Header

Verkligen behövlig och så mysig dag igår med bästa födelsedagsbarnet @anjahakansson!!<3 Först blev det fika på Moejoe's, en god juice och en chokladmuffins blev de för mig! Vi planerade dagen och bestämde att först shoppa och sen bio!! Blev en kasse från Vero Moda med en ny blus!! Med godis från hemmakväll såg vi Vaiana den nya Disney filmen och den var fett bra!! En lagom Disney film med bra låtar i.


Tack Anja för igår, så bra dag och Grattis igen!!! Loveuu!

Likes

Comments

Senaste nya inköpet!! Lite fluff till hem nyckel är alltid bra;)

Likes

Comments

...Födelsedagsfika för Anja!!<3

Likes

Comments

Startade denna fredag med en god frukost<3

Likes

Comments

Bästa boxen jag någonsin fått måste jag säga! Så fina produkter. En rosa(!!!)ögonfransböjare, ett jättefint matte ljus rosa nagellack, en full size parfym, läppbalsam och en ansiktsmask precis vad jag behövde till min smink och skönhets kollektion just nu:)

Februari glossybox levererar<3

Likes

Comments

Uttråkande som bara den har jag fördrivit denna onsdag med att scrolla igenom we heart it bilder & quotes efter bilder & ännu mer quotes. Efter att ha ätit brunch på Ikea imorse har jag bara slappat i sängen hela dagen! Måste hitta på något mer idag känner jag,kanske en promenad? Puss

Likes

Comments

Dagens lunch blev på Phils!! Bästa hamburgarna någonsin, så gott och så fint är de också där. Tipsar starkt att äta där när ni får tillfälle! 

Likes

Comments