Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när man har något viktigt att göra. På måndag ska vi spela skånecupen och det är en jätterolig cup! Imorgon har vi träning men jag får inte träna av min pappa för jag har feber och hosta och det är tydligen farligt att springa då. Fast det visste jag redan men skitsamma.

Idag åkte min syrra och min mamma till sälen för att åka skidor, jag var där förra året med skolan och det var skitkul! Det var första gången jag åkte skidor då och det blir det för louise också. Hoppas hon får lika roligt som jag hade.

Nu ska jag försöka sova lite och kolla på världens bästa serie! ❤

Likes

Comments

Sitter och funderar på vad jag ska önska mig i julklapp. Det känns som ett måste, att man alltid måste önska sig någonting annars kommer man inte få någon julklapp. Och om jag inte skriver ner en lapp och ger till mina föräldrar så kommer jag att få någonting jag verkligen inte vill ha i onödan.

Det värsta man kan få är
1. Kläder i fel storlek
2. Smink man inte kommer använda
3. En tandborste
4. Böcker
5, Skol saker​

Bra saker att få
1. Smink
2. Pengar
3. Resor
4. Presentkort
5. Kläder som passar


Vad jag önskar mig
1. Gopro hero 3
2. Glossybox prenumeration
3. Presentkort

Likes

Comments

Nu ska vi kolla på skräckfilm, äta kanelbullar och ha det jättemysigt
Likes

Comments

Nu har vi precis varit på consensums öppethus. Jag tror jag har bestämt mig för att gå där på vård och omsorg men jag vet inte. Det var en jättemysig skola. En tjej tog blodtrycket på mig, frida och elin. Sen visade hon även oss hur man tar blodprov. Men nu sitter vi på mc och äter, sen ska vi åka hem!
Likes

Comments