JULIA DE OLIVEIRA TÖRNING

Spola fram till 0:45 då den drar igång och blir bra!

Månadens Favorit låt👇, vill typ grina till låten, tycker den ger sån känsla hahah

Likes

Comments

Hur Mys?!

Update: Just nu yrar jag runt på stan i jakt på vintage, något liknande i denna stil. Känner bara yaas👻

Likes

Comments

God morning sunshine

Likes

Comments

@lisa.olssons

Har du tröttnat på det vanliga insta flödet med samma människor och stil på bilder?

Om du älskar mode, inredning och drömmer om resande från kontinent till kontinent så måste du följa Lisa Olsson. Hon är helt klart en utav mina svenska favorit stilikoner, hon inspirerar till max. Med sina 442 000 läsare delar hon med sig av helt fantastiskt vackra bilder när hon reser världen över! Så gör dig själv en tjänst, om du inte redan följer, följ @lisa.olssons på insta.

(Jag har startat en ny kategori som jag valt att kalla "Follow on insta". Vill du vara nästa veckas person att follow on insta, lämna en kommentar under det här inlägget eller tagga @j.torning i en utav dina insta bilder för att få möjligheten att bli vald. Kom ihåg att desto fler bilder du taggar mig i eller ju fler kommentarer du lämnar ökar din chans att bli vald.)


Likes

Comments

ALLMÄNT, MODE

FALL STYLE


För att se vart allt kommer från eller för att se fler collage klicka på bilden så kommer ni till min polyvore.

Likes

Comments

Sinner or a Saint?

Jag är ingen dålig människa egentligen.

Men inte heller bra.

Verkligen inte bra

... Men inte dålig!

Lögnerna måste ta slut.

Jag förtjänar inte min familj...

Allt går åt helvete :))

Mår jag dåligt

går skolan dåligt

och då går livet dåligt.

Botten är nådd.

Likes

Comments

Har jag i princip bara spenderat med bästa Emma. Eller ja bara och bara hon är min allra bästa vän. Vi är med varandra 24/7. Trots att vi bor relativt långt ifrån varandra så ses vi nästan varje dag. Det känns som att jag bor hos henne och hon hos mig hah. I fredags drog vi till collage, men fyfaan vad det blev kaos, fick varken in mig själv eller andra till en början trots lista! Höll på att koka över (har 0% tålamod) men det löste sig tillslut. I kön träffade jag på ett gäng med härliga människor som vi sedan hängde med. Drog som vanligt hem vid stängningsdags hah ni vet hur jag är. Nästa dag, dvs lördagen, chillade jag kanten. Sov till 16, pluggade och sedan på kvällen drog jag in till stan mötte upp min andra halva Emz och så avnöjt vi varsin drink och en mysig middag på Vau De Ville. Efteråt strosade vi runt på stan och det slutade med att vi lät en promenerande östermalmssnubbe ta kort på oss! Låter skumt. Det var skumt! Men han var jävligt skön som kom fram till oss och ba men det där ser ju inte ut att gå så bra, när jag stod utsträckt med mina korta armar och försökte ta selfies med systemkameran på mig och Emma. Så han var skön och erbjöd sig hjälpa till, tummen upp för han. Här kommer några bilder från den kvällen! Hur rolig som helst hahah.


Kvällens outfit/ nattens outfit 😜

Shoe game strong? Nah I'ts all about them bags (iaf i lördags😉)

No bad vibes här inte!!

Grymt goda drinkar på Vau De Ville


Maten var det inte heller något fel på ;)

Neon lights and bright smiles, hur lyckas vi alltid ha så jäkla kul tillsammans?

Har haft en superhelg efter att jag mått piss och varit sjuk under veckan!

Nu väntar en vecka av skola och 100% fokus!

Likes

Comments

Livet som sjuk är inte lätt alls :( Men lagom till kvällen tog jag tag i mitt liv drog hem till min klasskompis Dena i Täby och pluggade ikapp i alla ämnen. Hon ligger nu och sover medan jag jobbar in i det sista med en uppgift i engelska som ska vara klar tills morgondagen. Imorgon väntar även ett företagsekonomiprov/ läxförhör. Det ska nog gå, hmm... okej. Det stora provet är v.43 då jävlar satsar jag A! Nu ska jag plugga vidare några minuter till sen är jag klar med allt, så skönt! Godnatt för idag folks.

Likes

Comments

HEJ

Ni läste rätt, jag har äntligen tagit steget och bestämt mig för att byta bloggportal från forme till nouw. Varför? Tjaa anledningarna är många! Men kort sagt så tycker jag att nouw är modernt och stilrent. Allt är bara så mycket snyggare och 1000x bättre än forme! Vi tar och avslutar det där :) För er som inte känner mig, jag heter Julia och är en 18 årig svensk/brasilansk mode-galen tjej som lever livet i huvudstaden. 50% av fritiden spenderar jag med vänner, fotar, brukar drömma mig bort till varmare breddgrader, (äter) och lagar gärna mat ;) De resterande procenten ägnar jag åt mode och jag hoppas att jag en gång i framtiden ska kunna ägna min fulla tid till det jag älskar- modet. I vilken form återstår att se. Några sista ord bara. Det ska verkligen bli jättekul att testa på att blogga här och förhoppningsvis kan man få med sig en ny skara med läsare. Eller ja nu till en början ska jag vara glad om det ens är 5 stycken som kikar in här. Skulle uppskatta jättemycket om ni tipsar kompisar, länkar osv. Chao!


Likes

Comments