Header
View tracker
Vardag

Detta blir mitt sista inlägg innan jag går upp och intar scenen. För er som inte vet håller jag i en föreläsning idag där hela 2000 personer är inbjudna! Föreläsningen sker i samband med ett lanseringsevent närmare bestämt "Get it done brand Sweden" där grundaren Dejan Petrovic kommer att sälja träningskläder. Jag har varit med och agerat hans PR-assistent under hela resan och nu står vi här. Klara och redo att börja ett nytt äventyr!

Jag vill klappa mig själv på axeln för att jag orkat stå ut, inte med Dejan alltså utan mentalt haha, och berömmer mig verkligen för att vi lyckades! Det mesta har varit riktigt roligt, vi har haft så jädrans skoj tillsammans, även om jag personligen har haft det tufft under denna tid.

Jag vill tacka alla er, mina fina läsare, för era fantastiska kommentarer! Ni stöttar mig, får mig att vilja fortsätta och för det är jag evigt tacksam.

Vi hörs efter föreläsningen! Önska mig lycka till ; ) Bamsekram! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag vaknade på topp, har skrattat så jag nästan kissat på mig och bara varit allmänt lycklig. Tänk att livet kan vara så. Så jävla upp och ner.

Bjuckar på en bild från Tylösand i somras när livet lekte.

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Hittade den här grymt roliga listan på Annica Englund's blogg (länk här) och kände mig tvungen att låna den!
Håll till godo!

1. Har du något smeknamn?

Min pojkvän har en del (ganska konstiga smeknamn också för den delen) smeknamn på mig. Det kan vara allt från klassikern "finis" till helt spontana "min lilla falukorv" ja, ni fattar... Man ba, hur svårt ska det vara att säga älskling eller Julia????

2. Har du något konstigt du alltid brukar göra?

Jag gör massa konstiga saker känns det som... När jag äter tuggummi (vilket jag typ alltid gör) måste jag ta två stycken i taget annars blir det ojämt. Samma sak när min pojkvän pussar mig godnatt, då måste jag ha två, fyra eller sex pussar bara för att det ska bli jämt. Ibland retas han och ger mig tre, då får jag panik!

3. Andra måsten?

Jag måste kolla så att toalettlocket är stängt varje kväll annars tror jag att katterna hoppar ner där och drunknar...

4. Några lyxvanor?

Jag äter väldigt ofta på restaurang. Jag är också duktig på att spontan handla när jag är hungrig... Livsfarligt och inte alls bra för plånboken!

5. När ingen ser vad gör du då?

Jag har kanske inget speciellt "singelbeteende" som Carrie Bradshaw har när hon staplar kex ståendes i hennes kök medan hon läser Vouge (ja, jag älskar satc och har kollat serien minst åtta gånger...) men jag gillar att gå runt naken och städa.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Människor med dubbelmoral. Människor som helt enkelt talar för andra moraliska åsikter eller principer än det som de faktiskt använder i sitt eget liv.

7. Vad är din sämsta sida?

Jag blir sjukt grinig när jag inte får som jag vill. Och ska jag ha något/fixa något så ska det gärna hända på en gång, annars kan det lika gärna vara. Jag är väldigt svart på vit och skulle önska att jag hade någon form av mittemellan.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster. Alltid.

9. Vad gillar du för filmer?

Det kanske inte är någon nyhet att jag älskar svenska filmer, eller? Både komedier och draman. Jag älskar allt som Colin Nutley gör! Sen tycker jag om Nancy Meyers feel-good filmer så som "The holiday" (med bland annat Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet och Jack Black) , "It's complicated" (med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steve Martin) samt hennes nyaste "The intern" (med Anne Hathaway och Robert De Niro). Ni som har sett filmerna vet ; )

10. Gråter du ofta?

Alltså ofta skulle jag verkligen inte påstå men inte sällan heller... Jag gråter när något är riktigt jävla jobbigt! Inte över skitsaker liksom.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör själv?

Jag ber dem lyssna till sitt hjärta, göra misstag, bli sårad men aldrig ge upp. Själv känner jag mig som en robot ibland. Jag behöver också lyssna till mitt hjärta oftare och göra fler misstag utan att känna ångest.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

"When a man loves a women" med Percy Sledge : )

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Pengar till mitt drömresemål (just nu) Irland <3 Jag ska dit men måste bara ha råd först!

