JULIA DE OLIVEIRA TÖRNING

Afrikansk House + Black Coffee = perfekta beats

Nastyyy! Ett annat stuk på Sexyback! Jag fullständigt hjärtar denna tolkning/remix. Om ni diggar den här formen av sound så checka in j.robb han har en del bra grejer kan jag lova!

Här kommer ett orginal! Black Coffee även bakom denna, han gör verkligen sjuka beats!!) Drakes version/sampling är ju också grym men tycker det är viktigt att föra fram orginalen, det är ju någon annans beat liksom😌

Skön version av French Montana's Unforgettable (förutom i slutet när han försöker sig på något som ska föreställa beatbox. (brukar byta låt då)😂

Ännu än remix på en "gammal" låt, det är något med refrängen bara, diggar.

Avslutar som jag började, med Black Coffee för han förtjänar mer recognition!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

MATHILDA

Med tanke på tidigare inlägg så tänkte jag att det kunde vara aktuellt att slänga ihop en outfit med något utav plaggen ifrån Gucci x Coco Capitán kollektionen. Btw om ni inte vet vem den här badass boss bruden är eller från vilken film karaktären kommer från då har ni missat kan jag säga. Min favorit film utan tvekan! Luc Besson har regisserat men vi stannar inte där, nej nej utan vi har skådespelare som Nathalie Portman, Jean Reno och Gray Oldman. Musik av Sting! Jag total älskar Sting, hans musik lugnar mig och jag har en hjärna som ständigt är på g, så ni fattar! Och sist men inte minst, Stilen. Alltså kläderna är on fkn point!! Huvudrollen Mathilda som hon heter är så jävla ball! Känner ni hur jag blir till mig bara jag skriver om filmen😂 Se den! Den heter Léon, en kriminal/dramafilm från 94, sevärd som fan!

Likes

Comments

UTDRAG FRÅN KOLLEKTIONEN

Ehhh fultträff?!

En kollektion beståendes av basplagg och enkel design men ändå artsy af. Kollektionen som kommer från samarbetet mellan Gucci och Coco Capitán, en spansk-mystisk-poet/konstnär- iiish. Kände inte till henne sen tidigare men fastnade verkligen för hennes texter och sätt att skriva. Simpla vid första anblick men som vid djupare eftertanke får en att *ahaupplevelse* och det gillar jag! Plus att det finns liksom inga bestämda rätt och fel utan hennes citat (de flesta) är öppna för fria tolkningar. "Common sense is not that common" är min favorit! Haha jaa man kanske inte får en ahaupplevesle från just det citatet men som sagt, påstod inte att man fick det från alla ;) Hursom, kollektionen släpptes för lite mindre än en vecka tillbaka och finns nu tillgänglig här men debuterade under Milan Fashion Week i februari tidigare iår. Kanske har ni även sett ett och annat plagg på Rihannas instagram (här)? Ännu en grej jag diggar med kollektionen är att den är unisex. Labels är så jävla blä och bara allmänt inte accurate (kunde bara skrivit inaccurate😂), hello Swenglish! Nej men seriöst nu, en kollektion precis i min smak! Kanske inte prismässigt *öppnar plånbok, inget där* men det är det sällan! Vad tycker ni? Har ni någon favorit eller 2, 3, 4? Jag vill ha allt jag:)

Likes

Comments

Brillor - Asos // Jeansjacka - Zara // Klänning - Zara // Skor - Zara

Märks det att man är Zara-torsk? Bloggtorka den här veckan, det ber jag om ursäkt för men jag har jobbat och det har blivit prioritering nr 1. Men, uppdateringen kommer att förbättras under denna vecka kan jag lova då mitt schema ser något glesare ut.! För att koppla tillbaka till det här inlägget, är inte dessa bilder så coola? De är tagna av @tomlees1 (hans namn på insta) En utav fotograferingarna jag gjorde i helgen var med honom och här är några av bilderna. Tyvärr vill inte kvalitén på bilderna visa sig här på bloggen :( #nouwoutfit

Likes

Comments

ONSDAG

God morgon early birds! Kanske är ni påväg till jobbet? Nyligen hemkommen från en lyckad utekväll med vännerna? Eller inväntar ni en taxi som ska ta er till Arlanda och sedan vidare till varmare bredgrader?

