Just nu sitter jag på flygplatsen i Singapore och väntar på att få ta mig tillbaka till Brisbane. Tillbaka till flygplatsen där jag för ungefär fyra veckor sedan satt med blandade känslor och var på väg till Sverige.

Jag har haft en jättebra och mysig helg i Göteborg med vänner och familj. Har bott hos Elin och passat på att umgås extra mycket med Gustav som jag kommer sakna otroligt mycket. Mycket händer på kort tid nu men det ska bli roligt att se vilken liten person han har blivit när jag kommer hem nästa gång.
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kom lite blandade bilder från de senaste veckorna. Hammarö kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Helt enkelt för att det är här jag är uppvuxen och här jag fått vänner för livet. Det känns alltid nostalgiskt att komma ut till mitt barndomshem. Har spenderat lite extra tid hos pappa när jag varit hemma den här gången och det har varit fint att kunna uppskatta det så mycket igen.

Likes

Comments

En härlig sommarkväll med god mat och sangria med mina efterlängtade tjejer var precis vad jag behövde. Kvällen slutade på Port du Soleil där vi dansade tills det stängde. Riktigt rolig kväll! Mindre roligt var det när jag vaknade imorse men det är smällar man får ta..

Nu har jag en natt till i Göteborg innan jag åker tillbaka till Karlstad. Innan jag åker ska jag dock tatuera mig! Wiieee, fler till samlingen!
Kram

Likes

Comments

Det är väl himla tur att man det finns ett palmhus i Göteborg när man får palm-abstinens. Så bra!

Likes

Comments

Efter två nätter hos mormor i Stenungsund åkte jag igår ner till Göteborg. Passar på att vara lite mer med Elin och bebis. Idag mötte jag upp Matilda för en god lunch innan jag strosade runt i Göteborg på gatorna där jag gått väldigt många gånger förut. Känns både väldigt längesen och som om det var förra veckan jag bodde i Göteborg. Knasigt det där.

Ikväll ska jag träffa Angelica och Linn vilket jag ser fram emot så jag spricker, ska bli sååå kul!
Kram

Likes

Comments

Efter några omtumlande nyheter bestämde jag mig förra veckan för att åka hem till Sverige och spendera tid med familjen. Det var väldigt konstigt att åka tillbaka hem men jag är glad att jag gjorde det. Det känns väldigt bra att vara här några veckor och kunna njuta av den svenska sommaren. Sedan åker jag tillbaka till Australien och fortsätter där jag lämnade. Att vara hemma är väldigt skönt men det har också fått mig att inse att jag inte är i närheten av känna mig klar i Australien eller med att resa. Det finns så otroligt mycket att se, göra och så många människor att träffa. Jag är förväntansfull för vad som ska komma men försöker jobba på att vara i nuet och uppskatta allt här och nu. Det är farligt lätt att ta saker för givet. Ta hand om varandra!

Likes

Comments

Idag efter jobbet fixade vi oss lite och gick ner till vattnet för att fira Amanda på hennes födelsedag med picknick. Kex, ost och vin slår sällan fel så det var en mysig och välbehövlig eftermiddag efter dagens jordgubbsplock.

Likes

Comments

Efter några veckor utan acai så var suget för stort för att motstå. Vi samlade ihop ett gäng från hostelet och gick och åt lunch på Envy som ligger två minuter nerför gatan. Så gott!!!

Likes

Comments

Här kommer lite blandade bilder från mina två veckor i Maroochydore. Det är kul hur snabbt man anpassar sig till saker och kan känna sig hemma i en ny stad. Jag trivs jättebra här! Huset är mysigt med jättehärliga människor och det är ett väldigt bra ställe att spendera vintermånaderna i Australien på. Det är kyligt om nätterna här men dagarna är som svensk sommar, runt 23 grader och sol och jag mår så bra nära vattnet!

Jag har jobbat en vecka nu med att plocka jordgubbar. Det är farmwork som många backpackers gör för att få sitt andra års visum. Jag tar det som det kommer och får se hur länge jag orkar då det är väldigt slitigt för kroppen. Eftersom jag har mitt visum till mars är det inte bråttom för mig att samla ihop mina dagar och har därför lyxen att kunna välja själv hur länge jag vill stanna. Men än så länge känns det väldigt bra och det är kul att leva i den här lilla bubblan med de andra i huset. Alla är här för mer eller mindre samma anledningar och att bo så nära varandra gör att det blir som en extra familj.

Idag har vi från min farm en ledig dag!
Kram

Likes

Comments