I helgen har jag tillsammans med hela pojkvännens familj varit i Klavreström hos little rock lake och åkt zipline. Jag har varit där en gång tidigare, då åkte jag den grön/blå banan men denna gången gav vi oss på kamikazen, den röda banan. Hela banan är 2426 meter lång och består av 14 stationer. Det högsta tornet var 20 meter och vi kom upp i en maxhastighet på 80-85 km/h. Det är ett riktigt roligt äventyr så för er som inte har varit där rekommenderar jag starkt att ni ska ta er dit och testa på att åka zipline! Personalen och guiderna är väldigt trevliga och man blir alltid väl bemött när man kommer hit! Hade jag inte redan haft ett jobb utanför skolan så hade jag inte tvekat en sekund på att söka jobb hos little rock lake och utbilda mig till guide, men det får bli i ett annat liv när jag har mer tid... eller kanske i framtiden... vem vet?? 

Nu ska jag iallafall dra mig till sängs, imorgon väntar både skola och jobb! Fullt upp!! Men vad vore livet utan lite stress?

/Julia Ekholm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta kommer bli mitt första inlägg här på min alldeles nya fina blogg så jag tänkte börja med att berätta vem jag är. Mitt namn är Julia Ekholm och jag är 22 år gammal. Jag bor just nu i en väska, delvis i Lammhult hemma hos mamma och pappa, delvis i Växjö hos min pojkvän. Jag studerar till gymnasielärare i ämnena engelska och idrott & hälsa på linneuniversitetet i Växjö samtidigt som jag jobbar på Gina Tricot på Grand Samarkand, jag har fullt upp med andra ord. Träning är en stor del av mitt liv, tidigare löptränade jag väldigt mycket då jag tränade inför Göteborgsvarvet som jag har sprungit två gånger. På grund utav knäproblem tog min löparkärriär dock slut lika fort som den startade så nu hänger jag på gymmet.

Familjen är en väldigt stor del av mitt liv och det är den absolut viktigaste delen. Jag bor som sagt delvis hemma hos mamma och pappa i Lammhult. Jag har tre äldre syskon och flera underbara syskonbarn (jag är en sladdis, närmaste syskonet är 10 år äldre än mig). Alla tre syskon bor i Lammhult med sina familjer så att umgås med dem är något av det bästa jag vet. Pojkvännen min bor som sagt i Växjö, även han pluggar ute på linneuniversitetet, vi har nu varit tillsammans i 3,5 år och jag är fortfarande lika kär nu som när vi träffades.

I min blogg kommer ni får läsa om hur mitt liv ser ut, ni kommer få följa min resa och kom ihåg:

I´m the hero of this story

/Julia Ekholm

Likes

Comments