Hallå! Såhär ser det ut framför mig just nu, min position är i soffan framför serien Arne Dahl med en kopp kaffe. Det är lyx på en tisdag! Jag är ledig idag och imorgon (som jag skrev i förra inlägget) och jag bara njuter. Jag hade ingen väckning i morse vilket resulterade i att jag vaknade 10:40, haha. Lite för sent, men jag behövde det efter ett par slitiga dagar på jobbet. Min dag kommer att fortsätta i lugnt tempo framtill ikväll, då ska jag köra ett gruppass klockan 18 och sedan storhandla. En ganska perfekt dag enligt mig. Hur har ni det? Jag hoppas att ni har det bra vart ni än är och vad ni än gör. Kram så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och godkväll på er! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Min helg har bestått av 24 timmar jobb totalt, men det har varit en ganska lugn helg överlag och jag har jobbat med väldigt härliga kollegor. Det underlättar alltid!

Just nu ligger jag i soffan och tittar på Johan Falk (för femtioelfte gången) och försöker komma ned i varv lite. Jag tycker det är svårt att göra det när jag har jobbat kväll och kommer hem sent.. hinner inte vila något förens jag ska sova igen typ och då kan det också vara svårt att somna när hjärnan inte stängt av än. Speciellt om jag ska upp tidigt dagen därpå vilket jag ska imorgon. Jag jobbar nämligen imorgon också, men sen är jag ledig i 2,5 dag! Jag älskar mina lediga dagar mitt i veckan. De är guldvärda.

Nu ska jag säga nattinatti. Hoppas ni sover så gott för det ska jag verkligen göra! Kram

Min snygga sommarkille!

Likes

Comments

Nu har jag intagit sängen och det är snart dags att sova. Trots att det är fredag, men jag jobbar i helgen. 12 timmar imorgon och på söndag, så jag behöver verkligen all sömn jag kan få. Kvällen har i alla fall varit lugn och skön. Oscar (min sambo) och jag har bara varit hemma, ätit godis och chips och tittat på serien Modus. Så bra! Har ni sett den? Den finns på C-more för er som har det, rekommenderar att se den om ni gillar kriminaldrama och lite "kalla kårar".

Jag hoppas att ni har och har haft en bra fredagkväll och sover så gott så småningom. Kram och godnatt så hörs vi snart igen!


Mysigt med tända ljus har vi också haft ikväll. Det är väl ändå det bästa med hösten.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag har här senast bloggat på devote.se, men har hamnat i någon slags "bloggtorka" vilket fick mig att tänka att jag kanske borde börja om på ett sätt med bloggandet. Den tanken fick mig då att byta bloggportal hit till nouw. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska flytta över mina gamla inlägg, vi får se.. men hur som helst ska detta bli jättespännande och jag är faktiskt väldigt taggad! Jag hoppas att ni också är det och att jag får många nya och nyfikna läsare här. Har ni någon fråga eller något att påpeka, tveka inte att kommentera i inlägget så svarar jag så fort jag kan. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen och trevlig helg på er!

Likes

Comments