Header

Just nu: Försöker koncentrera mig på att städa men blev att blogga och dricka smoothies istället. Aja, har en timme på mig tills mina vänner kommer hem till mig. Då ska vi äta något gott och föra lite för att sen dra ut. Är väldigt taggad och känns som det kommer bli en riktigt bra kväll! Ha en bra fredag alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud vad upprörd jag var dagen innan nyår pga allt var så oklart. Jag och Simon bestämde i alla fall att vi skulle ta det som det kommer och inte ha så höga förväntningar och det är ju alltid den bästa inställningen. Vi lagade i alla fall god mat tillsammans och så drog vi hem till hans vänner. Tolvslaget firades in med en kyss vid slottet såklart och sen drog vi tillbaka till hans vän där det var superbra stämning. Så det blev ett lyckat nyår!

Idag är man ju dock inte på topp direkt! Har inte varit såhär bakis på längeee. Men efter pizza och coca cola känns det bättre. Hoppas alla hade en fin nyårsafton igår! Känns så himla skönt att kunna lägga 2017 bakom sig!

Likes

Comments

Hoppas alla får en fin nyårsafton, oavsett hur ni firar den. För mig själv är ju nyår som vanligt oklart. Hoppas det i alla fall blir en kväll med mycket skratt och inga tårar eller ledsenheter. Hoppas jag känner att jag kan släppa allt det jävliga som just nu är i mitt huvud, bara för en kväll. Hoppas alla ni andra också kan gör det. Tänk att i kväll är kvällen vi lägger allt jobbigt och ängsligt bakom oss. Jag hoppas verkligen 2018 blir bra. Just nu känner jag mest att det knappast kan bli värre än 2017. Men det återstår att se.

Likes

Comments

Vet att många kanske kan tycka att det är "töntigt" och onödigt med nyårslöften. Men jag ser det nya året som en nystart och därför tänker jag att det är rimligt att ha löften om man känner för det. Tycker det är onödigt när man får kommentarer som "så säger man varje år, men så blir det aldrig" och "lycka till med det" med en sarkastisk underton. Jag tycker man alltid ska uppmuntra löften att bli bättre, även om det är för sig själv, för miljön, för någon annan etc.

- Jag ska sluta slösa så mycket pengar. Jag har ingen respekt för pengar. Jag glömmer att stänga av prenumerationskonton efter gratis perioden är över, jag skickar inte tillbaka kläder jag inte vill ha i tid, jag äter ute även fast det finns mat hemma, jag köper en ny top till varje utgång, jag lägger extra pengar på expressfrakt. Inte okej och inte hållbart. Har massa saker jag vill spara till också detta år såsom resor, festivaler och kanske möbler till en egen lägenhet i slutet av året. Så nu blir det verkligen att lära sig hålla i pengarna.

- Jag ska plugga! Först och främst måste jag plugga till högskoleprovet(och anmäla mig, vilket jag glömde göra i höstas...) för att jag har inte tillräckligt bra betyg för att komma in på den utbildningen jag vill gå. Sen så ska jag gå en utbildning till hösten, förhoppningsvis.

- Äta hälsosammare och mer regelbundet. Frukost, lunch och middag är jag dålig på att få i mig varje dag. Jag äter också saker som inte är bra för mig. Fabrikat från frysdisken istället för att laga själv. Mår så mycket bättre efter en måltid med bra mat + att jag tycker inte "nyttig" mat är äckligt, som många andra verkar tycka. Jag är nämligen inte så kräsen av mig så det finns verkligen inget som stoppar mig.

Likes

Comments

Har spenderat dom senaste dagarna i Stockholm med Wilma och Ullis. Åkte dit i torsdags och kom hem sent igår. Vi åt mycket gott bland annat så åt jag godaste halloumiburgaren på Phil's burger och gick i affärer(fast jag hittade ingenting!) Skönt att komma bort från Örebro lite!

I morgon är det ju nyårsafton. Som fortfarande är väldigt oklart. Och på det så har jag blivit sjuk, har ont i halsen och känner mig lite febrig. Så idag blir det mycket té med honung och vila för mig så att jag inte blir värre tills i morgon!

Likes

Comments

Gjorde du något under 2017 som du aldrig gjort tidigare? - Oj, svårt. Tillexempel så har jag betalat skatt, gått och pratat med en kurator och psykologer, gått på bal, tagit student(fast det gör man ju bara en gång i livet kanske), knutit krans på midsommar, lagat massa nya rätter, åkt utomlands med min pojkvän.

Höll du dina nyårslöften? - Vissa höll jag, vissa inte. De löftena jag höll var att att jag skaffade gymkort och började träna, börja prata med en kurator och jag åkte på två resor. Så det är ju bra!

