Bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mobilbloggning

Känns som jag har hållit igång hela dagen! Vaknade halv sju och drack då en super god hallon och blåbärssmoothie och sedan gjorde jag något som jag inte brukar... Jag bestämde mig för att göra några övningar hemma! Typ träning då! Tänkte jag skulle börja med det kanske 1-2 ggr i veckan på helgerna då för jag tror inte jag orkar efter skolan. Men tänkte börja träna lite hemma med hjälp äv övningar jag hittat på internet! Får hoppas jag fortsätter! 💪

Försöker också hålla mig borta från godis, fikabröd/kakor, läsk, saft, energidryck, chips, glass och vitt bröd osv... men har som "regel" att jag får unna mig på helgerna! Men bara på helgerna inte på vardagarna och det fungerar bra detta är den tredje veckan jag gör detta fast förra veckan "fuskade" jag lite grann men denna vecka har jag varit duktigt tycker jag. Fast nu i helgen har det sjunkit ner någon energidryck och lite chips! Men som sagt på helgerna har jag sagt att jag får unna mig lite godsaker 😼 och jag äter mindre godis och sånt nu och försöker äta en bra frukost på morgonen! Det går bra och om jag fortsätter med min träning så blir det nog ännu bättre!

Vad har hänt mer idag? Jo jag har städat hela lägenheten med lite extra fokus på köket! Har torkat rent i kylskåpet, dammsugit, torkat golvet, diskat, torkat rent spisen och diskbänken osv.. Men nu är jag nog färdig med städningen för idag och sitter i soffan och har tänt doftljus och kollar på en djur/natur dokumentär serie på viaplay och ska snart laga mat och idag blir det torsk med potatis och äggsås, mums!

Hörs 😁

Likes

Comments

Mobilbloggning

Nu är sommarlovet slut och skolan börjar igen! Jag ska alltså tillbaka till folkis idag vi börjar klockan 10 och det händer väl inget speciellt idag tror jag. Upprop typ.

Men denna sommaren har varit ganska tråkig om jag ska vara ärligt. Det roligaste som hänt denna sommar är grillnatta! När jag fick se Och träffa Jon Henrik Fjällgren men annars har inget annat roligt hänt! 😬👍🏼

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

  • 5 Readers

Likes

Comments