Contains affiliate links

Heeeej! Kolla vilken fancy kapsylöppnare jag fick hem från Room99 i veckan! Så mycket roligare än en vanlig tråkigt. Dessutom är den guldfärgad vilket jag clearly prefer💁🏼
Men den finns även i silver för den sim hellre vill ha det! Nu slipper jag skämmas när våra gäster vill ha en öppnare och jag tar fram en avskavd SSAB sponsrad öppnare i plast haha!
Direktlänk HÄR


I samarbete med Room99.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Har fått flera frågor angående mitt serveringsbord som jag visade er i början av veckan. Och ja, jag glömde visst tala om vart det kommer ifrån. Så till er som frågat måste jag tyvärr göra er besvikna då jag fyndade bordet lite rufft på en secondhand butik utanför stan här i Borlänge. Det var en smutsig vit färg och med massa skavanker. Så jag tog av mässingsknopparna och glasskivorna, slipade med sandpapper på ytan och sprayade med mattsvart färg. As simple as that! Nu har jag även fått dit fyra hjul så det rullar så fint över golvet när det är serveringsdags.

Love it!

Likes

Comments

God förmiddag! Frukost i sängen, hur lyxigt en Onsdag? Solen skiner dessutom och jag känner att idag blir en bra dag! Sitter i skrivande stund med både frukost och almanacka och planerar kommande vecka.

Träffade förresten min sjukgymnast ang knät jag vridit igår och vi har lagt upp en plan för kommande månader (ja månader! buhu). Känns dock väldigt skönt att äntligen få röra lite på sig. Även fast det är i måttliga mängder. SÅ nu åker jag till gymmet. See ya!

Likes

Comments

New fresh pants! Åh så härligt med lite ljusare färger och finally ett par gråa kostymbyxor i det skönaste tyget. Längtar att få ta på dessa med bara anklar och max en tunn jacka! Komsi solen

As you can see så kommer dessa ifrån H&M ( Superbra pris också!!) och kommer användas flitigt så fort snön är helt borta igen!

Likes

Comments

Åh jag är så glad! För äntligen har jag fått mig ett litet serveringsbord med två våningar och i glas, just like I wanted. Det fattas bara hjul som ska pilas dit snarast. Sen är jag redo att servera en massa fint!

Likes

Comments

Hello! Kolla in vår nya fina blomma! Får inte nog av gröna växter och vill ha en i varje hörn. Idag fick det bli en hängade ny kompis till sovrummet. Det blev så mycket mysigare på en gång och jag redan i tankar om vad nästa gröna inköp kan bli hehe.

Likes

Comments

GodMorgon! Nu när jag spenderar en hel del tid hemma med foten liggandes högt så åker sidenpyjamasen fram oftare än vanligt. Och därför vill jag passa på att visa den för er nu! Hur fin är inte den? (Passa så bra tillsammans med kryckorna haha) Iallafall så till det roligaste! Den är egendesignd by me och en supergullig sömmerska i Vietnam. Tillsammans kom vi fram till denna och en hel del mer faktiskt. Något ni vill se kanske?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Just nu i mitt huvud snurrar detta. Och så mycket mer därtill. Nästintill strandsatt inomhus och dessutom mitt uppe i renoveringen så tänker jag knappt på annat än inredning. Det finns så mycket fint att välja på och jag spretar hit och dit i olika rum och stilar. MEN här har jag försökt att fokusera på sovrummet, som är i fokus just nu och faktiskt nästan klart! Gardinerna och draperiet framför den stora garderoben är uppe och imorgon tänkte jag visa er!
Förutom det ska jag träffa en sjukgymnast som förhoppningsvis ska kunna fixa mitt knä så fort som möjligt så jag kan upp och hoppa igen. Är så rastlös! Klicka på bilderna för att komma till produkterna om ni är lika sugna som jag på att shoppa!

Likes

Comments

Längtade tillbaka till Asien för en stund och köpte drakfrukt till frukosten. Blev inte alls lika impad av den pyttelilla smaklösa frukt jag fick med mig hem i jämförelse med dom stora, extremt mycket billigare(!!) och illafall något mer smakrika frukterna jag minns. Men men, det var ganska gott endå!

Likes

Comments

Hallå! Jag har alltså ramlat. Hoppar på kryckor och vaktar stugan idag och resten av veckan. Det gick lite fort i backen och knät vred sig litegrann. Så tråkigt att resten av veckan är förstörd och även mina kommande veckor.

Medans jag var in på röntgen köpte min favvo både en bukett tulpaner och en tidning iallafall och jag har till & med facetajmat med honom på skidor haha. Anyway, såhär ser alltså mina kommande dagar ut. Yey

Likes

Comments