Det sistnämnda hade varit trevligt men jag är en av de som ska jobba idag. Däremot är det något som jag ser framemot! Idag ska jag nämligen medverka i en thrillerserie som kommer att sändas i höst, spännande med andra ord. Efter det ska jag dra vidare hem till en kompis som jag inte träffat på ett tag. Ta igen förlorad tid, bara hänga och snacka, njuta av god mat och underbart sällskap. Tror att den här dagen kommer bli riktigt bra! Vad ska ni göra?

Likes

Comments

So fresh so fine

Seriöst nu, finns det något härligare än ett par nya skinande sneakers? Skulle möjligtvis vara fred på jorden.

Inte nog med det, expediten gav mig hela 400kr rabatt på skorna dvs cirka 30% avdrag även fast de inte var på rea(?!). Hur snäll? However, känns jävligt olagligt? Vill inte nämna vart jag köpte dem då jag inte skulle vilja orsaka den här personen något trubbel hahah. Men kan inte låta bli att le lite när jag tänker på det. Lär ju gå tillbaka till den butiken😉

Likes

Comments

TISDAG

God morgon på er.

Klockan har ännu inte slagit 12 så då bör man ju kunna köra den frasen va? Jag menar, finns det en gräns för när man inte bör säga godmorgon egentligen? Blev riksnyfiken nu, om ni vet dela med er!

I vilket fall, hoppas er morgon/förmiddag startade bra, det gjorde däremot inte min. Att bli väckt av en smått irriterad mor 7:30 på ens lediga dag är inte ultimata starten på dagen. Speciellt inte när hon står och bankar på dörren likt Sheldon när han knackar på hans granne Pennys dörr medan han mellan varje knackning upprepar hennes namn 511 gånger. Inte najs vänner. Kanske inte låter som en big deal meeen nu är det såhär att något som alla i min familj är medvetna om att jag har något otroligt svårt att somna om när jag väl blir väckt. Däför har vi alla kommit överens om att inte väcka mig om det inte är väldigt, väldigt viktigt. Med andra ord, väck mig inte. Och speciellt inte på min enda lediga dag 7:30.

Update; Btw ni kanske vill veta den saftiga anledningen till att hon väckte mig så pass tidigt? Måste varit något riktigt viktigt! Ni får avgöra. Är det rimligt att bli väckt över en persons beslutångest över vilken färg på tröja man bära när man ska iväg till affären och handla mat?! :)))))

Likes

Comments

70's Style

Brillor - H&M // T-shirt - Vintage// Jeanskjol - Zara// Sneakers (nya) NIke Huaraches

Likes

Comments

Jag bara älskar kombinationen av industriell miljö (som tillexempel svart och betong) möter natur, så snyggt! VIll ha ett litet "krypin" på Bali där jag kan fly tillvaron med havet som tomt! Dröm, right?✨

Likes

Comments

                                                    (Snapshots från en plåtning jag gjorde här om dagen )                                               
(Läs med Riris röst) You see me I be work, work, work, work, work, work

Tjenaree! Jag vet, min uppdatering under den här veckan har varit allt annat bra. Anledningen till det har varit att jag i princip haft 0 tid över utöver jobb. Har hunnit plåta, spelat in reklamfilmer och lite annat kul. Åh har så mycket spännande på g som jag bara väntar på att få dela med mig utav! Känns som att jag går mot ljusare tider! Kanske låter en gnutta cheesy men jag har varit ganska nere ett tag har tillochmed haft svårt att få fram något så enkelt som ett leende men nu när jag ler känner jag att det är äkta och det är så jävla befriande! Idag har jag äntligen en dag ledig så nu ska jag dra och träna, vi hörs!

Likes

Comments