14. Vilken maträtt är din favorit?

Alltså åh, det finns ju så mycket! Men topp 3 är: vegetariska pizzor, Emmas laxtacos och mammas fetaost piroger <3

Likes

Comments

Inspiration, Vardag

Fina ni!
Jag vet att jag tjatar och tjatar och tjatar, men jag ska bara tjata lite till (3 dagar för att vara exakt) sen är det hela över. Jag hoppas att ingen av er har missat att "Get it done brand" har sitt stora lanseringsevent på torsdag 8/12 i Stockholm. Och att ni alla är inbjudna! Jag hoppas också att ni vill komma och lyssna på min föreläsning som jag håller klockan 18.00. Skulle vara superroligt att få träffa så många av er som möjligt! : )

Idag får jag även pryda "Get it done brand"s facebooksida med en bild och en presentation om vad min föreläsning kommer handla om. Jag hoppas verkligen att vi ses! Bamsekram!

Likes

Comments

1. Pepparkakor eller lussebullar? Måste jag välja säger jag pepparkakor men det är endast för att man kan äta flera utan att bli mätt!

2. Skumtomtar eller knäck? Då jag inte tål mandel får jag väl säga skumtomtar även om jag tror att jag skulle föredra knäck : (

3. Ischoklad eller marsipan? Ischoklad!

4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar. Men då måste de vara mammas hemgjorda eller små delikatessköttbullar!

5. Julkorv eller julskinka? Alltså förlåt mig men vafan är julkorv? Aldrig hört talas som... Jag va tvungen att googla, haha!

6. Lax eller sill? Sill. Gärna senapssill, såååååå gott!

7. Revbensspjäll eller Janssons frestelse? Revbensspjäll. Även om vi aldrig serverar det till jul..........

8. Paradis eller Aladdin? Aladdin. Varför? För att jag är allergisk mot nötter och i paradisasken är det typ bara nötter. Rolig info va? : )

9. Glögg eller julmust? Samma sak här: måste jag välja säger jag julmust men det är endast för att man kan dricka flera glas utan att man tröttnar!

10. Hemma eller borta? Hemma. Alltid hemma.

11. Sverige eller utomlands? Sverige.

12. Ge eller få? Ge är det absolut bästa! Jag älskar att skämma bort mina nära och kära, gärna med många paket och saker jag vet att de verkligen vill ha!

13. Mysteriet på Greveholm eller Dieselråttor och sjömansmöss? Mysteriet på Greveholm helt klart! Och det säger jag inte bara för att jag älskar Pierre Lindstedt för det gör jag! <3

14. Chokladkalender eller paketkalender? Chokladkalender (kanske för att jag aldrig har fått eller gjort någon paketkalender, hehe...)

15. Plastgran eller äkta? Äkta! Det är fan värt att sopa barr varenda dag bara för att känna doften av gran.

16. Julfilmer eller julmusik? Herregud.. Behöver jag ens svara? Julfilmer, så klart! Favoriterna är "Love Actually" och "Tomten är far till alla barn" : )

17. Adventsstjärna eller ljusstake? Adventsstjärna.

18. Kalle Anka eller Karl-Bertil? Kalle Anka.

19. Tomtar eller änglar? Tomtar. Även om änglar är vackra känns tomtar mer som jul.

20. Julbord eller efterrätt? Julbord! Fan, ska äta så mycket i år så ni anar inte....

21. Doften av apelsin eller kanel? Kanel.

22. Säger lussebulle eller lussekatt? Lussebulle.

Likes

Comments

Inspiration, Vardag

Söndag idag och 2:a advent står redan vid dörren. Herregud, nu går det fort. Snart är det Lucia, julafton, nyår och helt plötsligt har 2017 börjat. Sjukt! Samtidigt är jag väldigt glad att få börja ett nytt år då 2016 sög rätt hårt. Men mer om det i ett annat inlägg : )

Nu ska jag hälla upp ett glas mjölk och trycka i mig kakor. Känner att jag har en sån dag idag.

Likes

Comments

Inspiration

Tillägnar denna inspo till alla er fina läsare där ute (där majoriteten faktiskt är tjejer, hihi) och tackar er för att ni alltid är så fina! Era kommentarer får mig att vilja kliva upp på morgonen och fortsätta blogga. Ni är bäst!

Likes

Comments

Instagram@juliaekholms

Nouw Magazine