Idag dök äntligen min kära Glossybox upp i brevlådan! Blir alltid lika exalterad när jag ser den då de blir som en liten överraskning varje månad. I min september box fick jag: secret flush soothing cream and lip stain duo, the brow gel by Tonya Crooks, sebocalm, bee natural pomegranates 100% natural lip balm och en affect ögonskugga.

Har en så länge provat lip balmet och tyckte verkligen om det samt ögonskuggan strök jag på lite av på armen och den var väldigt pigmenterad och fin i färgen. Kommer berätta senare om det var något mer jag tyckte om när jag provat det.

Om ni ville ha något att skämma bort er med varje månad rekommenderar jag verkligen Glossybox.

puss och kram skumbanan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej!

tänkte lägga upp en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv och vad som ska hända här näst.

till att börja med så tog jag studenten denna sommaren vilket kändes så skönt då man klarat ännu en milstolpe i livet. 

Under sommaren har jag blandannat sommarjobbat på Stenaline i deras hotell vilket var en lärorik utmaning. Jag har även varit en runda i Barcelona där jag lyckades se det mesta på bara 3 dagar. Staden var verkligen fantastisk och skulle inte ha något emot att flytta dit.

För närvarande är jag nu arbetslös och tillägnar mina vardagar till att söka jobb och träna. Mitt nästa mål är nu att söka in till gmu (grundlig militär utbildning) som jag länge velat göra. Inom militären är mitt mål att bli flygledare som jag länge drömt om samt reservofficer.
Så just nu håller jag på att träna så mycket jag kan inför det.
Min backup plan är att gå en fastighetsmäklarekurs på universitet då det också är något jag länge tänkt på.

så vi får se var jag hamnar helt enkelt alltid svårt när man står med en massa val här i livet.

puss och kram skumbanan

Likes

Comments

Hej!

Som många vet och märker har denna bloggen inte varit så aktiv på kanske något år eller mer, men nu har jag bestämt mig för att starta upp igen.

Kommer lägga upp en liten status uppdatering om mitt liv imorgon då mycket har hänt sedan sist.

Stay tuned everyone!

Puss och kram skumbanan

Likes

Comments

Hej allihopa!

Ni måste antagligen tycka att jag är den trögaste bloggaren men då jag har mycket att göra är inte bloggandet tyvärr det första som kommer upp när man har en ledig stund.

Tänkte iallafall göra en liten komplettering till mitt inlägg om makeup och vad som funkar för just min hud osv.

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag prova en lumene kräm som skulle återfukta huden då jag trodde det var problemet men det var det inte. Min hud blev helt enkelt värre. Gick istället till life och köpte en tub med kräm från nonique som funkade till en början men sen blev det värre igen. Lät huden vara ett tag sen ihop på att det skulle bli bättre sen men det blev bara rött. Min sista utväg var att helt enkelt acceptera att det inte finns någon lösning utan bara saker för att dempa besvären köpte min mamma en kräm från clinique som minskar det röda och som har hjälpt mig jätte mycket.


Likes

Comments

Tänkte tipsa till er andra om bra personer att följa på instagram ifall ni har samma problem som mig och inte kan besöka gymet varje vecka och behöver tips på övningar hemma och till er som har det svårt att hitta nya roliga övningar på gymet.
@michelle_lewin - bra gym övningar.
@lysabeth_lopez - bra gym och hemma övningar.
@howtoshedfat - väldigt bra hemma övningar som man kan utveckla lätt själv.

Hoppas det var till hjälp.

Kram






Likes

Comments

Idag fick jag äntligen min iPhone 5! Har haft iPhone 4 i mer en ett år nu då det hände en olycka med min förra 5:a. Men nu har jag äntligen en fungerande 5:a och en bra kamera dess utom vilket det flesta vet att fyran saknar. Så förhoppningsvis om jag inte är för lat kommer det upp massa nya bilder med tiden.

Och för att inte trötta ut er fullständigt så får ni här en dancehall låt som är en av mina nya favoriter.

Kramisar


Likes

Comments

Sitter hemma just nu. Slutade tidigare idag då två lektioner var inställda, riktigt skönt! Idag blir det nog bara en massa plugg då jag har geografi prov imorgon och vill vara helt säker på att jag klarar det.

Sen till själva huvudämnet... På sistone har jag tyvärr inte kunnat gå och träna på gymet då verken pengarna och tiden inte finns där. Går i skolan i Malmö så det tar mig en timme att ta mig hem vilket oftast resulterar att jag är hemma vid 17:30 och sen är inte min skola så snål med läxor så jag har en del att göra. Någon powerwalk går det inte heller att ta nu på vintern då det inte finns några gatu-lycktor där jag bor så man ser inte handen framför sig. Jag brukar dock träna hemma men då det är lite plats och man blir lätt störd så är det svårt att fokusera och man tappar lätt bort sig. Just nu vill jag bara bli 18 vilket jag inte blir förens i April, så jag kan börja träna på 24 seven då det både finns där min mamma bor och nära där min pappa bor. I nuläget tränar jag på friskis och svettis när jag är hos min mamma men då det gymet inte finns nära min pappa blir det lite jobbigt då jag bara kan träna de två veckorna jag är hos min mamma och sen kan jag endast träna hemma när jag är hos min pappa. Ja, som ni märker detta blev väldigt mycket grubbel men det jag vill sammanfatta detta med är att jag längtar till jag blir 18 vilket är om exakt 80 dagar.

