Header

Det var ett tag sedan jag skrev något och helt ärligt har jag inte velat skriva något heller sen så är det jätte mycket krångel med appen (NOUW) så jag tog bort appen från mobilen så därför har det inte blivit något.

Men hur som helst... Det är 3:dje januari idag och det är väl ungefär 2 dagar kvar på lovet om man räknar bort lördag och söndag. Har helt ärligt tyckt att det varit ganska tråkigt med lov sen har jag varit sjuk också typ hela lovet också, har varit/är förkyld.... Så ser faktiskt fram emot att skolan början igen snart så man får lite mer rutiner. Annars under julen så var jag hos mina föräldrar på julafton där även min storebror var och hans son, min brorson då alltså. Mysigt var det. Sen på juldagen var jag hemma dels på grund av att jag hade ont i halsen och höll på att bli förkyld. Mina föräldrar hade julmiddag/lunch hemma hos dom där några i familjen och släkten var men den skippade jag som sagt. Sen på nyår gjorde jag inte ett skit, haha. jag Stannade hemma och tittade på tv och tittade på youtube och resten av lovdagarna lär det inte hända så mycket misstänker jag.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bollnäs Folkhögskola, Mobilbloggning

Länge sedan sist, eller? Vad väl iallafall två veckor.
Har inte hänt så mycket iaf så! Men detta kanske är tråkigt men på Naturkunskap 1 så har vi varit ute i skogen de två senaste gånger och då gick vi uppför stora Bolleberget (ligger i Bollnäs) jobbigt var det! Sen igår var vi till prästnäset (ligger också i Bollnäs) där var det väldigt fint!
Bjuder på lite bilder från de gångerna!

Nu har jag helg, skönt och det enda jag har sagt att jag ska göra är att städa, dammsuga och sånt! Men nu när jag kommer hem tänkte jag baka, kladdkakekakor tror jag de kallades men det låter sjukt gott iaf!
Har också fått en ny favorit låt, den heter örnens jojk av Jon Henrik Fjällgren den finns inte på Spotify men på youtube finns den! Så sjukt bra och när jag var och tittade på honom i Bollnäs berättade han en väldigt häftigt historia om hur han fått idén till den jojken! Jon Henrik är lätt min favorit artist! Hans musik är obeskrivligt bra 😍

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

  • 9 Readers

Likes

Comments

  • 5 Readers

Likes

Comments

  • 6 Readers

Likes

Comments