Från idag när vi hade plugg-fika på Espresso House.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En onsdag i september

Idag har jag bara varit i skolan. Haft en helt normal dag alltså. Hade engelska då vi skulle läsa, hade historia som går åt helvete just nu(tur jag ska plugga det imorgon på espresso house<333), hade lunch och sen klassråd där vi diskuterade flaket bland annat! Blir så pirrig i magen av att diskutera student saker. 261 dagar kvar.

Efter det så gick jag och Wilma en snabbis på stan. Hon skulle köpa lösögonfransar så jag hakade på. Kollade på väskor tillexempel för har bestämt mig för att köpa en riktig väska(En kan inte gå runt med tygpåse hela livet).

Är nu hemma och ligger och slö kollar på "Flocken" en svensk film om hur ett litet samhälle reagerar på en våldtäkt. Har inte sett klart den men fan vad arg man blir! Det värsta är ju att reaktionerna i filmen verkligen speglar verkligheten. Se den för en tankeställare och även för att det är en bra film.

Likes

Comments

Det är synd att man har håret så här så sällan när det är så fint.

Likes

Comments

Sex plagg jag är riktigt sugen på att ha i min garderob just nu. Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Likes

Comments

Idag fyller Wilma år! Så det ska firas med middag och drinkar på fratelli. Blir nog en Mojito för mig då det är min favoritdrink men var så längesedan jag drack en. Efter det så blir det krogen. Är så taggad! Kommer säkert bli dunderkul.


Likes

Comments

Hejsan hejsan. Idag är det onsdag och jag har varit i skolan. Slutade två och efter skolan hängde jag med hem till Wilma ett tag. Just nu är jag hemma och ska precis äta. Sitter och kollar på lite vloggar och sånt just nu(Lever just nu för Jacob Anderssons vloggar från New York! Åhh vill bara dit!).

I morgon så har jag bara en lektion för vi ska jobba hemma med svenskan typ. Börjar då alltså ett vilket ska bli så skönt. Ska verkligen ta mig tiden att chilla på morgonen och inte behöva stressa. Sen är det äntligen fredag! Längtar så mycket!

Likes

Comments

Blus - Nelly. Halsband - Födelsedagspresent.

Likes

Comments

The Perfect Overknee Boots

​Har fått dille på overknee boots. Har förut inte haft något intresse av att äga ett par men det känns verkligen som ett par perfekta gå ut skor. Tycker dessa ovan från Nelly är perfekta. Lite klack som inte är för hög och justerbara längst upp så dem passar. 

Likes

Comments

Hålltimmar spenderas bäst på Espresso House.

Likes

Comments