Header

Jag är en av dom få som faktiskt uppskattar silver detaljer mer i ett hem framför guld. Jag tycker at det är mer stilrent och ger en mer ”clean känsla. Så ett vitt/ljust rum med silver detaljer och med en eller flera växter. Det är min typ av inredning!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den nya veckan inleds med lediga dagar och det kunde inte bli bättre. Har fått en del gjort nu på morgonen, tvättat, ärenden på stan och fixat med jobbpapper. Det som återstår denna måndag är en vända till gymmet med mamma och sedan hem för lite god middag. Annars är det en myskväll med PH ikväll, Finalvecka!

Likes

Comments

Söndag eftermiddag, och jag ska snart dra mig mot jobbet för ännu ett kvällspass. Gårdagen började med ett jobbigt och intensivt arbetspass och avslutades på norra stå i Tegera arena och en sjätte seger för Leksands if. För er som är intresserade och insatt så kan jag säga att det verkligen är skillnad på spelet efter att Leffe kom till laget, oerhört bra spel! Annars är det sista dagen på veckan och det är sista passet innan min "helg" drar igång.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa tre.. Hur snygga som helst men ser otroligt bekväma ut på samma gång.

Lite samma stuk med dessa som dom tre första, men dessa ser snäppet mysigare ut

Mysiga men ändå redo för en utekväll eller middag, kan det bli bättre?

Likes

Comments

Contains affiliate links

För några dagar sen såg jag att en rea delades ut på Madlady.se, vilket gjorde att jag inte riktigt kunde stå emot att beställa något. Nu börjar vinter närma sig och då vill jag ha mina mysiga kläder att kunna bära runt på hemma. Denna gången blev det ett mysset i camo, det vanliga som dom allra flesta redan införskaffat sig. Har inte riktigt haft på mig dom än men har testat dom och dom var otroligt sköna och perfekta att bara ha hemma och mysa i men även tillräckligt snygga för att kunna ha dom på t.ex ICA en lördagskväll. Dessa plagg kommer definitivt bli dom nya favoriterna!

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu och jag måste erkänna att det är en del ni missat. En helg i Norrköping, Halloween, massa jobb och det bästa, jag har köpt en kaktus(!!!). Helgen i Norrköping blev en lyckad helg med trevligt sällskap och en del festligheter och god mat, men trots det har jag inte en enda bild på varken maten (var för hungrig) eller från min halloween outfit/kvällen (oklart varför) vilket suger. Men det var kul och jag antar att det var det viktigaste. Men nog om helgen, vad tycker ni om min nya skönhet? jag är extremt nöjd och överlycklig över en sån liten sak. Överdriver jag? skulle inte tro det, hihi.

Likes

Comments

Podcaster är något jag lyssnar på i stort sätt varje dag, vilket blir till att min kärlek till podcaster är enorm. Mina två favoriter, Therese och Zäta och Sanningens mammor (Zara Larsson och Olivia Gateau), jag kan lyssna på deras avsnitt om och om igen. I dessa podcasters pratar man om allt mellan himmel och jord och diskuterar kring alla möjliga olika ämnen och sätter sig verkligen in i det just där och då. Det gör att jag fokuserar endast på just lyssna på vad dom har att säga istället för att tänka på massa annat, vilket jag tycker är hur skönt som helst. Så skulle jag rekommendera någon så rekommenderar jag just dessa två, verkligen!

Likes

Comments

En helt vanlig Onsdag med ett helt vanligt väder i detta land. Eftersom att denna dagen bestod av endast regn och blåst så har jag fått en hel del gjort, fast under tak. Har fått ärenden gjorda och varit förbi hos mormor och morfar för fika, behövligt! Resten av dagen består utav jobb tills ikväll och förhoppningsvis spricker det upp igen tills jag har slutat så att jag kanske hinner med en kvällspromenad. Dags att bege sig ännu en gång!

Likes

Comments

Hösten har varit ett tag nu men vi hann iallafall med att göra det lite mysigt på balkongen innan det kom snö, bättre sent än aldrig i guess. Mamma var ut i skogen och plockade en del tallris som hon la bland blommorna och kolla va fint det blev! Från att ha en tom och tråkig balkong till att få det att kännas mysigt och att det faktiskt känns som höst även där ute. Jag tycker bara det blev en bra detalj trots hur lätt som helst att göra, och billigt.

Likes

Comments