Header
Vardag

Tre bästa dryckerna:
Bubbel ( favoriterna är Louis Bouillot och Rotari )
Kaffe ( favoriten är att bara dricka svart men ibland är det gott med en espresso också )
GT ( finns inget så bra som en redig gin & tonic efter jobbet )

Tre bästa maträtter:
Pizza
Sushi
Spaghetti med musslor och vitlök

Tre bästa resor:
Sicilien ( var där med mamma 2015 och drömmer om att få åka tillbaka )
Grekland ( i Grekland hittar man alltid en vän )
Puerto Rico, Gran Canaria ( allt var bara S Å mysigt )

Tre bästa frukostar:
Äggröra med finska piroger ( ni som har ätit detta VET )
Våfflor ( jag äter det alldeles för sällan! )
Avocado och tomat mackor ( det är inte nyttigt längre när man klämmer i sig 4/5 stycken... )

Hittade listan här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kan med glädje meddela att måndagsklubben är tillbaka. Ni som vet ni vet.

Likes

Comments

Tävling

Fredagen till ära! Upptäckte häromdagen att jag bara får fler och fler följare (trodde ni inte var mer än 10 st som ville läsa min blogg, haha) och jag måste säga att det är otroligt roligt! Jag förstår väl kanske inte varför man vill läsa om mitt tråkiga liv bara…

OAVSETT: jag har lyckats skrapa ihop till en goodiebag som tack för ert stöd! Jag önskar att jag verkligen kunde dela ut presenter till var och en av er… Men nu fick det bli så här :)

Vill du vara med och tävla? Gör så här:
1. Följ mig här på nouw (om du redan gör det så följ mig på instagram, juliaekholms heter jag där)
2. Kommentera nedan varför du läser min blogg och vad du vill se mer av.

Tävlingen avslutas söndag 26/3 och presenteras självklart här på bloggen! B A M S E K R A M !

Likes

Comments

Vardag

Har suttit och stirrat på ett blankt inlägg nu i säkert tjugo minuter. Jag börjar skriva något och sen suddar jag, skriver något igen, suddar... Jag vet inte var jag ska börja. Det enda jag vet helt säkert är hur jävla lycklig jag är. Och hur jag kommer att leva på den här lyckan en lång tid framöver.

Jag var såå nervös. Så nervös att jag trodde att jag skulle dö. Jag vill gråta och spy samtidigt. Jag ville ta mitt pick och pack och försvinna ut genom dörren MEN... så fort salen började fyllas på med elever och alla intog sina platser så släppte nervositeten. Jag insåg att fan, om inte du ska berätta din historia för dem Julia, vem ska?

Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är just nu. Och hur tacksam jag alltid kommer att vara för detta. STORT tack till alla er som kom för att lyssna. STORT tack till alla er som skrattade åt mina värdelösa skämt. STORT tack till alla er som svarade på mina frågor när ingen annan vågade. STORT tack till alla er som applåderade. STORT tack till alla er som kom fram och ville prata efter. STORT tack för att ni visade ert stöd. NI ÄR BÄST! Och framför allt: STORT JÄVLA tack till Christian som är min förebild, min mentor men framför allt min mycket goda vän. Utan dig hade jag aldrig stått här idag. Tack <3

Och självklart ska jag inte glömma att tacka er, mina kära läsare, för ert stöd, engagemang, era kommentarer och delningar. Ni är guld värda! Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Inte för att det kommer gå då jag fortfarande lever i ett lyckorus. Men man kan ju alltid försöka. Puss på er!

Likes

Comments

Vardag

Nu, mina kära vänner, precis just nu händer det. På riktigt. Som jag har kämpat. Som vi har kämpat. Jag och min goda vän (som också agerat mentor och förebild) har äntligen lyckats ro iland våra planer. Och i morgon smäller det! Är ni beredda?

Jag föreläser för hundratals elever på en gymnasieskola i Täby Kommun.

Puh. Kan knappt fatta att det är sant när jag skriver det.

Jag har alltså blivit erbjuden att komma till Tibble Gymansium och föreläsa för eleverna på skolan om psykisk ohälsa. Ett ämne som jag brinner för och som jag vill uppmärksamma på alla möjliga sätt. Jag kommer totalt att hålla i 4 föreläsningar under våren och tillsammans med eleverna på skolan hoppas jag att vi finner någon form av gemenskap. En gemenskap som ska göra att vi börjar prata med varandra. Utan att skämmas.

Jag hoppas så innerligt att ni vill följa med mig på denna resa, ni som känner igen er, ni som tänker och tycker som jag. Tillsammans kan vi nå oanade höjder! Hoppas bara inte tekniken strular i morgon… Det är det ändå jag oroar mig för, haha! Wish me luck! <3

Psst..! Ni som delar inlägget på Facebook, säg gärna vilka ni är så jag kan överösa er med kärlek! Bamsekram!

Likes

Comments

Vardag

Har precis kommit hem efter en weekend på… Åland! Fancy va? ; ) Skämt åsido, jag har en kompis som bor där och som bjöd dit mig över helgen så jag tänkte varför inte! Jag har fått komma bort, skrattat, slappnat av och bara vara… Känns som det var evigheter sen.

Nu ska jag krypa ner i soffan med en pizza och SATC. Talk to you later! (Och ja, Mr. J, du är bättre än mig på bowling. Fan, det tog emot att skriva.)

Likes

Comments

Vardag

Nu tar jag mitt pick och pack och försvinner iväg några dagar för ett litet miljöombyte. Ska äntligen få komma iväg och slappna av. Andas. Finna ny inspiration. Men framför allt, HA KUL! Är tillbaka i Sverige på söndag igen. Xoxo

Likes

Comments

Vardag

Kom precis hem efter en ljuvlig middag tillsammans med min kära vän och mentor. Vi hamnade på en mysig restaurang vid vattnet och började genast prata om våra framtidsplaner. Tillsammans. På måndag får ni reda på vad vi har kokat ihop. Det kan jag lova! ; )

Innan jag släcker lampan vill jag passa på att tacka er! För alla era fina ord, för ert stöd och för att ni är... B Ä S T ! Det värmer så sjukt mycket i hjärtat när ni kommer med er respons på mina texter. Mina tankar. Mina funderingar. Mitt liv. Tusen tusen tack! <3

Likes

Comments

Instagram@juliaekholms

Nouw Magazine