En otroligt rolig och mysig lötdagkväll. Jag och Johanna började hemma hos mig, senare kom Elin och Hanna också och vi taggade till med musiken på högsta volym. Vi samlades alla vänner hemma hos mig och firade till sent på natten. Fick ha ett mini pyjamasparty med lite nattgäster senare vilket var mysigt.

Här är några svartvita från kvällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dålig uppdatering de senaste dagarna, på grund av att jag varit sjuk, jobbat och haft en hel del annat som pågått.

I går var vi på studiebesök till Vaasa och på kvällen stack jag, Elin och Johanna och plockade varsin påse lösgodis och sedan stack vi hem till Elins och satt och snackade några timmar. När jag kom hem kom Aron dit och vi kröp direkt ner under täcket och somnade.

I dag har vi varit ute på en promenad i det superfina vädret, ätit god mat, käkat godis och myst. Snart kommer tjejjerna hem till mig för att göra oss i orning inför kvällen. Ska bli så roligt! Ha en fin lördag.

Likes

Comments

Idag fyller min fina fina kille 19 år.
Mitt stöd, min bästa vän, mitt allt. Hoppas du får en super bra dag, för det förtjänar du. Älskar dig min prins!

Likes

Comments

På lördag morgon stack Jag, Elin och Johanna till kokkola för lite shopping. Pengarna försvann och garderoben fylldes upp. Vi åt mat och hade en super mysig dag. När vi var klara åkte vi hem till Elin, vidare till mcdonalds och senare till Johannas och sist hem till mig.

Vi hade super mysigt och otroligt roligt. Lite senare kom resten av killarna. Vi hade en lugn och skön kväll. Började dock känna mig sjuk så jag och Aron kröp ner under täcket och somnade.

Vaknade i morse av en fruktansvärt sjuk hals, ett roddigt rum och en trött pojkvän. Vi låg och drog oss tills maten var klar.
Duschad, fixad och klar åkte vi hem till Aron.

Likes

Comments

Klockan är 07.44 och jag och Elin har legat och pratat hela natten. Så mysigt. Om ett par timmar drar vi på shopping med Johanna.

Likes

Comments

Fredag igen, äntligen.
Min dag har bestått av skola, städning och bakning.

I kväll blev det pizzakväll med släktet hemma hos oss för att fira mig. Super mysig och trevlig kväll, fina presenter fick jag också.

Ligger i sängen nu, bredvid min sötnos och käkar doritos. Tror vi beger oss ut senare ikväll om något trevligt händer.

Likes

Comments

Jag har väligt många fina och nära vänner i mitt liv. Vänner som får mig att må bra, vänner man kan lita på, vänner man kan prata med och vänner man har roligt med. Tjejer och killar, ni är såså viktiga för mig och jag är så tacksamma över att få ha er i mitt liv. Älskar er mycket.

Men när något trycker mig, när jag mår dåligt, när jag behöver lätta på mitt hjärta vänder jag mig till mina fyra närmaste och absolut bästa vänner. Vänner som vet mer om mig än någon annan gör, vänner som vet hur jag fungerar och vänner som alltid står vid min sida, oberoende av vad det gäller.

Dessa fyra är extremt viktiga för mig. De lyssnar när man behöver prata, de hjälper en när man har problem, de sätter ord på det man själv inte kan beskriva, och de gör allt i sin makt för att man ska må bra.

Jag har gått igenom mycket som dessa fyra fått ta del av. Och för inte så lämge sedan hade jag något som tryckte på hjärtat och dessa fina människor hjälpte mig och fanns för mig och jag är så glad och tacksam över det.

Ibland är det svårt att säg till någon hur mycket de betyder, så ibland är det lättare att skriva ner sina känslor och på så sätt få orden att komma fram genom text.

Detta inlägg är tillägnat de fyra. Mina bästa vänner. Älskar er mer än dessa ord kan beskriva.


This girl.

Denna tjej har jag känt i snart 19 år. Denna tjej är min bästa vän. Hennes hjärna fungerar som min. Vi har samma intressen, vi tänker och tycker lika om det mesta. Hon är den enda av alla mina vänner jag inte kommer ihåg att jag skulle bråkat med eller varit arg på. Hon är precis som mig, fast brunett. Min andra halva. Min partner in crime. Min soulmate. Denna tjej vet nästan allt om mig. Vi delar glada och dåliga stunder. De roligast minnen och äventyr jag har är du 90% en del av. En vän man alltid kan prata med när det behövs. En vän som lyssnar och kan sätta ord på det man själv inte kan beskriva. Hon vet hur jag funkar. Hon känner mig. Hon vet om någonting är fel och hon vet vad hon ska göra får att få mig att må bättre. Denna tjej förgyller mina dagar hela tiden. Saker hon säger och gör för mig att skratta så alla magmuskler värker. Denna tjej är en person jag växt upp med, rest runt med, skrivit sånger tillsammans med, firat lillajular, nyår och midsommrar med. Denna tjej skulle jag aldrig kunna tänka mig att vara utan. Min bästa vän.

Bestis.

