Man kanske inte borde vara hemma och ligga i sängen sista dagen på sitt sista sommarlov någonsin.. men ändå ligger jag här med huvudvärk och är något otroligt trött. Imorse vaknade jag runt 7.30 utan väckarklocka vilket var riktigt skönt. Bra att rutinerna är tillbaka till skolstarten. Planerna för idag är att ligga kvar här en stund tills huvudvärken lagt sig sen ska jag baka kanelbullar. Mums!

Denna vecka:

Måndag ~ Stan med Joline och läsa körkortsteori
Tisdag ~ Baka bullar och läsa körkortsteori
Onsdag ~ Skolstart och två möten
Torsdag ~ Skola, gym och körkortsteori
Fredag ~ Skola
Lördag ~ Inget planerat
Söndag ~ Möte

Kram

Likes

Comments

Denna helg har varit fantastisk och vill bara tacka dig som var med och gjorde det möjligt <3

Okeej.. så sommarlovet är slut om två, TVÅÅÅ dagar! Helt ofattbart hur snabbt veckorna gått. Jag måste ändå säga att jag är så glad över allt som hänt mig denna sommar. Jag har träffat så många nya människor och gjort allt jag älskar att göra. Det kunde knappt blivit bättre! Hur har eran sommar varit?

Idag har jag så ont i mina axlar då jag fick bort alla knutar jag hade igår. Den smärtan var obeskrivlig och gud vad jag grät från smärtorna hahaha. Vill ni testa så får ni gå till en naprapat men var beredda på att skrika. Fyy..

Snart ska jag träffa @jolineede och strosa på stan så jag ska göra mig i ordning nu.

Ha en bra dag!

Kram

Likes

Comments

Jag älskar..

- Överraskningar! Som jag nämnt tidigare spontanitet är min grej

- Att gymma tidigt då man har hela dagen framför sig efter man är klar

- Killar som tar för sig och vågar visa att de gillar en, de som helt enkelt bryr sig

- Bilar, är galen i dem hahah..

- Mysa, att ligga bredvid den man tycker så mycket om och bara kramas och prata om allt och inget <3

- Maaaaaaaat <3333 Vem älskar inte mat??

- Har tydligen en grej för skräckfilmer.. är dock lika vettskrämd varje gång

- Att åka bil är så härligt. Sitta och sjunga (skrika) till hög musik med någon härlig människa, åhl det är ju underbart!

- Sitta och skriva av mig känslorna och spela gitarr samtidigt

- Människor som gör tid för en. Det är det finaste man kan ge, sin tid

- Att få spontansamtal, gosh så gulligt <3

Antar att det jag älskar mest av allt är när andra visar att man är viktig för dem. Jag försöker alltid vara så tydlig och visa min uppskattning och det är guldvärt när andra är lika godhjärtade och känner samma känsla.

Kram <3

Likes

Comments

Idag höll photoshooten plats i en skatepark och jag måste säga att de är så underskattade. Många (även jag) kan tycka att det ser så fult ut med "klotter" överallt. Grejen är den att det är konst precis som alla böcker vi läser, alla låtar vi lyssnar på och sjunger till eller varför inte de bilder vi tar eller de foton vi har på väggarna. Vi accepterar den konsten men många stänger ut denna för dem inte anser det som konst. Konst är något man känner och inte något som alltid är logiskt. Lite som kärlek, du kan känna den men inte kan du se den.

Jag blev så nöjd med bilderna. Jag har alltid (som jag nämnt tidigare) haft svårt att se seriös ut på bilder för jag vill alltid le och när jag väl försöker ser det ut som att jag är arg. Äntligen efter flera timmars poserande i spegeln vet jag hur jag ska göra. Träning ger färdighet, det är absolut inte så lätt att modella som vissa tror. Det är så mycket man ska tänka på, hållning, samspel, ansiktet osv. Denna gång lyckades jag mer än bra.

Skor - Johnny Bulls / Jeans - Levi's / Tröja - H&M

<3

Bilder från dagens photoshoot. Jackan köpte jag i Stockholm igår och ni hittar den HÄR.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!

Jag önskade att jag hade sovit gott men har haft ett flertal mardrömmar inatt. Så när jag vaknade kände jag mig alldeles nere. Nu är det dock bättre för jag lyssnar på julmusik. Helt sjukt att jag ens gör det men åhh vad mysigt det är. Det enda som saknas är en kopp med chai latte, en film och några tända ljus. Nu när jag tänker efter ska jag nog bara stanna hemma idag, leka med sminket jag införskaffade mig igår och bara ligga i min säng och njuta av livet.

Det är så likt mig att längta till julen och vintern trots det gillar knappt vintern för det är alltid så slaskigt och jag är en sådan person som fryser året om.. Det är därför jag inte är största fanet av vintern så det enda jag längtar till är mysfaktorn. 138 dagar kvar. Hahaha nej nu får jag sluta upp med det här..

Kram

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på tåget hemåt ifrån huvudstaden. Jag vet inte hur många gånger jag råkat somna till under endast dessa 30 minuterna. Så går det när man lägger sig 02 och måste gå upp 05. Idag har jag varit i Stockholm med mig själv. Det har varit så mysigt och avkopplande att bara gå runt själv och göra exakt det man behagar. Det här var så spontant då jag bestämde mig för att åka igår kväll och bokade biljetterna runt 01. Kalla mig galen men jag älskar att vara spontan och ännu bättre om andra är det! Det kan nog vara den härligaste egenskapen en människa kan ha enligt mig. För utan mer spontanitet i vardagen skulle inte bara den utan även relationer vara så "normala" och rent utsagt tråkiga. Som jag sa till min bästa vän igår "a roller coaster isn't a roller coaster without its' ups and downs". Så dagen summerad är jag lite gladare men tyvärr har jag en ledsen plånbok. Till mitt försvar tycker jag att jag utan tvekan är värd detta för att jag slitigt och tagit mig igenom hjärtkrossande stadier denna sommar. Jag är alltid värd det bästa och just nu är det som jag tar med mig hem idag det bästa hahah. Eftersom jag är riktigt trött ska jag nog slumra till innan jag ska av.

Kram

Likes

Comments

1. Jag älskar bilar, verkligen älskar!

2. Drömmer fortfarande om att få stå på scen i Madison square garden och höra folk sjunga med till mina låtar.

3. Jag brinner för att inspirera andra och försöka få fram det bästa i var och en.

4. Tränar 2 gånger/dag.

5. Älskar att laga mat, ha på mig hörlurar och stå och "dansa och sjunga". Gör mig sååå glad.

6. För lite mindre än ett år sedan var jag otroligt osäker framför kameran men nu älskar jag det!

7. Jag använder glasögon fast jag inte behöver det. Jag tycker det är så fint på andra så ville också ha.

8. 99% av alla låtar jag lyssnar på har ett djupt budskap, de flesta är dock deppiga kärlekslåtar but I love it.

9. Jag pratar nästan mer engelska än svenska om dagarna, vilket resulterar i att jag tänker allt på engelska med.

10. Avsky när folk svär. Självklart gör jag själv det ibland men jag tänker alltid på att använda andra ord istället. Det låter så fruktansvärt fult.

Kram

Likes

Comments

Är så kär i mitt nya nattlinne från Asos.

Har haft svårt för att gilla gult men hur rent utsagt ursnyggt är det inte? Speciellt nu på sommaren när man är gyllenbrun och fin. Love it.

Spetsdetaljerna är perfekta.

Helt perfekt för en myskväll. Denna kommer att användas flitigt <3

Kram

Likes

Comments

YouTube
Juliet

INSTAGRAM@juliaelneborg