​Dettaär en av min (många) favorit låtar från Backstreet Boys, har varit ett BSB fan sedan 2009 ♥ Har varit på en BSB konsert, 2014 03-13 i Stockholm :D Bästa kvällen i mitt liv!!

Likes

Comments

Till lunch gjorde jag spenatsoppa, det är så gott! Det kanske inte låter gott men det är gott, trust me! 

Folkhögskolans matsal brukar servera spenatsoppa ibland och den är så god och sen dess har jag älskat spenatsoppa! 😘

Likes

Comments

Allmänt

​Hur gött ser inte detta ut?😍

Vaknade kl. 7, ja jag är en morgonmänniska, och åt frukost (bilden)

Har inte hunnit gjort så mycket än och vet inte vad jag ska göra under dagen, kanske gå ut och gå sen? ❔

Likes

Comments

​Jag tycker de är roligt att laga mat och hade tänkt försöka mitt bästa att lägga upp här vad jag lagar, gårdagen lunch blev en annorlunda version av mac & cheese, supergod. 

Till middag blev det pommes, hot chicken wings & gurka! Supergott!!

Likes

Comments

Bollnäs Folkhögskola, Mobilbloggning

Kommer inte ihåg när jag skrev här senast men denna vecka har de inte hänt något speciellt mer än att vi börjat på vårar kreativa projekt i skolan och jag ska ha en blogg där jag skrivet om "kroppsidealet"

Bloggen 👇

juliaeinarssoon.wordpress.com

Har inte så mycket och skriva egentligen var bara de jag ville berätta!

Likes

Comments

Bollnäs Folkhögskola

​Idag har det varit en bra dag i skolan, började dagen med ett Arbetspass då jag satt och kollade på Viaplay då jag inte fått några uppgifter än. Andra passet var Religon d¨å vi pratade om Hinduismen! 

Sen efter lunch hade vi "Lära känna timmar" tillsammans med de andra linjerna, Musiklinjen, Radiolinjen, SKrivarlinjen etc... Då de spelade Brännboll (eller multiboll kollade de det tror jag) Jag satt i gräset och kollade på tillsammans med lärarna och några andra studerande. Var roligt att kolla på också! 

När jag kom hem gjorde jag egen paj med Skinka, Salami och ost! 😍 Så gott! Medan jag åt kollade jag på ett avsnitt av USA's hårdaste fängelser på Viaplay! 

Men nu är jag dödstrött och skulle helt seriöst kunna gå och sova men klockan är ju bara 18:17 när jag skriver detta så lite väl tidigt tycker jag 😉

Likes

Comments