Kramisar

Likes

Comments

I detta inlägget ska jag berätta lite om vilket smink jag använder och krämer och lite sånt då jag blivit väldigt intresserad av det på sistone. Mitt intresse kom när min hud blev jätte krånglig och jag fick något som kallas perioral dermatit (vuxen acne). Det är röda prickar som dyker upp ofta runt munnen och är som blåsor som kliar och svider. Området precis vid läpparna brukar dock vara befriat. I vanliga fall brukar denna sjukdomen normalt dyka upp vid 20-30 års åldern men kan komma tidigare vilket då hände mig. Jag har det dock fortfarande efter viss behandling men det har avtagit mycket. Innan ville jag knappt visa mig ute så hemskt var det. För att få detta att läka ut använder jag därför inget täckande smink då det förvärrar. Jag har dock börjat använda fuktkräm då jag anser att det hjälper ävn ast läkarna avråder från det men har bara använt det ett tag så får se resultatet om någon vecka eller så.

Men trots allt detta så använder jag fortfarande såklart smink och tänkte berätta lite om de produkterna jag använder och det jag ersätter täckande smink med. Tänkte att jag började med mina ögon och ögonbryn då det är dem jag lägger mest fokus på. Mitt favorit smink gällande ögonbrynen är Anastasias brow wiz som är en super smidig penna som man kan använda lätt det är även en borste på så man kan borsta håren i rätt riktning. Då mina ögonbryn inte är särskilt samarbetsvilliga använder jag även brow gel från Anastasia då den verkligen får dem att sitta på plats. Som avslut på ögonbrynen tar jag min matte highlighter penna också från Anastasia. Anledningen till att jag mest använder Anastasia produkter till ögonbrynen är för att jag tycker de för det första funkar väldigt bra på mina glesa ögonbryn och för det andra så är det ett bra märke överhuvud taget. Folk som Kylie Jenner och Ariana Grande använder tillexempel och väldigt många kända youtube sminkörer använder det då märket främst är utvecklat för ögonbryn av självaste ögonbrynsgurun i sminkvärden som då heter Anastasia.

Resten av mitt smink är bara en mascara från maxfactor som just nu är min favorit och heter 2000 calorie mascara och ger långa ej klumpiga fransar vilket ger en naturlig lock och sen använder jag också en flytande eyeliner från H&M och lägger precis under fransarna.

När det gäller vård av ansiktet använder jag först min Ole Henriksen sminkborttagning och sedan tar jag min clarisonic borste med en tillhörande kräm som heter clarisonic gentle hydro cleanser för känslig hud och sist men inte minst använder jag Arctic aqua 24h deep moisture face cream som är en fuktkräm som jag bara använt i knappt en vecka nu.

Så det var allt hoppas ni fick lite hjälp nu ifall ni känner igen er i mina problem. Om ni har aningar om att ni har perioral dermatit tveka inte utan uppsök läkare så ni får rätt hjälp med det och undvik täckande smink så mycket som möjligt kan ärligt säga att min hud har blivit så mycket friskare sen jag slutat med det och min clarisonic borste är också en stor anledning till det så den är verkligen värt sitt pris.

Kramisar

Likes

Comments

Hej Allihop!

Förlåt, jag måste nog vara den mest icke aktiva bloggaren i hela världen! 

Men orkar inte rabbla upp en massa ursäkter som ni endå inte bryr er om utan ska istället berätta vad som har hänt och vad som händer.

Som jag skrivit innan så har jag sommarjobbat vilket gick väldigt bra. Det kom mer bilar på slutet då vädret blev finare vilket gjorde det hela mycket roligare eftersom man gärna vill ha något att göra så att tiden går fortare.

Sen när jag äntligen hade slutat jobba så åkte jag till Yngsjö där mamma och dem andra var. Vi badade en massa och det var fint väder hela tiden. En nackdel var dock alla getingar.. Dem var jätte många och argsinta, det gick knappt att äta ute! Men vi hade våra knep att försöka bli av med några av de! 

Just nu är jag på hallamölla. Jag kom upp hit vid 19 och jag och Marianne åkte direkt ner till stranden och badade. Det var höga vågor och jätte varmt i vattnet! Efter att ha badat i ungefär en halvtimme åkte vi tillbaka. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och rida. 



puss och kram❤

Likes

Comments

Är riktigt trött just nu vet inte hur jag ska orka jobba 8 timmar men jag får väll helt enkelt bara kämpa på. Har verkligen inget att klaga på när det gäller mitt jobb! Jo visst det kan vara långtråkigt när det inte kommer några bilar och varenda människa stannar och diskuterar priset osv. Men det är nog det enda för trots att det är långtråkigt ibland så brukar vi hitta på saker för att fördriva tiden. Det kan vara att sola, prata, göra akrobatiska konster eller träna så jag klagar inte.✋
Nu ska jag sticka till jobbet och sen ska jag hem till mamma och sova där eftersom jag är ledig imorgon.

Puss och kram❤️


Likes

Comments