En kan ju inget annat än känna sig FAB i en päls. Rekommenderar starkt att de som inte provat shall do so. Så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Säg att den är fin!!

Likes

Comments

Idag är jag ledig från jobbet men inte från måsten som städa och andra ansvarstagande uppgifter. Men äsch, om tre veckor kan jag räkna sandkorn varje dag om jag så vill det!

Likes

Comments

Igår efter jobbet gled jag ner till Dahlin på jazzis just in time för två öl och Ellen Sundberg spelandes i bakgrunden. Vi konstaterade även på plats att det är exakt tre veckor kvar till flyget mot Vietnam avgår, HUR SJUKT?

Likes

Comments

Klackarna i taket vad bra vi haft det under vår intensiva visit i Åre! Tre rätters på Liten Krog följt av Bygget natten lång. Idag pös vi mest runt i de bitande minusgraderna tills tår och fingrar nästan ramlade av. Tillslut checkade vi in på Åre Creperiet och avnjöt en varsin crêpe!! Det här vill man ju göra oftare!!

Likes

Comments

Igår var jag på julbord och det var såååå koselig!! Jag och Johanna kickstarta kvällen med att springa in på systemet och kanske var med om historiens billigaste köp, två sketna cidrar var, sen var vi nöjda. Så i väntan på skjuts, stod vi där, med en varsin cider, på busstorget, femton år igen och rädda att bli upptäckta. Väl på julbordet drack vi ikapp några år och beställde in vitt som rött!

Likes

Comments

Har haft en riktig skitvecka so far och kommer med glädje omfamna både fredag och lördag. Jobb följt av julbord och sedan åter jobb fast istället följt av Åre!! Ska bli riktigt kul att skåla med gurlsen på annan ort!! På återseende da!

Likes

Comments

Har aldrig någonsin tidigare följt så många serier/program på en och samma gång. Så idag myser jag på och ser ikapp det som missats innan jobbis!

Likes

Comments

Igår visade vi vart skåpet skulle stå när vi överraskade Ella på hennes födelsedag. Delad glädje är dubbel glädje, ja det finns något i det. Idag har jag glädjen att vara ledig, ligga kvar i min säng och titta på SKAM. Ska givetvis hinna med ett besök på Jamtli julmarknad, måste ha den årliga kolbullen!

Likes

Comments