TILLBAKA BLICK PÅ 2016

Tänkte blicka tillbaka lite på 2016 och se vad det har innehållit innan vi välkomnar det nya året. Detta år har varit väldigt innehållsrikt med många höjdpunkter men också ett av de absolut tyngsta åren jag haft. Det har pågått så mycket inom mig att ord inte ens kan förklara. Verkligen det bästa och värsta året någonsin. Tänkte plocka ut det bästa från varje månad för att minnas de bra sakerna som hänt.

Det som lyfter upp 2016 lite extra är helt klart sommaren, resan till St. Petersburg, studenten och Aiya Napa resan. Detta år har verkligen visat vilka vänner man kan lita på, vem som finns där när det väl gäller, vem som är villiga att gå igenom allt för vänskap och vilka vänner man kan kalla äkta.

Relationer har gått upp och ned som en berg-, och dalbana. Man har svikit andra och sig själv. Stress för student, framtid och jobb. Val man ångrar och val man skulle göra om. 2016 har lärt mig mycket, brutit ner och byggt upp mig men jag är mer än redo att vända blad och börja på ett nytt kapitel och få lämna denna tid bakom sig. Det dåliga får man lära sig av och det bra får man ta med sig. Är väldigt tacksam över många och mycket och ser framemot vad 2017 har att erbjuda.

JANUARI

Började gymma, gjorde flera nya maträtter, hängde väldigt mycket med vännerna, pluggade till studenten och firade min och Arons 19 års dag.

FEBRUARI

Många kalas, vackert väder, alla 💕 dag, oförglömligt penkkis, många tjejkvällar och att killen överraskade mig flertal gånger.

MARS

Dagen vid Mässkär, påsken, sportlovsveckan, slutade skolan, fick reda på att alla studentskrivningar var godkända, shopping, vackert väder och alla kvällar med Johanna.

APRIL

Veckan i St. Petersburg med mamma hos min bror och hans flickvän, att jag satte i löshår, firade kiika, Elins konsert och vappen med vännerna.

Fast detta var en tung period på andra plan så fanns det så mycket som fick mig att tänka på annat och hålla mig uppe, mycket att vara tacksam över. 

Dessa 4 månader var väldigt händelserika.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

LUCKA 24

GOD JUL ALLA FINA LÄSARE!
Idag ska jag njuta hela dagen med familj, släkt och vänner. Hoppas ni får en god och fridfull jul!

Bild från google

Likes

Comments

LUCKA 23

Dan före julafton! I dag mina vänner är det slutspurten inför morgon dagen. Jag och killen ska fixa till håret efter jobbet, paketera de sista julklapparna, göra ett sista julgodis och städa klart rummet. Allt detta jag inte hann göra klart igår för att vi fick åka på lite shopping för att några småsaker saknades. Men allt börjar dra ihop sig, dock har jag världens dunder förkylning som vägrar ge med sig menmen bara att hålla ut. Ikväll blir det julbastu, glögg, uppesittarkväll och familjemys. Alla är äntligen hemma igen ❤ Slutar jobbet tidigare idag och sen får jag vara ledig i 3 dagar, underbart!

Bilder från google

Likes

Comments

LUCKA 22

I dag är det bara 2 dagar kvar till jul, asså va?! När man jobbar och inte går i skolan är det galet hur snabbt tiden flyger förbi.

Igår bakade vi julgodis och klädde granen och idag ska den sista julklappen köpas och sen ska alla paket slås in. Rummet ska städas och lite mera julgodis ska fixas men annars börjar det vara klart inför julafton. Jag älskar dagarna före jul när allt är lite kaos och det ska bakas, fixas mat, paketeras, klä gran, städa, fixa osv. Jag gillar när allt är lite småstressigt och sen på julafton är det bara ett stort lugn och man bara njuter av hela dagen, just därför är detta bästa tiden på året.

Tänkte visa er i dagens lucka vad jag köpte åt mig själv i julklapp när vi strosade runt i stan bland reaprodukter och julshopping. Så nöjd!

Produkterna är från H&M

Likes

Comments

LUCKA 21

I dagens lucka blir det dags att ta in julgranen och klä den. Detta är en av favoriterna att göra innan jul. Inget skriker jul så mycket som en pyntad julgran. Vi ska också baka julgodis ikväll och i morgon hämtar vi hem A, S och L så då är jag mer än redo för julen. Hinner jag ska jag också paketera in mina julklappar ikväll men annars får det bli i morgon!

