Detta är vad jag har fått gjort idag:

Besökt studiehandledaren✅

Läst till modersmålsprovet ✅

Fixat höstdekorationer ✅

Promenad med A & Pepsi ✅

Städat rummet ✅

Nu ska jag duscha medan A fixar något att äta och sen blir det att spendera resten av kvällen i tv soffan. Så skönt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Bloggen står verkligen stilla nu och det beror på, skolan, jobb, dans och livet. Hinner knappt andas för att shemat är för fullt. Men nu börjar det lätta och höstens studentskrivningar är äntligen avklarade. Ny period har börjat, dansen har dragit igång och innom en snar framtid händer många roliga och spännande saker.

Vad jag hållit på med bortsett från det jag redan nämnde är att jag och min kille firat 4 år tillsammans, planering inför vår spanien resa är avklarde så snart lyfter vi, och ihelg fick vi tillbringa lördagen på ett väldigt vackert bröllop.

Idag har jag en lång To Do list som måste göras, så bäst att sätta igång. Uppdaterar mera senare.


Likes

Comments

Min helg har bestått av håltimmes äventyr och McDonalds dejt med Elin, lösgodis, och filmmys med älskling, läxor och studentläsning, skött Arons lillebror och avslutade lördagen med nuggetsbox och tjejprat med Elin och Johanna, super mysig helg.

Imorse städade jag och läste några timmar. Duschade och fixade mig iordning och stack till Arons. Ikväll blir det att planera kommande veckan och sen ha en lugn söndag tillsammans. Denna vecka händer en hel del spännande saker. Men återkommer med mera detaljer senare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en lång och tung dag idag. Skola från 8 till 3 sen danspedagogik från halv 4 till 6 sen direkt på timlärarträff från 6 till 8. Var så trött, hungrig och hade ont i magen efter allt detta så känslan att koma hem var skön. Åt, duschade och fick sen krypa ner i min älsklings famn å kika på idol, toppen avslut på en lång dag. Nu är jag trött så tänker krypa ner under täcket. Gonatt fina!

Likes

Comments

Min tisdag har varit sååå lång. Vaknade faktiskt av mig själv och kände mig pigg och utvilad, så skönt. Skolan först, sen åkte jag och Aron hem till mig och åt mammas cesarsallad, kollade första avsnittet av paradise hotell och sen åkte vi hem till Aron. Åt äppelpaj och slappade i soffan hela kvällen, Arons mamma köpte choklad åt oss som vi njöt av och kikade på Youtube-klipp. Nu ligger vi hemma i min säng, har duschat, fixat läxor och nu blir det idol. Mysigt!
En fullpackad morgondag lär det bli så nu säger jag gonatt.

Likes

Comments