dag// Slottets innergård// En selfie// Höstlöv och ett vit hus//

Likes

Comments