Godmorgon! Hur har ni det i detta höstväder? Själv är jag lite deppig över att moppe säsongen är över snart men det är ändå mysigt att det börjar bli höst ute. Idag har jag på mig denna tröjan med snörning och ett par vanliga low waisted jeans.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det länge sedan men hade tänkt att skriva lite om mina tankar just nu i alla fall. För många är det mycket i skolan och många håller på med sporter men hur får man ihop båda på ett bra sätt? Jag tycker i alla fall att det är svårt att vara riktigt duktig i skolan men även göra det man älskar och uppfylla sina drömmar och mål. Jag själv har blivit väldigt intresserad och provat många nya sporter det senaste och har inte riktigt vant mig vid att hinna med allt. Än så länge känns det som om skolan går hyfsat så får vi se hur det blir sen. Men nu så är det dax att plugga det sista inför spanskan och ta något att äta. Godnatt<3

Likes

Comments

Hej! I måndags var jag i Tanum och shoppade och då åt jag denna goda Caesarsallad med kyckling, bacon och parmesan så jag tänkte prata lite om sallader. Jag beställer ofta sallader när jag och mina kompisar är och äter eller när jag inte är så hungrig men behöver äta. Det som jag tycker är bra är att man inte blir så obehagligt mätt som när man vräker i sig en stor pizza eller hamburgare. Många tycker ju att sallader inte är så mättande men då är det viktigt att ser till att beställa en mäktigare sallad med t.ex. Kyckling istället för räkor och ser till att få bröd till. Försök även att få in det i din vardag, ät t.ex. Sallad varje tisdag på rasten eller varje lördag till lunch. För det är ett både nyttigare och godare mål mat och man kan äta med gott samvete om att man är påväg mot en nyttigare livsstil.

Likes

Comments

Tröja och 2 par jeans /Cubus
1 par trosor /sportshopen
En burk svart sprayfärg, en kantskärare, två paket med pärlstickers, en Embossing Inc och ett stämpelset /panduro

Likes

Comments

Hej! Nu har vi precis handlat. Jag handlade på panduro, Cubus och sportshopen. Haul kommer sen!

Likes

Comments

Hej! Idag så har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Jag började med att rensa i lite för små kläder med mamma, börjat på en DIY och kollat igenom massa gamla bilder. DIY'en kommer ut på bloggen imorgon eller på torsdag beroende på när det blir färdigt.

Nu är det ju snart slut på lovet också! Vad har ni gjort den här sommaren?

Bild ifrån Stockholm.

Likes

Comments

Igår så pysslade jag lite med denna tröjan! Det jag gjorde var att jag limmade fast stenarna på axlarna med ett smyckeslim så att det ska fästa bra på stenarna och limmat fast ett spetsband på insidan med smältlim. Jag kommer att tvätta den i tvättpåsar så att den skuddande och inget fastnar i spetsen. Ärmarna har jag vikt upp för att jag tycker att det är snyggast men man kan ha dom nervikta och sätta spets på dom med.

Om ni också gör något liknande så lägg upp det på instagram med #juliadiy.

Likes

Comments

Tröja /Cubus
Byxor /Hollister
Skor /converse

Likes

Comments

Idag tror jag att vi ska åka till mormor och morfar och hälsa på så ska vi säkert fika där och så. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer eftersom jag inte vet hur länge vi ska stanna där.

Om ni kommer ihåg så städade jag i garderoben här om dagen och då hittade jag en grå långärmad tröja som jag ville göra något med så det fixade jag nu imorse. Jag satte på lite stenar på axlarna så får vi se om jag gör något mer senare men jag ska låta limmet torka lite först. Hejdå! vi ses!

Likes

Comments