Hej!

Vaknade upp imorse och kände att min pms har kommit... och det mina vänner är ett rent jävla helvette!

När jag har pms känner jag mig:

• extremt tung i kroppen
• orkeslös
• extrem stresskänsla
• som att jag blir strypt (folk med hypoterios förstår)
• fett hår, grå hy, SVULLEN MAGE
• irriterad
• gråtig
• glömsk och fumlig

Helt enkelt kan listan göras lång och en dag ska jag skriva om allt jag vet om pms, men inte idag.

Hur som haver gick jag på en promenad med min älskling Olivia. Hon är också inne i någon fas nu och har svårt att sova både på natten och dagen så hon är rött skör hon med.
Hade tänkt att köpa ingredienser till dadelchoklad-bollar men väl på Coop hade jag glömt min plånbok hemma, men i stunden trodde jag att den var borta och Olivia gröt och var hungrig och jag som skulle köpa mellis till henne. Utanför butiken ringde jag Viktor och började gråta för jag trodde att plånboken var borta (igen!!), tappade den i somras med alla kort och allt... men den var tydligen hemma... så vi gick hem och sen dess har vi bara varvat ner och nu äntligen somnade hon så jag och Viktor får vila lite i soffan.

Julia

Från vår promenad idag.

Likes

Comments

Jag ser såååå mycket framemot att få skriva av mig här på Nouw! Har bloggat mycket när jag var yngre, men har liksom aldrig hunnit med att göra det kontinuerligt och jag har väl alltid varit lite blyg och rädd för vad andra ska tycka om mig om jag skulle "blotta" mina känslor såhär som man kan göra i en blogg. Men nu är det dags! Jag är ju äldre och lite klokare idag och eftersom jag har mycket tankar och funderingar, samt att jag älskar att skriva får det nu bli så! Tror det är himla hälsosamt för mig.

Annars är det söndag och jag har precis lämnat in min skoluppgift, känns så himla skönt! Är hemma hos min mamma och har varit med henne hela dagen. Viktor hade ont i huvudet så mamma hjälper till med prinsessan. Vi har precis ätit mat, torsk i ugn, och Olivia som matvägrar åt macka med smör på med hela ansiktet.

Kram Julia

Likes

Comments