Hej på er!😃 hoppas er sommar har varit bra!!☀

Min sommar har bestått av jobb för det mesta, hunnit med massa saker som jag kan ta upp i ett annat inlägg. Idag var mitt första besök hos psykiatrin, har tidigare gått på BUP, nu när jag är 18år skickas jag till vuxenpsykiatrin.
Det var mycket som var annorlunda mot vad det var när jag gick på BUP, ( jag har diagnosen ADHD för er som inte vet..) Ungefär 2 gånger om året brukar dom ta längd, vikt och puls för att kunna hålla koll så att allt är som det ska. idag gjorde vi samma rutin som tidigare, sen fick jag fylla i ett papper där jag skulle svara på massa frågor. Sen fick jag göra något som jag aldrig hade gjort tidigare på ett läkarbesök😁 lite stelt när man skulle ta kiss-prov, man var tvungen att sitta med öppen dörr efter det fick jag ta ett blodprov.
Vi kom fram till att jag ska få börja med KPT, är fortfarande i kö, men snart så.. Det ska bli så skönt.

Nu ska jag försöka sova, natti ✨Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Veckorna rullar på som vanligt och jag har endast 3 veckor kvar sen har jag jobbat hela 6 veckor.

Det är sällan jag är ledig, fullt ös varje dag..
Tiderna varierar olika hela tiden men oftast får jag jobba 06:45-16:00 sen nästa dag 14:00-21:00 och så fortsätter det sådär varannan dag. Ibland händer det att jag får ta någon annans pass och jobba utöver..

Efter ett tag blir det ganska intensivt då kroppen inte varvar ner då man är på högvarv hela tiden, men än så länge går det bra.

Vad jobbar jag med?
Jag jobbar som vikarie på ett äldreboende
då mina sysslor är : Bädda sängar, tvätta patienter, dela ut mat, hjälpa till vid toalettbesök.. Det innefattar så mycket mer än bara det. 😜

Nu i helgen kan jag njuta av 2 dagars ledighet sen blir det en intensiv vecka då jag bara kommer vara ledig 1 dag..

Godnatt 😇

Likes

Comments

Hej på er!! 😀
Som ni kanske märkt så har bloggen stått tom den senaste tiden, har inte riktigt haft den tiden att blogga då jag jobbar en hel del under sommaren.

Ni kan räkna med att bloggen inte kommer vara uppdaterad hela tiden.. 😜

Idag blir det tredje dagen som jag jobbar på äldreboendet, jag har intro i 1 vecka sen börjar jag som vanligt och jag trivs redan!! 🙃

Nu ska jag ta kvällen, en tidig morgon väntar!!

Kramiiis

Likes

Comments

​Idag ringde dom från bemanningen och berättade att jag har fått jobbet som vikarie på ett äldreboende.Börjar redan nästa vecka och kommer jobba i hela 6 veckor. Det ska bli så kul eftersom jag var där förra året och jobbade, då fick jag göra lite andra saker. 

Känns bara lite konstigt att jag kommer jobba nästan hela sommarlovet, har räknat ut att jag har endast 1 veckas ledighet innan jag börjar skolan. 😁

​Vad har ni för planer inför sommaren? 😚

Likes

Comments

Det finns inget bättre än sömntabletter 🙌🏻 helt sjukt vad en tablett kan göra..

I mitt fall är dessa tabletter min vardag & utan dem hade jag gått in i väggen för länge sen..
Utan dem kan jag knappt sova, vilket inte alls är bra för min vardag. Man vill ju vara aktiv på dagen och inte på natten..

Har även fått tillgång till ett tyngdtäcke som väger 14 kg vilket har gjort sömnen ännu bättre😍

Nu ska jag nanna 😴
Planerna imorn är att luncha med en saknad vän💖

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ert sommarlov har börjat bra🌸

Själv har jag bara tagit det lugnt och spenderat en massa tid med bästa vännen o familjen. Redan nästa vecka börjar jag jobba & det känns väldigt bra!! Något som är mindre bra är att jag har ständig magvärk, vilket gör att jag måste småäta hela tiden för att lindra mina magsmärtor. Jag har symptom på magkatarr, ska äta tabletter emot det ett bra tag och om det inte blir bättre ska jag uppsöka läkare!!

Kram😘

Likes

Comments

Hej på er! 😀

Kom hem för ett tag sen, blev en ganska kort dag idag då vi hade skolavslutning. Fast jag och mina kompisar missade hela, typiskt!!
🤦🏼♀️ men vi hann träffa några lärare i alla fall.

Kan inte förstå att jag har gått ut 2an och redan i höst börjar jag 3an.. sjukt!! Jag förväntar mig bra betyg det här året "wish me luck"
🙌🏻

Även nästa år gäller det att jag lägger ner hela min själ för att få så bra betyg som möjligt
😀 det lönar sig i slutändan. Jag har aldrig varit en pluggis tidigare, men jag har kommit på helt andra tankar nu!!

Nu ska jag bara njuta av sommaren om det nu ens blir någon sommar, kanske regnar det.. vem vet?!
Och sen ska jag även jobba och tillbringa sommaren med min familj och vänner!! Förmodligen kommer jag igång med ett projekt som jag o L har pratat länge om..

Jag berättar mer om projektet i ett annat inlägg
😀

Önskar er en bra sommar!
🌸

Likes

Comments

Godmorgon på er! Kan inte fatta att det är måndag idag vilket innebär att det endast är 3 dagar kvar till sommarlov!! 😀

Detta ska bli såå skönt, ska även passa på att ta tag i träningen. Har inte gymmat på evigheter, 3-4 år måste det vara. Min kropp har tagit stryk av att inte ha tränat. Jag mår sämst när jag inte tränar,haha.. Har blivit en soffpotatis istället, annars är jag en aktiv person som håller igång hela tiden och som inte kan sitta still. 😂

Första dagen av sommarlovet ska jag nog spendera tillsammans med Nelly💕så det blir mys, något att se fram emot då jag alltid har kul med henne!! 🌸 kan inte börja sommarlovet på något bättre sätt🙌🏻

Hoppas ni är lika taggad som mig med att få sommarlov 🌴

Likes

Comments

Det är mycket som har hänt i mitt liv just nu, både bra och dåliga saker.. Men det har bara gjort mig starkare vilket är hur bra som helst. 😀

Jag har även fått sommarjobb nu i sommar, hade hoppats på högre lön men ska inte klaga det är bättre än ingenting.
Sen ska jag på ett möte i Stockholm där jag kommer få veta mer om företaget och produkterna som jag kommer jobba med🙌🏻 sen kommer dom fixa ett distributörs inloggning till mig då jag fyller 18 år.. Det är så kul att jag äntligen får göra något som jag drömt om. 😀🙌🏻

Kram på er 🌸

Likes

Comments

Hej på er!!

Måste bara berätta hur grym min helg har varit!!
Jag, Nelly & hennes lillasyster, hennes mamma och kille åkte till Liseberg😀 vi var där hela dagen, skulle kunna vara där längre!! 🙌🏻

Åkte även helix, var lite nervös i början men det var så himla värt det.. Den var ju faktiskt as najs!
Sen gick vi spökhuset och det var asläskigt, man fick gå på ett led, jag & Nelly gick i mitten och vi visste inte att spöken skulle springa mot oss vilket var skit läskigt och vi släppte greppet o sprang, Hahah...😂 vi skrek hela vägen!!

Sen åkte vi massa andra karuseller & solen sken vilket var hur kanon som helst!! 😍🙌🏻

Åker hit i sommar igen 😀🙌🏻

Likes

Comments