View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag är det första dagen i december månad, premiär för julkalendern och Torsdag(som alltid varit en kär dag på något vis, dagen innan fredag ju), men bäst av allt är ändå ny surf! Glad dag!!

Likes

Comments

Today was a great day!

Likes

Comments

Idag fyller IP hela 20 år!! Det var på tiden!! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!! Till helgen firas hon på stort, grattis min fina kloka vän❤️

Likes

Comments

Igår rocka jag dessa!!

Likes

Comments

En enkel detox-juice (även för dem som är lat och gärna skippar onödig tid inne i köket, typ jag) som är supersmarrig. Tre enheter I form av apelsin, banan och spenat. Mix it together and its the best of both worlds!! Once a Hannah Montana believer, always one!

Likes

Comments

Söndagen den 1 januari har jag jag skrivit med stor text "HÄR BÖRJAR LIVE!!". Det ironiska är att det också är sista bladet i min kalender. Faith? Om endast sju veckor sitter vi, jag och Dahlin, med varsin mimosa påväg mot öst och de svindlande höghusen, mystiska staden och den milslånga muren.

Likes

Comments

Hade glömt bort hur fantastisk vintern faktiskt kan vara, med betoning på KAN. Men idag var en sån dag. Prommis och pankis med Michan ÄR alltid fantastiskt! Thats 4 suuuure

Likes

Comments