View tracker

Allmänt

Tjolahopp!

Skolan rullar på som vanligt, i veckan hade vi två "föreläsningar" typ fast man kan inte kalla med föreläsningar heller! I onsdags på mötestiden var den en kille som hade en standup show typ om punk! Tänk punk! heter den iaf sen i torsdags kom de två personer från RSMH (riksförbudet för social och mental hälsa) och de pratade om deras historia typ med mental ohälsa eller vad vad de kallas! Tjejen pratade om hennes OCD och panikattacker och den äldre mannen berättade om hans schizofreni (jätteintressant).

Jag har just nu en skrivuppgift i Svenska 2-3, vi ska skriva en rapport om upplysningstiden (1700-talet) har verkligen ingen inspiration allas att skriva den rapporten, vi har deadline nästa fredag! och de jag har skrivit hittills är verkligen inge bra, jag tycker om att skriva men när jag inte vet en skit om det jag ska skriva om går det inte och jag vet ärligt talat inte om jag får klart den texten! Sen har jag en annan jobbig uppgift på psykologin! Så skolan rullar på!

Har blivit förkyld också eller förkyld och förkyld är så j**la snorig bara! 😷

Idag har jag hunnit att diska, torka golvet, handlat med mamma och pappa, bakat muffins och kollat på lakidoris vloggar! Och just nu sitter jag i sängen med datan och små kollar på The Simpsons! Imorgon är det julskytning där jag bor och ska väl gå med mamma, pappa och kanske att syrran ska med! 😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Bollnäs Folkhögskola, Home sweet home

Den här veckan har vi tis-fre har vi haft typ som en temavecka! Vi delades in i 2 grupper, grupp 1 hade tisdag och onsdag ekonomismart och grupp 2 arbetade med agenda 2030! Och på torsdag byte vi! Trodde att hela veckan skulle bli urtrist men det har varit väldigt lärorikt och intressant!

Idag har jag inte gjort så mycket än så länge! Har varit på Ica med mamma och pappa! Och nu har jag ätit lunch och kollar på film!

Nu ska jag fortsätta kolla på min film!

Likes

Comments

Jag vaknade fem imorse och hade lite smått mensvärk, slår på tvn då jag inte kan somna om och kollar in vakvakan på tv4 och sen har det varit värsta snövädret och när jag klev av bussen var det säkert 2-3 dm snö... men när jag sedan kommer till skolan fortsätter vi kolla på valvakan men då på svt1 och asså Donald Trump är USA nya president... Jag tror jag går i ide väck mig om 4 år!!!

Likes

Comments

Hejsan alla! Då var det lördag igen och snart slut på lovet, skola på måndag igen! Idag vaknade jag vid 7 tiden och gjorde scones till frukost och sen vid 11 kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte vi till ICA och handlade. Köpte 5 påsar ice tea (dock på hemköp) med manga smak! Älskar!

Från en sak till en annan! Harry Styles, är inget One Direction fan, men Harry styles är så sjukt snygg! Har kollat på när de är med i Ellen Show och kör 'Never Have I Ever' och därifrån hittade jag deras låt 'Drag me down' sjukt bra låt! Men som sagt är inget One Direction fan! Vissa av deras låtar gillar jag men inte mer än så och att Harry är så sjukt snygg, hahahah! 😘

Resten av dagen, jag ska dra hem till mamma och pappa senare under dagen och vi ska senare gå till kyrkan och vi ska tända ljus på gravarna, hos morfar, min morbror och moster och några fler sen ska jag också gå till farmor och farfars grav och titta, pappa var och tände där igår men tänkte ändå gå ditt en stund, min farmor gick bort 1 augusti i år coch jag har inte varit där sedan begravningen så tänkte "hälsa på henne" Älskade farmor, gud vad jag saknar henne ♥


Likes

Comments

Godmorgon på er! Första dagen på höstlovet nu då! Idag vaknade jag vid 8 tiden och jag har hunnit äta frukost, diskat lite, varit på hemköp och handlat lite (fått studiebidraget idag woohoo!) och gjort en smoothie och tänkte gå en promenad senare! Man hinner mycket om man är uppe tidigt!

Vi får se vad veckan har att erbjuda!

  • 0 readers

Likes

Comments

Allmänt, Mobilbloggning

Idag har jag och mamma tvättat åt mig och bara minuter efter mamma åkt och jag stod i köket ser jag brandkåren utanför köksfönstret eller ja vid lägenhetshuset bredvid där jag bor, blev lite rädd först för jag visste inte vad som hänt! Både brandkår och ambulans var här! Och senare kom polisen också! 😱🔥👮🏻🚔🚨 Var lite läskigt! Var inget speciellt tror jag! Vet såklart inte vad som hände! Aja skit samma! De har varit en ganska bra lördag! Och förresten så har jag höstlov nu i en vecka! Får se vad jag hittar på!!

Likes

Comments

​Dettaär en av min (många) favorit låtar från Backstreet Boys, har varit ett BSB fan sedan 2009 ♥ Har varit på en BSB konsert, 2014 03-13 i Stockholm :D Bästa kvällen i mitt liv!!

Likes

Comments