hej. mycket har hänt sen jag skrev här sist. sweden rock, midsommar, en skada i axeln, bokad resa till polen och fester. känns konstigt att vi redan är halvvägs i juli. tiden går så fort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

har suttit och skrivit i en sån där blogglista men suddade ut allt. det var inte kul. jag är fett hungrig och vill åka till sweden rock nu nu nu, men får snällt vänta till övermorgon. hoppas ni har en roligare dag än mig.

Likes

Comments

"alltid en tunn, tunn hinna av sorg och röken i mina lungor har känts som en tröst. för allt jag vill är att vakna varje morgon och inte känna den här djupa känslan av sorg, men den är min vardag, jag vet inte hur man lever annars. hur lever man? och varför?

jag fick alltid höra att jag bryr mig för mycket. att jag är för orolig. och det är jag och jag kan inte förklara det. jag vill bara skrika ut ett förlåt till alla människor jag har gjort besvikna i hela mitt liv, jag vill springa ut till havet där jag hör hemma och blekna bort i vårbrisen för jag har aldrig gjort ett avtryck här på jorden, aldrig på riktigt för ingenting är på riktigt. jag har aldrig varit ensam men jag har alltid känt mig ensam, jag har varit älskad men jag har aldrig känt mig älskad. alla kvällar då jag har kippat efter andan och tårar har rullat nerför mina kinder och känt sorg som jag inte kan beskriva, alla kvällar då jag bara sprungit ut i skogen med mina sista krafter. jag har aldrig passat in, jag har aldrig hört hemma."


det är lite bättre nu ändå. känns skönt att blicka tillbaka och tänka att man har tagit små, små kliv.

Likes

Comments

nu sitter jag här med silverschampo i håret och väntar på att Simon ska komma hem med mat. har ätit ute farligt många gånger senaste tiden, speciellt med tanke på att vi ska på Sweden Rock om en vecka! den festivalen är min mathimmel. där finns allt från kantarelltoasts till langos och soppor och helt amazeballs veganska grytor. dessutom är stämningen helt jäkla fantastisk. nästan 35.000 människor och alla är så goa och pratglada, det är som en stor familj. snart är jag hemma igen, för femte året i rad <3Likes

Comments

som ni kanske vet så är jag född i Polen, jag var sju år när jag flyttade till Sverige. delar av min släkt bor kvar där och jag älskar att åka och hälsa på dem!Likes

Comments

Det är så fruktansvärt, fruktansvärt orättvist och jag kommer aldrig förstå till fullo vad som hände, hur det hände och varför det hände. Jag kommer aldrig förstå till fullo hur någon kan vilja förminska, hata och håna någon annan människa så mycket. Hur man kan förstöra någons liv.

Likes

Comments

tänk att det nästan är juni redan. tiden går så fort. svårt att hinna med allt. ikväll jobbar jag på fiket, det blir antagligen en heeel del att göra, brukar vara mycket folk där på helgerna! speciellt nu när det är långhelg + lönehelg. tagga!


bild från en släktings student i förrgår. 

Likes

Comments

"Två hela år har gått nu

Sen vi gick här bland frusna gator och kyla

Min vän, det var en främmande tid

Bland is och eld, vad var det vi sa

För två hela år har passerat

Bland nattgatans färger

Och vi har förändrats

Och vi har rört oss fortare än tiden

Och min vän,

världen var alltid vackrast i oss"


september 2014.


Likes

Comments