​Godmorgon på er! Äntligen fredag! Fredagar på hösten är utan tvekan det bästa. På torsdagar städar vi alltid hemma så det är fint till helgen, min lillebror kallar det ​torsdagsplågeriet,​ haha. Så jag vaknade på bästa vis, i nystädat rum, det ösregnade utanför, åt en supergod frukost när kylskåpet var fullproppat, ingen stress, sätta sig i en varm bil med bra musik och köra iväg till jobbet  i mörkret, perfekt. Sen blir det mys hemma med familjen, pizza, godis och idol. Får sedan hämta hem min kille från tåget. Blev bortskämd förra helgen när jag fick ha hem honom från tors-mån, men vi får njuta av den korta tiden vi har med varann i helg. Idag är jag verkligen på super bra humör! Fredagen har börjat bra så vi får se hur den slutar. Ha en fin dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Det är äntligen höst! Min absoluta favoritårstid. Älskar allt med hösten, så mysigt.

Det har ekat tomt här de senaste månaderna och orsaken är bla att min mobil kamera gått sönder så har inte haft möjlighet att fota bilder och då heller inte velat uppdatera eller blogga. Andra orsaker är att varje dag sett ut på samma vis, sen så har jag inte haft lust att blogga heller, annat som tagit tid och energi.

Nu har jag verkligen massvis planerat. Idag fick jag även hem min nya dator så snart sätter jag igång med min distansutbildning som jag ser väldigt mycket framemot. Har även bokat en resa inom den kommande månaden vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Mycket annat roligt kommer hända denna höst.

Nu har jag äntligen en dator att blogga från vilket gör det mycket roligare och kan då också fota bilder med kameran och få bättre bilder till bloggen. Har iallafall massvis med idéer så jag hoppas att jag orkar hålla motivationen uppe. Har verkligen saknat att blogga, att få skriva av mig och kunna vara vardaglig och kreativ på samma gång.

Avlutar här och återkommer senare. Sitter med popcorn och te och kikar Friends. Släppte av killen vid tåget tidigare idag som varit hemma sen i torsdags så nu hoppas jag veckan går fort så jag får hämta hem honom på fredag igen.

Vi hörs senare, ha en skön måndagkväll!

Likes

Comments

Alltså den här sommaren varade 5 minuter. Juni susade förbi och augusti lika så och nu är vi redan inne i september. Året bara flyger förbi och jag hinner verkligen inte med. Bloggen har stått tom i 2 månader nu och det är enbart för att jag inte haft ork eller motivation för att blogga. 

I augusti har jag jobbat, varit förkyld och legat hemma i soffan i 2 veckor och kikat igenom hela GG serien. Shoppat och hälsat på Johanna i Vasa som börjat studera där. Var på spotlight, hängt med vännerna, familjen och mili killen min. Köpte donitsar och firade med familjen och Aron att han kommer hem redan i december, jaaaa!! Varit ute till villan på pizza och middag, firat venetziansk med familjen och sedan med vännerna ute vid Elins villa. Det regnade flera veckor så ja, denna månad har jag slappat väldigt mycket, vilket varit så skönt. Men nu i september skall jag verkligen försöka komma igång igen med bloggen och livet. Haha.

Min mobil kamera är sönder så därför också brist på bilder från denna månad. Nu välkomnar jag hösten som är min absoluta favorit årstid!

Likes

Comments