Värt att dokumentera, då det händer en gång per halvår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Morotssoppa med rostat rotsaksbröd mmmmmmhmm.

Likes

Comments

Min lediga dag bestod av timmar i sängen, i en bil på jakt efter den fantastiska solnedgången och middag på Vezzo med Ida och Jozzan. Som grädde på moset följde jag med Ida hem till Lugnvik och vände sedan tillbaka mot stan igen. Inget slår promenader i mörkret. Dessutom stötte jag inte på en endaste clown, go figure!!

Likes

Comments

En ledig dag kan spenderas på många olika vis. En ledig dag för mig brukar börja med ett alarm som ändå tjuter relativt tidigt, för vem vill sova bort en ledig dag tänker jag när jag sätter tiden kvällen innan. I sin tid rör jag mig mekaniskt upp ur sängen, besöker toalett, slår på kaffet och återvänder sedan till sängen och slår upp en bok. Idag läser jag en roman av Giovanni Montanaro "Världens alla färger". En poetisk berättad brevroman som utspelar sig på 1800-talet.

Efter en timme eller så brukar magen min göra lite uppror. Idag åt jag ett ägg och en kärleksmums tillsammans med två väldigt välfyllda koppar kaffe. Fikabröd till frukost på en ledig dag är som en klapp på axeln eller en medalj hängandes runt halsen. Helt enkelt en belöning för all slit och möda man får stå ut med resterande dagar ur veckan. 

När den lediga morgonrutinen är ett faktum är det dags att anamma dagen. Detta gör jag bäst när jag får doppa tårna i en gott&blandat mix. Lite av det söta och lite av det salta. Det vill säga en balans av det jag tycker om. I rörelse, tänkandes och umgänge med de jag tycker om. Likes

Comments

Likes

Comments

I början på det nya året 2017 (?!!!!!!!) åker jag och Dahlin på en resa för livet. Ser fram emot att lämna måsten som ett hushåll att sköta och ett jobb att dyka upp på. Vi har valt att inte planera så mycket och ta det mesta som det kommer. Dock har vi en ungefärlig rutt som kan följas, eller inte. Det är det som blir spännande. Här kommer den för den som är nyfiken!

Vi kommer börja vår resa i Peking och sedan röra oss ner längst kusten där vi stöter på Shanghai och Hongkong. Sedan tar vi oss till Vietnam och vidare till norra Thailand och de stora bergsmassiven. Vi lämnar Asien med flyg och landar på Nya Zeeland och är där tills vi åker till Australien. När vi ledsnat på Down under möter vi upp en massa härliga tjejer som också är ute på resande fot. Mötesplatsen är Bali och de strand-vita stränderna.

Har inga som helst förväntningar eller måsten. Jag vill bara gå mycket, glo mycket och bara va. Tror det här kommer bli bra!

Likes

Comments

Man blir ju lite sugen på att dra saxen ytterligare en gång och samtidigt färga lite. Food for thought.

Likes

Comments

Likes

Comments