JULIA DE OLIVEIRA TÖRNING

T

Måndags mood

Ett utdrag ur min hiphop lista. Haah, ligger i sängen och är förbaskat förkyld. Känner mig thug as fuck = tycker synd om mig själv. Trots att jag är sängliggandes så är det party!! Det är något med hiphop, det går ju inte att ligga rak lång i sängen som en stel pinne när Swang ekar ur högtalarna ? Min inner Beyonce vill flyga ner på golvet och twerka, Men jag är snäll mot kroppen och får nöja mig med att ligga här snällt och vifta med armarna istället. Kan inte rå för det, ni ska se mina moves nu, watch em swang. I'm cruising, dvs i min osynliga Lambo. Så jävla töntig är jag.. Nu ska jag fortsätta svänga på svansen vi hörs. (btw kom gärna med tips på bra hiphop låtar/trap då älskar jag er!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så Himla snygga t-shirts! Jag bara måste ha Lauryn, Aaliyah eller Stevie tröjan nu, tänk med lårhöga stövlar i velvet och nån fräsig korsett i midjan. Stora guld örhängen med en casual håruppsättning, typ slarvig tofs. Vilken är er favorit?

Likes

Comments

You're from the 70's but I'm a 90's Bitch

Att 90 talet är decenniet som gäller är väl knappast en nyhet? Förra året såg vi mycket av 90-talets sockersöta sida i pastellfärger såsom blekrosa, babyblå, lavendel, mint och även silver. Nu till våren kommer vi fortfarande se mycket av denna trend framförallt bland svenska märken. Fast i år är det grunge som står i centrum. Det vill säga, den lite mer tuffa sidan av the 90's. Förvänta er mycket velvet, extra trendigt i bomberjackor, spice girls frisyrer, nätstrumpyxor i mönster som tex. stjärnor eller badazzeld. Mörka färger och material som latex och mesh. Bandtröjor är fortfarande heta men hetare prints är R&B grupper som TLC och Destiny's Child, eller individ motiv med Tupac, Biggie, Aaliyah, Lauryn Hill och Cher. Ovan har jag satt ihop en 90's outfit med inspo från ingen mindre än Kendall Jenner. Jag har blivit helt förälskad i mesh och ska införskaffa mig en mesh body snarast. Och vad är inte snyggare eller trendigare än att piffa upp bodyn med ett par nipple covers i motivet stjärnor? Dö läckert tycker jag. Vad tycker du? Lämna en kommentar i kommentarsfältet eller klicka här om du vill se vart allt kommer ifrån!

Likes

Comments

IM BACK

Det var inte igår inte. Vet inte om ni är intresserade av ännu en ursäkt till att bloggandet inte har blivit av alls som det var tänkt. Kort sagt, jag har fått prioritera mig själv och studier då har jag varit tvungen att lägga bloggen åt sidan. Men nu finns det betydligt mer ledig tid och jag känner att jag kan "satsa" och få ut mer av bloggen. Med satsa syftar jag på att ni läsare ska få ta del av mer kvalité, tillexempel mer kamera bilder än bilder tagna med mobilen, inägg med mycket bilder istället för endast långa biblar. Och framförallt mer uppdatering. Mitt bloggande har huvudsakligen rört sig kring mode eftersom det är mitt största intresse men tänkte fråga er vad ni skulle vara intresserade utöver det eller om ni har förslag inom den kategorin, Jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde slänga iväg en kommentar om tips på vad just ni skulle vilja se på bloggen. Nu börjar jag ju om från start och har inte en enda läsare hahah så vi får se hur det går...👀

Jaa, ungefär såhär ser jag ut idag. Det är ju måndag så Inget utöver det vanliga. Svart med guldiga detaljer kör jag mycket till vardags, det fick det bli även idag. Nu ska jag plugga lite svenska och leta najs musik, vi hörs! 🎧

Likes

Comments

Spola fram till 0:45 då den drar igång och blir bra!

Månadens Favorit låt👇, vill typ grina till låten, tycker den ger sån känsla hahah

Likes

Comments

God morning sunshine

Likes

Comments

@lisa.olssons

Har du tröttnat på det vanliga insta flödet med samma människor och stil på bilder?

Om du älskar mode, inredning och drömmer om resande från kontinent till kontinent så måste du följa Lisa Olsson. Hon är helt klart en utav mina svenska favorit stilikoner, hon inspirerar till max. Med sina 442 000 läsare delar hon med sig av helt fantastiskt vackra bilder när hon reser världen över! Så gör dig själv en tjänst, om du inte redan följer, följ @lisa.olssons på insta.

(Jag har startat en ny kategori som jag valt att kalla "Follow on insta". Vill du vara nästa veckas person att follow on insta, lämna en kommentar under det här inlägget eller tagga @j.torning i en utav dina insta bilder för att få möjligheten att bli vald. Kom ihåg att desto fler bilder du taggar mig i eller ju fler kommentarer du lämnar ökar din chans att bli vald.)


Likes

Comments

FALL STYLE


För att se vart allt kommer från eller för att se fler collage klicka på bilden så kommer ni till min polyvore.

Likes

Comments