Bilder från pinterest

Likes

Comments

LUCKA 20

I dagens lucka visar jag er vad jag fått i min och Arons paketkalender. Detta är hälften av mina paket och andra hälften visar jag sen. Han har verkligen lyckats med allt han köpt.

Alltså så fina grejer!

1. En chokladkalender

2. 2 par fingervantar

3. 3 par trosor och en bh

4. En vattenflaska med en hållare där man kan sätta is/bär/frukt osv

5. En guldin dekorations glödlampa

Ps. ENDAST 4 DAGAR KVAR TILL JUL !!!

Likes

Comments

LUCKA 19

I dagens lucka visar jag er hur min säng ser ut när jag bäddar den till julen. Massvis med kuddar älskar jag och juliga färger. Ljusslingor är något mitt rum är överfullt av, alltså det ÄLSKAR jag. Såhär ser min säng ut iallafall och jag älskar att spendera tid här med en julfilm, killen och tända ljus, så mysigt.

Likes

Comments

LUCKA 18

I dagens lucka blir det dags för oss att hitta årets julgran. Vi har alltid en äkta gran som dekoreras och tas in några dagar före jul, sån stämning. Brukar ni ha äkta eller plastgranar hemma hos er?

Jag vet inte om jag följer med och hämtar hem granen eller om jag njuter av helgen och sover istället, vi får se. Förra året filmade jag från julgransjakten så kika in förra årets kalender om ni vill se videon.

Ha en fin fjärde advent alla!

Bilder från pinterest

Likes

Comments

Pepparkakor eller lussebullar

Skumtomtar eller knäck

Ischoklad eller marsipan

Köttbullar eller prinskorvar

Julkorv eller julskinka

Lax eller sill

Revbensspjäll eller Janssons Frestelse

Paris eller Alladin

Sylta eller pastej

Glögg eller julmust

Rödbetssallad eller dopp i grytan

Ris a la malta eller risgrynsgröt

Äpplemos eller senap

Hemma eller borta

Utomlands eller Finland (när man firar jul)

Ge eller få

Mysteriet på Greveholm eller dieselråttor och sjömansmöss

Chokladkalender eller paketkalender

Plastgran eller äkta

Arne Waise eller Ernst

När vill du att första snön ska falla? Mitten av november ungefär

Har du någonsin haft en grön gräsmatta på julen? Jaa

När tycker du att det är dags att pynta? Vid lilla jul

Finns det något mindre du vill göra av denna julen? Mindre stress och mera njut

Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen?Juliga, mysiga färger! Rött, vitt, grått osv.

Kan du komma på något negativt med julen? Julen innebär ofta att man firar tillsammans med familj, släkt och vänner. Så det negativa är väl att det finns de som kanske inte har någon att tillbringa julen med.

Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? Mera jul! älskar jul!

Vad brukar framkalla mest stämning på julen/december? Julpynt, julmusik, julgodis, julgranen och snö!

Leker du i snön, åker pulka eller bygger snögubbar? Haha ibland, om det finns någon att "leka" med!

Vilken är din favorit julfilm? The holiday, Elf och Angels in the snow

Klär du dig fint på julen? Jaa

När öppnar du dina julklappar? Alla i familjen köper en julklapp åt någon annan (lottat) i familjen och den öppnar vi på morgonen + det som finns i julstrumpan, och sen resten på kvällen.

Julklappsönskning? Inget speciellt men lite smått och gott finns det på listan

Vilken är din favoritjullukt? Vanilj och kanel

Vad heter din/dina favoritjullåtar? That's christmas to me, the christmas shoes, halleluja osvosv.

Gör du snögubbar? Inte min vardagliga sysselsättning, men om jag har lust kan jag göra en

Favoritjulkalender? Chokladkalender, paketkalender och om man syftar på en tv kalender är det helt klart Barna Hedenhös uppfinner julen från 2013, så bra!

Konstigaste julklappen? En tandborste kanske

Vad är viktigast på julen? Att umgås med nära och kära.

Hur är din jul? Jättemysig!

Likes

Comments

LUCKA 16

I dagens lucka hittar vi lite ider till julgodis och framförallt vad man kan göra med polkagrisar/candycanes. Man kan baka massvis med julgodis och snart ska vi också göra det men när jag såg dessa adderade jag några till baklistan. Ska åtminstone försöka mig på några av de i första raden tror jag.

Alla ser så sjukt goda ut!

Bilder från pinterest

Likes

Comments