Denna kille har varit en stor del av mitt liv i över 5 år. Denhär killen plus ca 6 andra killar fick jag "på köpet" när jag träffade Aron. Du är en person jag spenderat mycket tid med under de här 5-6 åren. I princip varje dag har vi umgåtts. Du är en person jag idag inte vet vad jag skulle göra utan. Du finns alltid när jag behöver prata och du är en charmör som man alltid mår bra av att vara i närheten av. Du bryr dig så mycket om hur jag mår och du vill alltid att jag ska ha det bra. Du har ett hjärta av guld. Du är så lätt att prata med, om allt. Du är alltid glad när man träffas och du har alltid min rygg om det behövs. "I got your back, sis". Du är väldigt viktig för mig och du har gjort så mycket för mig, och jag är så tacksam och glad över att få ha dig som min bästa vän. Tack för att du alltid tar bilder av mig från fula vinklar och sedan skrattar, tack för att du ger de svarta godisarna ur din godispåse åt mig, tack för att du alltid bjuder mig på mcdonalds mat, betalar teaterbiljetter när jag tappat bort mina pengar, ochnattliftkort när jag inte har råd. Tack för att du ställer upp för mig, tack för att du tar hand om mig och bryr dig om mig. Vi har så många roliga minnen och stunder tillsammans. Bff.

Syster.

Du, alltså du. Vad skulle jag göra utan dig? Du har varit min bästa vän, som en syster för mig, i mångamånga år. Du har varit den personen som delar samma humor som mig. Vi kan skratta åt samma sak utan att behöva säga vad det är. Vi har telepati och du vet vad jag tänker på utan att behöva säga det. Du är så underbart konstig, och med dig kan man alltid ha roligt. Du är den jag ringt när jag haft kärleksproblem, den jag ringt när jag behövt klädtips, den jag ringt när jag har behövt ha någon att planera roliga saker med, den jag ringt när jag behövt tjejsnack och den jag ringt för att lätta på mitt hjärta. Du har stått vid min sida i vått och tort i flera år. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Du är den jag alltidalltidalltid kan lita på. Du är den jag vänder mig till när jag behöver prata. Du vet om något trycker mig och du låter mig berätta när jag är redo istället för att stressa mig. Och när jag är redo, har du länge redan varit redo att lyssna och hjälpa mig. Du är min bästabästa vän, min syster. Med Elin är vi tillsammans partners in crime, och du är definitivt min andra halva. Jag är delad på tre och ni två är mina halvor. Älsklingar. Tack underbara, vackra, fina, älskade du, för att just du är min.

Aron, min Aron.

Tänk att få ha en sån tur att man får vara tillsammans med sin bästa vän. Denhär killen har jag känt i över 5 år. I över 4 år har han varit min pojkvän och i 3 månader har vi varit förlovade. Den här undera människan är min hjälte. Han hjälpte mig från botten och tog upp mig till toppen. Denna kille har stått vid min sida, som en klippa, någon att luta sig mot när man inte orkar. Att vara tillsammans med sin bästa vän innebär att vi vet allt om varandra, vi känner varandra, vi bråkar, vi skrattar, vi driver med varandra och vi älskar varandra. Denna kille ger mig så mycket kärlek och glädje. Han bär den skit jag inte orkar bära, han lyssnar på allt från världsproblem till vad jag vill att våra framtida barn ska heta i framtiden till vilken tröjja jag skaköpa. Han hjälper mig, han får mig att skratta när jag bara vill vara arg och gråta. Han vet vad han ska göra för att få mig att må bra. Han gör allt för mig. Denna kille skulle ta en kula för mig. Att veta att man har någon som älskar en och bryr sig såhär mycket om en, är den bästa känslan i världen. Man känner att man klarar allt för att man har en person som stöttar en och finns där, no matter what. Jag älskar dig underbara varelse, tack för allt du gjort, gör och kommer att göra.


​Finaste vännerna, vänner för livet. 

Likes

Comments

Vilken super födelsedag jag haft!
Tack till alla fina vänner, familj och pojkvän för att ni gjorde min dag till den bästa.

Jag och Aron stack på håltimmen till två systrar söta och köpte efterrätt till kvällen. Efter skolan stack jag hem till Mimmis och satt och pratade med henne ett par timmar. När jag kom hem fixade jag min favorit - texmex sallad och till efterrätt en bounty, den var super god.

Jag tog en varm dusch och sen stack jag och mamma på yoga. Efter yogan fick jag använsa mina biljetter som jag fick av älskling - så gullig! Massage och gos bestod min kväll av. Perfekt.

Har verkligen haft en super födelsedag!

Likes

Comments

Världens finaste tjejer!

Blev uppvaktad i morse av familjen med frukost på sängan, paket, blommor och sång. Toppen start på födelsedagen. I skolan hade tjejerna fixat tårta, ballonger och dricka. Så vi myste till det lite. Vilken superdag det varit hittils, och mera firande ikväll.

Tack alla för gratulationerna!

Likes

Comments

​Just nu. När man ligger hemma under täcket och fryser. Nu saknar jag detta såså mycket. Denna resa är det bästa jag någonsin gjort. En resa jag skulle göra om vilken sekund som helst. En resa med de finaste och bästa människorna på denna jord. God mat, varmt väder, vacker plats och oförglömliga kvällar. Minnen skapades, minnen för livet. En resa var vi alla kom varandra närmare, pratade, skrattade, och sjöng. En plats där en oförglömlig dag ägde rum ~ 10.10.15 ~ vår förlovning. En resa med så mycket aktiviteter och dagar fyllda av glädje. Skitsnack och poolhäng. Guppa på madrasser i vågorna med mina bästa vänner. Skoskav efter långa promenader, äventyr och dans. Denna resa var värd varenda peng. Fick en oförglömlig resa med min andra familj. Vill tillbaka. Vill uppleva allt igen. Glädjen, värmen, musiken och världens finaste vänner. CALPE 2015 💕

Likes

Comments