Mobilbloggning, Home sweet home

Hejsan!!

Jag har sån panik över imorgon! Har samhälle andra lektionen och då ska vi presentera en uppgift vi har haft i ämnet massmedia, vi ska ha en presentation och man ska då ha typ en PowerPoint eller något liknande och vi ska undervisa klassen typ men jag är verkligen inte klar! Jag är väl inte ens halvvägs. Jag har inget att presentera imorgon eller iaf väldigt lite att presentera det är klart jag skrivit lite men jag tror inte det är nog för att presentera det. Jag önskar att kunde få det överstökat men jag är inte klar och känner att jag verkligen inte vill presentera det imorgon ( skulle helst slippa det helt och hållet 😜)!

Sen om inte det skulle vara nog så har jag typ en bokpresentation av något slag på tisdag, boken är "förvandlingen" av någon som heter Kafka eller något! Jag har läst 1 kapitel men den är så jävla tråkig! Jag vill inte läsa den, jag fattar inget!

Ber om ursäkt för ett klagande inlägg... men aja håll tummarna för mig att jag slipper presentera uppgiften imorgon 😰

~Men vad har annars hänt då! Inget typ 😅 Hahah har bara varit hemma hela dagen så inget spännande har hänt. Eller jo jag fick mina balkongmöbler idag dom har stått hos min morbror jätte länge och äntligen fick jag dom 😄~

Nu ska jag kolla vidare på tvn och plocka undan och borsta tänder och så vidare! Godnatt alla så hörs vi en annan gång

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Home sweet home, Mobilbloggning

Nu har jag fått helg! Har faktiskt varit i skolan idag också, det är folkhögskolans dag så vi har varit i skolan och haft öppet hus så de var loppis, man kunde bygga eget eko-system och pyssel och lite annat så de var roligt jag hängde mest runt bara gjorde inte så mycket! Men hade kul ändå!

Men nu är jag iaf hemma igen och har som sagt helg! Sitter framför Youtube, dricker celsius (äter kakor 😜😅) och bara tar det lugnt kanske slår på tv4play och kollar på 112 på liv och död sen också. Älskar de programmet tycker det är så spännande!

Likes

Comments

Beställde en klänning från Wish imorse! Egentligen så är inte jag så mycket för klänningar men beställde den ändå, tyckte den var fin och men jag tror jag tycker om den här! Jag tyckte den var jättefin iaf! 👍🏼

  • 0 readers

Likes

Comments

Mobilbloggning

Var så jävla fint väder idag! Ligger snö kvar men annars har man fått lite vårkänslor 😄

Så jävla skönt att om en vecka så ställer vi fram klockan till sommartid! Blir så glad av våren, min favoritårstid helt klart✨

Likes

Comments

Hejsan! Klockan är halv tio så ska gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon (skola) men hur som helst! De är tisdag helgen är över för 'länge sedan' och helgen har varit som vilken annan som helst, faktum är att inget spännande har hänt!

Men jag tror att INGEN missade att Robin Bengtsson vann mello! Hade helt räknat bort honom och trodde inte han skulle vinna trodde Nano skulle vinna helt ärligt, Robins låt är jävligt bra och de är en av mina favoriter från mello i år! Men hade inte tänkt tanken att Robin skulle vinna men GRATTIS ROBIN! 😃 (Inte för att han ser det här men kan ju säga grattis ändå 😆) får se hur de går i ESC sen i maj! Hoppas han vinner hela skiten!


Nu ska iaf lilla jag gå och sova 😴 Är så trött! Godnatt 🌜

  • 0 readers

Likes

Comments

Allmänt

Har ni hört talas om L.T.G.S (Laxton Ghost Sweden) de är en youtube kanal, var inte alls länge sedan jag upptäckte dom, jag kollade på Jocke och Jonna spökjakter när Laxton är med och därifrån började jag kolla på dom! Tycker deras videos är så spännande! Dom är inga medium utan dom är spökjägare.
Dom åker till olika platser i Sverige som är eller ja sägs vara hemsökta! Dom har också teknik som gör att de på något sätt (fråga mig inte hur) kan kommunicera med de paranormala!

Själv så tror jag på sånt, på de övernaturliga (Andar typ). Jag har faktiskt varit med om ett antal saker, inte alls mycket kanske bara 3-4 gånger! Sen kan man ju ha olika åsikter och tro olika när de kommer till de paranormala och andevärlden! 👻👻

Likes

Comments

Bollnäs Folkhögskola, Home sweet home, Mobilbloggning

Om jag inte nämnt det så tycker jag om Jon Henrik Fjällgren tycker att han är så jävla bra! 😜😃
Och typ alldeles nyss upptäckte jag en ny låt av honom! "Vår Framtid" så jävla bra! Lätt en ny favorit låt av honom😃

Igår var jag ju som sagt på friluftsdag med folkhögskolan! Det var väl kul 😌 Vi var till Bollebacken som ligger i Bollnäs! De andra från skolan åkte slalom, längdskidor eller snowboard eller ja vad de nu gjorde... jag och några andra stod vid elden HELA tiden, luktade skit när jag kom hem! Luktade rök av jackan, av kläderna, ryggsäcken och av mig. Allting luktade rök 😅🔥

Nu har jag iaf sportlov och de ska bli så jävla skönt faktiskt! Inte göra ett skit, bara vara! Kommer väl ha tråkigt någon gång men annars kommer de vara skönt! 😝

Likes

Comments

Mobilbloggning, Bollnäs Folkhögskola

Friluftsdag idag! Vi ska till Bolleberget i Bollnäs! Folk ska åka skidor, slalom och längd antar jag! Själv åker jag inte skidor! Fattar inte varför de är roligt! Men jag åker med ändå, kommer säkert bli kul ändå! Vet bara inte vad jag ska göra men hittar väl på något!
Förhoppningsvis blir det roligt iaf! ☃️

Likes

Comments