Idag har jag vikarierat första dagen på ett dagis, otroligt roligt var det. Trevlig personal och jätte gulliga barn. Trivdes verkligen!

På kvällen blev det en spontan shoppingrunda till kokkola med bästa vännen. Mysigt! Hittade en tröjja jag letat efter jätte länge, så jag är mer än nöjd.

Nu är vi påväg hem, får se vad som händer sen. Kanske blir det en tidig natt så jag orkar med jobb i morgon innan jag tar helg och firar både fredag och lördag med kalas och färdiga studentskrivningar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är lite bilder av det som hänt sen jag uppdaterade sist, under mars månad. Har inte satt tid på bloggen den senaste månaden vilket ni kanske märkt. Förutom plugg och prov har jag även gjort en hel del annat. Bio, shopping, ätit god mat, umgåts med bästa vännerna, pojkvännen och min familj. Jag har tagit många långa promenader, besökt messkär, haft mysiga hemma och ute kvällar, haft sleepovers, käkat gott och njutit och stressat om vart annat. Mars månad var händelserik, den har susat förbi men nu är jag verkligen redo att ta våren med storm vilket innebär jobb, resor och en hel del annat. En lång lista med bilder kommer från denna månad, snapchats sen sist.

Likes

Comments

STUDENTSKRIVNINGARNA ÄR ÖVER!

Alltså nu är dagen äntligen här som man aldrig trodde skulle komma. Alla prov är skrivna och det firade vi med att äta ute med tjejerna och rosa rosor av mamma. Vilken känsla att veta att allt är över, att allt är skrivet och klart. Nu blir det att beställa klänning och köpa mössa. Vilken dröm!

Likes

Comments

Bloggen lider verkligen nu. Mina dagar består av att läsa, sova, jobba, hinna träffa vänner och familj osv. På dagarna pluggar jag till studenten så händer inget speciellt och på kvällarna försöker jag bara njuta av att spendera tid med vänner och pojkvän.

Tänkte iallfall slänga in ett febrauari inlägg, vad som har hänt under denna månad, nu när vi redan är inne i mars.

I februari blev det flera kalas, en underbar allahjärtansdag, många långa promenader i det fina vädret, roliga oförglömliga kvällar med mina fina tjejer, fick världens finaste (lite försenad) 19 års present av dem också, många mysiga dagar med min älskling, flera överraskningar som han också har levererat med, en helt fenomenal penkkisdag och firandet på kvällen med alla abina. Sköna kvällar med lite godsaker, inhandlande av nytt smink, lite simturer med min Johanna och en hel del skratt och tårar. Februari har varit en bra månad. Många fina stunder och nu i slutet en hel del stress. Men jag är nöjd med månad nummer två och är nu redo att ta emot månad nummer 3.

Likes

Comments