Header

Idag är jag väldigt seg men har ändå jobbat 10-18 idag. Var på julbord igår tillsammans med Jonas och hans firma. Det var mycket trevligt och jag hade superkul. En bra kväll men det blev kanske ett glas vin för mycket. Därav mig seghet idag att göra, men får skylla mig själv.

Likes

Comments

SÅ MYSIGT!

​Julpynt, visst är det mysigt? Jag älskar att få dekorera lägenheten i massa ljus och tomtar. Livar verkligen upp den tråkiga vardagen. Dock blir det ingen julgran i år, men det får gå bra ändå.
Jag räknade till att jag har för närvarande 19 ​tomtar i lägenheten och innan julen är slut kanske det blir någon till. 

Likes

Comments

Tisdag och det innebär ledig dag för mig och denna tisdagen har verkligen varit en lyxdag för mig. Startade dagen med att färga och plocka mina ögonbryn, så nu är de superfina igen. När de var klara var det dags att fixa nya naglar och dessa blir även mina julnaglar. Valde en beige färg och ringfingret fick en roséguldig färg kan man säga. Blev jättenöjd.
Vad har jag gjort mer idag då? Jo, jag och Jonas har provat ännu fler sängar och jag körde en stund på trappmaskinen på gymmet. Vloggade även idag, den videon kommer ut imorgon på min kanal, missa inte det! Jonas gör en take over.

Nu ska jag göra en kvällsmacka och så ska vi titta på en serie vi precis börjat kolla på, Vår tid är nu på SVT. SÅ bra! Började kolla igår och vi drog av 3/10 avsnitt direkt. Den kan jag verkligen rekommendera.

Likes

Comments

1:a advent idag, så mysigt!

Trevlig söndag på er finisar! Hur mår ni?
Jag mår bra. Har precis fixat mitt ansikte med lite smink och ska snart bege mig till Frölunda Torg för att möta en gammal vän jag inte träffat på ett väldigt bra tag. Vi ska ta en fika och prata ikapp mycket som hänt i våra liv det senaste. När jag kommer hem så ska jag redigera en video till youtube som kommer upp senare ikväll. Ska även spela in en: Julpynta med mig-video. Mysig söndag med andra ord!

Likes

Comments

Idag lördag så gjorde jag min 1000:e träning på Nordic Wellness. Känns helt sjukt att jag gjort så många träningar på snart 3 år! Men träningen är verkligen en del av min vardag. Det är inte alltid kul, verkligen inte men jag mår så bra när jag tränar och efter jag tränat. När min pappa dog för 2,5 år sedan så hittade jag min tröst i träningen, den har hjälpt mig i min sorg väldigt mycket. 

Ville bara flika in med detta lilla inlägg samt önska er en fin lördag! Här ska julpyntas och ​​ikväll blir det AW med mitt jobb.

Likes

Comments

Hej fina,

Jag nämnde i ett annat inlägg att jag och Jonas var och kollade samt provade nya sängar i tisdags och den på bilden ovan kommer vi nog slå till på. Har länge velat ha en hög säng med en stor sänggavel och blev helt kär i denna. Älskar ljusgrått också! Fanns även i rosa, min favorit färg men kände att jag kanske ska välja en lättare färg att matcha i sovrummet. Så lutar åt den ljusgrå. Vad tycker ni? Visst är den fin?

Likes

Comments

Igår när vi var på MIO och provade nya sängar så sprang jag även på detta serveringsset för endast 299:- och då kunde jag inte låta bli att slå till.
Ett perfekt set att ha till tacos, fredagsmys eller någon annan tillställning.

Likes

Comments