Jättegullig blus från Gina!! En ny höst favorit helt klart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fluff, fluff och ännu mer fluff...


Haft en super helg! Pruduktiv med inte allt för mycket på schemat. Efter dagens pärling, åkte jag upp till Gränby för att möta upp resten av familjen som fikade på espresso house, blivit ett riktigt mysigt fika ställe uppe på Gränby. Sen dess har jag hunnit ätit middag, gjort klart lite matte, duschat och ska nu antingen kolla på någon film eller youtube.

Puss


Min två favorit quotes för tillfället;) Tips till er som vill ha lite pepp i vardag, ha något peppande som bakgrunds bild på telefonen!!

Likes

Comments

Dagens volontär arbete - pärla massa fina rosa fuck cancer armband med Anja och Emma. Runt halv 12 mötte jag upp tjejerna och vi gick sedan vidare tid Radisson för att göra armband med ung cancer. Riktigt bra grej att få hjälpa till med eftersom det går till något väldigt viktigt!

Puss

Likes

Comments

Tror vi har en av de gosigaste katterna som finns!! Fixade med bloggen och då kom hon och la sig på mig, haha!! Väldigt gulligt<3

Hello på er!! Haft en bra lördag? Jag har haft väldigt chill dag och inte gjort mycket mer än att fixa massa med bloggen (gosat med juni ^), kollat på film och ätit tacos. Mycket bra dag helt enkelt. Imorrn ska jag iväg och göra något väldigt bra, mer om de då!

Puss och godnatt

Likes

Comments

9 från de senaste tiden med en touch av insta redigering;)

Likes

Comments

Instagram@bloggjuliaelsborg