Header

Tittar in här en snabbis för att meddela att jag säljer min vinterjacka CANADA GOOSE EXPEDITION PARKA WOMAN. Nypris 8.000kr, säljer för 3.000kr. Hör av er vid visat intresse! Puss å kram å så

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och min kille och såg nya filmen BORG. Och den va helt fantastisk! Även om man inte gillar tennis så är den helt klart värd att se. Förutom bion kom min killes bror över en sväng och fikade. Supergosigt! Och senare på kvällen hann jag även övningsköra med A. Det gäller att vara effektiv när man är ledig! Puss å kram

Likes

Comments

Kom hem till mig igen snart älskling <3

Likes

Comments

Här har man inte kikat in på alldeles för länge... Fredag idag och de flesta får en härlig och välförtjänt helg, men heter man Julia Ekholm så icke. Jag har jobb framför mig och en inventering som måste bli perf. Ingen press Julia, ingen press. Hade det inte varit för att min älskling kommer hem (trots att jag jobbar!!) så hade världen typ gått under. Så lite får man ju glädjas åt att det är fredag trots allt ; ) Bamsekram!

Likes

Comments

Jag och min pojkvän brukar inte alls äta pizza typ varje gång han är hemma, nejnej. Och jag beställer inte alls samma sak varje gång, nejnej. Nu: sovdags! Klockan är 23.30 på en fredag MEN jag jobbar faktiskt imorn. Annars hade jag aldrig lagt mig såhär tidigt, nejnej. Har inte alls ångest för att jag är 22år, har ont i ryggen och knappt kan hålla ögonen öppna, nejnej. Känner mig inte alls som en kärring, nejnej. Sov gott!

Likes

Comments

Det finns de som ställer sig i köket och spenderar typ halva dagen på att baka färska kanelbullar. Sen finns det de som är alldeles för lata (och som aldrig bakat kanelbullar i hela sitt liv själv typ?) som plockar fram färdiga ur frysen och värmer några minuter. Kan ni gissa vem jag är?

Likes

Comments

Instagram@juliaekholms

Nouw Magazine