Vilka länder besökte du? - Danmark och England!

Vilket datum från 2017 kommer du alltid minnas? - 9de juni! Då jag tog studenten!

Vad var dina största framgångar 2017? - Att jag börjat prata med en kurator om hur jag mår + att jag gått till en psykolog för att få en add utredning. Att jag vågade det är något jag aldrig trodde jag skulle.

Största misstaget? - Att jag inte planerade mer innan jag tog studenten. Även att jag missade skriva högskoleprovet i våras.

Bästa köpet? - Svårt igen, vet faktiskt inte. Ha gjort för många dumma köp detta året, så kommer inte på något som var riktigt bra.

Gjorde något dig riktigt glad? - Simon och min mamma har varit mina klippor detta året. Mina två närmaste personer. Är så glad och tacksam att jag har dom, för annars vet jag nog inte ens hur jag hade klarat av allt detta året.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2017? - Despacito haha! Inte för att jag vill utan för att det känns som den spelats överallt nonstop detta året. Men även låtarna vi spelade på flaket, även om jag tyvärr inte gillade alla så kommer jag alltid tänka på studenten och 2017 när jag hör dom!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år? - Ledsnare, mycket ledsnare. Tyvärr. Hoppas på ett mycket gladare 2018.

Vad önskar du att du gjort mer av? - Jobbat, såklart.

Vad önskar du att du gjort mindre av? - Haft ångest, ältat, gråtit. Sådana saker liksom.

Blev du kär i år? - Var ju redan kär när året började. Men skulle kanske säga att jag blev kär i Simon på ett nytt sätt. Att jag gick från att vara nykär till att ha den där fina och stabila kärleken man får en bit in i förhållandet. Jag blir liksom bara mer och mer kär i honom för varje dag som går!

Likes

Comments

.Min sista fyllebrännboll, den enda karro traditionen jag kommer sakna. Balen, även fast den inte var så lyckad för mig får den ända vara med haha. Veronica Maggio på grönan och början av studentveckan som inte heller var så lyckad så vi gick bara första dagen haha. Studenten! Så himla bra blev den, denna bild jag valt att symbolisera den med är nog en av mina favoritbilder från hela året också, trotts den fruktansvärda tovan jag har i håret! Min födelsedag, fick Håkan biljetter och jobb på samma dag så var väldigt lycklig just då(även om jobbet visade sig vara fruktansvärt senare). Håkan konserten såklart! En av sommarens bästa kvällar trotts att jag hade fått panikångest några timmar innan inför det där jobbet... så synd att jag var tvungen att gå upp tidigt för absolut en av de värsta dagarna i mitt liv. Stockholm med familjen i somras. Kräftskiva, så gott, måste styra ihop en nästa år. Sen blev det ett hop till oktober och höst, Köpenhamn med Simon! För att fira ett år tillsammans. London var också himla bra. Hoppas jag lyckas få till någon resa under 2018.

Jag har inte haft ett bra år. Tror att jag, när jag tänker tillbaka till detta året, kommer se det här året som ångest-året. Dem dagarna som varit bra har varit superbra, men det har inte varit många. Jag hoppas jag får flera lyckliga och fina dagar 2018. Och att jag kan lämna lite av den där ångesten i 2017.

Likes

Comments

Den obligatoriska julgrötten på morgonen.

God jul! Jag hoppas ni alla som firar jul får en fin jul. Och kom även ihåg att ingens jul är perfekt, även om det kan se ut så på sociala medier. Ta hand om er♡.

Likes

Comments

Bloggen har stått lite tom igen. Men har haft en ganska jobbig vecka. Nästa vecka kommer med stor säkerhet bli bättre, då ska jag till Stockholm och det gör mig alltid glad! Imorgon är det ju julafton också. Det ska bli mysigt! Och i kväll ska jag äta tacos och byta julklappar med min älskling. Men innan dess så blir det sista minuten julklappshandling med pappa. Jag har dock klar med alla julklappar som jag ska ge, det är han som inte är det haha.

Hoppas alla får en mysig lördag i alla fall!

Likes

Comments

Idag gick jag upp relativt tidigt för att vara söndag. Jag och Wilma hade planerat att gå på Wadköpingsjulmarknad som dom har varje advent. Det var dock så himla, himla kallt(kallaste dagen hittills denna vinter skulle jag nästa säga!) så det var inte långvarigt. Vi bestämde oss för att gå upp mot stan för att värma oss på Espresso House istället. Där tog vi varsin varm choklad och delade på en saffrans bulle! Sen blev det att gå i butiker, dock hittade ingen av oss något att köpa, men snart ska vi ju till Stockholm och förhoppningsvis få shoppa lite där istället!

Likes

Comments