Helgen har varit super mysig.

På fredag stack jag ut och käkade med några tjejer, vi fixade även ihop en välkommen hem present åt Janina som praktiserat på Malta i 4 veckor. På kvällen blev det ostbricka med familjen och let's dance, mysfredag.

Lördagen bestod av serie, sänghäng och lite godis i det dåliga vädret. Vi stack hem till A en stund och sen via stan för att hämta pizza. Vi hade dejtnight i mitt rum framför några avsnitt friends, så mysigt.

Söndagen fixade vi flygbiljetter. Vi har nämligen bokat biljetter till NHL matcherna i Stockholm i vinter. Aron ville på hockey och jag har inget emot en weekend med lite shopping och hotelfrukost med min favoritkille. Resten av kvällen spenderade vi hemma hos Aron.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mars månad är nu förbi och som ni kan se har största delen bestått av mat, godsaker och snacks. Ätbart är det bästa i alla lägen. Tacokalas för min bror och min kusin, shopping med killen och en heldag i vasa med tjejrna har jag hunnit med. Tränat, hängt vid villan, fotat många fina solnedgångar läst klart en bok och påbörjat en ny och sen har vi haft en utbyteselev hemma hos oss. Nu är vi inne i April och om bara 2 månader är det sommar, ahwohoo!

Likes

Comments