Som rubriken lyder har vi precis fått sommarlov och detta skulle naturligtvis firas. Började med att äta med mina tjejer innan vi drog oss vidare mot Linnea där resten av klassen droppade in efterhand, jobbigaste cykelturen någonsin för den som ville veta.
Hade höga förhoppningar på detta sommarlovet men det har börjat sämre än någonsin.
Letar även efter bråvallabiljett igen då jag inte var riktigt säker på den förra säljaren.
Har även vart på ungefär 6 studenter på 2 olika fredagar så man har haft att göra, men roligt har det vart!
Och körkortet har även landat i handen så den senaste veckan har resten utav familjen knappt fått röra bilen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nu äntligen blivit frisk från min halsfluss och har haft min första lugna helg på länge, endast jobbet som fanns som ett måste och det andra som stod på schemat var en kväll med tjejerna och crashade även en klassfest för esterna i lördags.
Denna veckan har jag mycket att göra, NP i engelska hela onsdagen och sedan jobb onsdag-lördag och arbetsmöte i Halmstad på söndag så en fullspäckad vecka med antagligen lite festligheter inslängda på kvällarna med, helt perfekt!

Likes

Comments

Efter en lång bussresa med båda samhällsklasserna sitter vi nu fyra tjejer inne på rummet och pratar och kollar på lite olika filmer och program. Har vart på Nationalmuseet och kollar på film och även på stadsvandring i galna stan.
Vi kommer spendera de närmsta dagarna i huvudstaden och uppleva mycket intressant, hoppas jag på. Har även förhoppningar på att hinna med lite shopping också, man kan inte åka hem utan att få med sig lite nya grejer.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och kollar på ph Danmark och kan verkligen inte släppa det. Har fått för mig att danska ph är så mycket bättre än svenska.
Har så himla mycket i skolan just nu så längtar väldigt mycket till helgen då det antagligen blir utgång antingen i Halmstad eller här i fbg, måste ju festa till det lite när en van jag inte har träfat sen i somras kommer ner och hänger hör i tre dagar.
Kände mest att det var dags för en uppdatering här så det blev inte så intressant men det får funka.

Likes

Comments

... har jag myst med tjejerna, och bara haft det allmänt bra med de som alltid får mig på bra humör. Jag har även skaffat blå ombre istället för min röda som jag skaffade för ett par månader sedan. Och för ett par dagar sedan flyttade jag upp till farmor för att passa hennes katt under tiden hon är på semester, och jag kan bara säga att det är underbart skönt att bara kunna göra vad man vill och sköta sig själv på ett annat sätt än vad man kan hemma. Jag har även införskaffat mig en ganska stor tatuering som betyder väldigt mycket för mig. Annars har livet bara rullat på och jag försöker att bara hinna med.

Likes

Comments

Dagen började med gym och lite prat med Becca och Clara, sedan cyklade vi in till stan för att komma till skolan. Tillbringade ungefär 45 minuter ute i solen på lunchrasten och det är verkligen guld värt med detta väder vi har fått nu! Sedan hade vi ytterligare tre lektioner varav den sista var utomhus. Efter det satte jag och Ida oss på våra cyklar och tog oss hemåt medan vi hade ett välbehövligt samtal.
Vädret gör alla på så bra humör så det är nästan att man längtar till morgondagen! Sol och värme i morgon med och det skulle fortsätta nästa vecka med, humöret på topp alltså!

Likes

Comments

Vaknade i morse och blev lycklig när jag såg solen titta in genom mitt fönster. Första tanken vara att idag blir det solglasögon och skinnjacka, och det blev det. Har alltså invigt båda delar för detta året och den känslan är obeskrivlig. Var dock lite kallt med skinnjacka så blir att använda vinterjackan ett tag till, men snart så, då är det vår!

Likes

Comments

Ett tag sedan jag kollade in här nu. Har varken haft ork eller haft tankar på att skriva här. Tiden jag inte har hört av mig har jag spenderat med tjejerna, familjen och har även sovit bort en hel del tid kan jag erkänna. Det har alltså inte hänt så mycket den senaste tiden.
Gårdagen blev lyckad tycker jag, började dagen med jobb och sedan hem och äta och göra dig redo inför kvällens festligheter. Tog mig in till stan för att möta upp mina vänner och sätta oss på bussen till vessige där det var lokalfest. Tog sedan tack därifrån in till stan och gjorde min krogdebut. Blev inte någon överdrivet sen kväll men idag känner man att man lever. Har precis tryckt i mig lite pizza och ska ta och vila lite nu.

Likes

Comments

Efter att ha haft en 18-års fest och varit på en annan denna helgen kändes det välbehövligt med en dag i sängen med min dator och extra mycket sömn.
Firade min 18 års dag i fredags och hade en riktigt rolig fest, även om det inte alltid är så roligt att vara den som håller i festen. I lördags när jag vaknade var det bara att börja städa och fyra timmar senare kunde man knappt se spår utav festen. Vid sju tiden kom tjejerna hit och vi började föra lite smått innan den kvällen också skulle dra igång, men denna gången hos Alex som fyller 18 idag, så grattis till honom!
Likes

Comments

Nya veckan börjar utan röst och med en hemmadag på grund utav en kraftig förkylning. Dagen i morgon blir fullspäckad med jobb, körlektion och ska även springa några ärenden på stan innan det är dags att bege mig hemåt igen.
Hela veckan kommer det att finnas en riktigt stor längtan inför helgen då det är två 18-års fester på gång och ser fram emot båda kan jag säga!
Nu ska jag ta och sova och hoppas på att rösten kommer tillbaka och förkylningen försvinner, gärna innan fredagens firande.

My main chicks


Likes

Comments