VILKEN HELG, VILKEN LÅNGHELG! Vi sparkade igång det hela med bubbel på Antic Theatre direkt efter skolan i fredags och sedan dess har tiden endast flugit iväg. Dans på Jamboree, bakishäng i Cituadella parken, konsert på stranden, äventyr till Cala Pola och caféhäng plus plugg är vad som har erbjudits denna spektakulära långhelg.

Något som jag aldrig kommer tröttna på och som jag blir alldeles varm i hjärtat av är när jag vinner nya vänner för livet. Det finns verkligen ingen kvot för detta. Det är så oförutsägbart på något vis, men sen står man där en dag och inser att man står med pokalen i handen och utsedd som vinnare. Idag insåg jag det. Att jag ännu en gång har haft turen att lära känna nya fantastiska vänner som gör mig till den vinnaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite smått och gott från den senaste veckan! Fotar lite, umgås mycket och blundar alldeles för mycket. Dags att ta tag i lite saker för ett bättre välmående. Idag tänker jag bestiga Tibidado, kan bli en utmaning dagen efter en natt på RAZZMATAZZ. Haha tre år senare och autocorrect ändrar till stora bokstäver. Stökigt ställe det där.

Likes

Comments

Klockan är 19.13 och solen börjar sakta men säkert gå ned mot väst. Jag sitter som ett barn kvällen innan julafton. Vill bita tänderna i den mörka idyllen och promenera tills benen säger ifrån. Lyssna på nostalgisk musik som Bon Iver, Youth med Daughter och kanske en och en annan Melissa Horn låt. Känna en kall vind mot min kind och se på när vågorna slår mot stranden.


Jag ska glädjas åt nyheten att jag i vinter kommer kollidera med världens flyttfåglar och bosätta mig norr. Närmare bestämt Alperna och Österrike. En skidsäsong sitter på sin plats och jag får äntligen plocka upp en pusselbit som varit förlorad i nästan 15 år. Mina främsta minnen som barn kommer trots allt från tiden bosatt i Österrike och jag känner verkligen att landet är en stor del av mig. Österrike har bidragit till den jag är idag. Det var där vi var lyckliga tillsammans, det var där vi fortfarande var en familj. Ibland tror jag att det är därför jag upplever tiden i Österrike så närvarande, tiden då vi faktiskt var en hel familj. Det får jag forska kring som psykolog när en av mina miljontals drömmar slår in, tills dess fortsätter jag på spåret som en vardagsfilosof med världen som min arbetsplats.Likes

Comments

Igår var vi ett gäng partysugna Amigos som dansande loss på en techno underground klubb vid namn La Macarena. Det var kul, många GT slank ned. Om inte fler cañas, såklart! Idag sov jag till sent, blir ju så när klubben stänger 07.00 och man inte vill vara en party-pooper. Maxade ändå med ett besök på gymmet följt av taco-supé med las chicas. Nu myser vi framför film samtidigt som regnet smattrar mot fönsterkarmen i bakgrunden. Ett ovant ljud som ändå är så bekant, jag bodde ju trots allt i Norge en hel sommar.

Likes

Comments

FREADAG! Helt ärligt så känns det lite som fredag hela veckan här borta. Givetvis är skolan intensiv och tar upp mycket av min tid men samtidigt upplever jag det otroligt givande och framförallt roligt. Men det är nåt med just dagen fredag som får en att längta efter den trots detta. För mig är det nästan en problemfri dag, de problem eller måsten får jag glömma för en stund. Då passar det bra med en kaffe med vänner eller gå på en långpromenad med fredags podd i lurarna. Fredag är helt enkelt en återhämtningsdag för mig, dagen är förlåtande. Denna fredag är extra speciell ju, mamsen anländer ikväll och vi ska få spendera en hel vecka tillsammans, bara hon och jag.

Likes

Comments

BEACH DAYS! Hade turen att besöka två välkända paradisställen under min första helg här borta. Men jag tror nog denna plats, längs Costa Brava kusten, är min favorit av dem två. Vattnet var klarare, mindre turister och en natur som föll mig i smaken. Tossa De mar kommer jag definitivt lägga på minnet, för här ska jag bygga sommarvilla ju.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick önskan att skriva längre texter som att berätta mer specifikt vad jag gör om dagarna här i Barcelona. Men här kommer ett inlägg som inte alls besvarar den önskan. Istället får ni en outfitta bild från kvällens bravader som inkluderade barhäng i Gracía. Caña y Tapas är en oskriven regel såklart, dessutom fick jag för första gången smaka på "Sangria de Cava". Ja ni hör ju, rödtjut plus bubbel lika med best of both worlds!

Likes

Comments

Vad har hänt sen senast? Mycket men det som fastnat på bild är en Flat white på mitt nyfunna kaffeställe i el Raval och mina nya feta kicks!! Och en selfie, ibland händer det bara!! Och nedifrån dessutom!!

Likes

Comments

Idag besökte jag och min granne Maria med vänner området Gracia, som varje år håller en gatufestival. De som bor där pyntar upp gatan med återvinning och de olika gatorna har olika teman. Området är dessutom bilfritt och har en massvis med restauranger/caféer, väldigt hippt! Hann med tapas och några Cañas (fatööööl) givetvis!

Likes

Comments