Ännu en rastlös spontanttrip i inte ens 24h till huvudstaden & these ladies. Så värt de kan vara att bara kasta sig på ett tåg & komma bort en natt, en minisemester mitt i veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mmmm! Lediga & lata så åt vi frukost på stan imorse, så värt. Frukost ute det är lyx de!

Likes

Comments

Här sitter jag i nya loungesoffan under det nya taket & funderar på vad mer som ska få pryda altanen innan allt är klart. Det är bra mysigt att kunna sitta ute trots om vädret säger nej. Vi är lite sugen på inglasning oxå, men de kanske får va. Vi ska ju orkar riva ut köket så småningom om lixom (PRIO!! om jag för välja själv).

Likes

Comments

Go'kväll! Ikväll blir jag bjuden på scones & te av gubben till kvällsmat. Och jag fick sånna höstkänslor! Vi båda har känt oss lite halv förkylda & ville bra sitta inne & kura ikväll innan ett sista nattskift på ett tag. Så mysigt med höst endå!! Sommarn får dock gärna hålla ut minst ett par månader till, frysa inne hinner vi väl gott & väl resten av året✨

Likes

Comments

Heeeejsan! Vill tacka Evelina & Stockholm för en fantastisk dag med solsken och värme. Här i min nya klänning & i väntan på taxi. Podtaxi faktiskt! Har ni inte testat ännu så ladda ner appen "bzzt" för en billig, rolig OCH miljövänlig taxi💁🏼 tips tips!
Nu sitter jag på tåget tillbaka till Dalarna och jobb hela natten, buhu. Så får man sova lite på tåget är man lycklig ikväll! Hur mår ni??

Likes

Comments

Hej hej hej! Idag har det varit kalas hos oss. Elsa & Elly fyller 11år i sommar & det firade dom med femkamp & fika i tema Dolly Style. Haha, snacka om idoler? Jag fixade iallafall cupcakes, cake pops & dekorering i rätt färger & se så fint det blev! Alla nöjda & till & med saften var i rätt kulör.
Hur kul är de inte med dukning & dekoration??

Birthday girls🙋🏼

Likes

Comments

Men hej! I helgen var det peace och jobb om vartannat och nu är jag heeelt slut efter en intensiv helg. Men oj så kul det varit med peace!

Veckan som kommer är inte direkt mindre hetsig, men en massa roligt på g, så jag är nöjd🙌🏻

Likes

Comments

Hej där! Idag har jag tittat på djur & åkt karuseller med these ladies! Tänk va roligt man kan ha med ett gäng 10åringar💁🏼

Likes

Comments

Heeej!! Midsommar spenderade jag till en början på jobbet & avslutade årets bästa högtid med picknick i gräset tillsammans med min prins. Hur mysigt?
Hade sånna förväntningar på femkamp med ett stort gång & hela köret iår, men efter ett milt sammanbrott igår så insåg jag hur underbart "bara" det här kunde vara. Jag är så så nöjd med kvällen!
Hur firade ni Midsommar allihopa?🌸🥂

Likes

Comments

Ååååh idag har varit såå varm! Äntligen bara ben OCH armar. Fick inviga min nya jeanskjol (som verkligen är jeanskjolarnas jeanskjol haha, helt perfekt alltså!!) & även gå på skolavslutning. De är så mysigt ju!
Som säkert det flesta av oss så är jag så så taggad på sommar nu och idag kändes det verkligen som sommar på riktgt. Tyvärr spenderade jag min eftermiddag & kväll på jobbet och kom precis hem. Men tänk va mycket energi man fick av några soltimmar på förmiddagen endå. Wehooo! Hur har eran soldag varit?☀️☀️

Likes

Comments