Jag älskar de här människorna!
Som jag skrev i tidigare inlägg så har många åkt härifrån nu för att fortsätta sin resa på annat håll. Det är väl det som är det fantastiska med det här äventyret, man bosätter sig någonstans i några månader och skapar minnen och vänner för livet, sedan är det dags att börja röra på sig igen och resa vidare.
Många kommer jag förmodligen aldrig se igen men jag hoppas att jag får träffa många av dem igen någon gång, någonstans i världen. Det är i alla fall fantastiskt med Facebook och instagram så att man kan hålla kontakten på ett annat sätt och faktiskt se lite vad folk gör och vad som händer i deras liv. På det sättet är sociala medier ganska ovärderligt idag kan jag tycka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Photos: Yohan Lacaille-Moisan


Här är några bilder från en kväll vi bestämde oss för att fota lite i solnedgången nere vid vattnet. Det är galet egentligen hur fort man vänjer sig vid sina omgivningar och tar det för givet. Det är så otroligt fint här!
Duktiga Yohan var vår fotograf och Ossi var nog med mest för att se vad vi höll med men det slutade med att vi fotade honom typ mest haha. Jag provade på att skatea också och inser att det ska mycket till för att jag ska se cool ut på en skateboard.. Jag ramlade och slog mig och då stod jag i stort sett still på skateboarden haha.

Måste ju tyvärr meddela också att sedan de här bilderna togs har Amanda och Freddie åkt vidare. Nu bor och jobbar dem på en farm mitt ute i ingenstans och tar hand om djur och barn. Jag saknar dem väldigt mycket! Men oroa er inte, jag och My håller ställningarna och är de sista svenskarna i Cotton tree nu.

Likes

Comments

Hej!

Väldigt mycket har hänt sedan jag sist skrev något här. Jag har hunnit börja och sluta på flera jordgubbsfarmer och börjat jobba på en restaurang här i Maroochydore. Jag har haft jättemycket roligt med alla underbara personer på hostelet, många som nu tyvärr har åkt vidare.

Strandhäng, fest, shopping och bonnbränna från att jobba hela dagar i gassande sol. Allt har varit en del av vardagen här i Sunshine Coast där jag fortfarande trivs otroligt bra.

Bilderna i inlägget är några från de första två veckorna tillbaka och det känns väldigt längesen för mig när jag tittar på dem nu. Vi får se om jag lyckas hålla bloggen lite mer uppdaterad, jag ska försöka!
Kram

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flygplatsen i Singapore och väntar på att få ta mig tillbaka till Brisbane. Tillbaka till flygplatsen där jag för ungefär fyra veckor sedan satt med blandade känslor och var på väg till Sverige.

Jag har haft en jättebra och mysig helg i Göteborg med vänner och familj. Har bott hos Elin och passat på att umgås extra mycket med Gustav som jag kommer sakna otroligt mycket. Mycket händer på kort tid nu men det ska bli roligt att se vilken liten person han har blivit när jag kommer hem nästa gång.
Kram

Likes

Comments

Här kom lite blandade bilder från de senaste veckorna. Hammarö kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Helt enkelt för att det är här jag är uppvuxen och här jag fått vänner för livet. Det känns alltid nostalgiskt att komma ut till mitt barndomshem. Har spenderat lite extra tid hos pappa när jag varit hemma den här gången och det har varit fint att kunna uppskatta det så mycket igen.

Likes

Comments

En härlig sommarkväll med god mat och sangria med mina efterlängtade tjejer var precis vad jag behövde. Kvällen slutade på Port du Soleil där vi dansade tills det stängde. Riktigt rolig kväll! Mindre roligt var det när jag vaknade imorse men det är smällar man får ta..

Nu har jag en natt till i Göteborg innan jag åker tillbaka till Karlstad. Innan jag åker ska jag dock tatuera mig! Wiieee, fler till samlingen!
Kram

Likes

Comments

Det är väl himla tur att man det finns ett palmhus i Göteborg när man får palm-abstinens. Så bra!

Likes

Comments

Efter två nätter hos mormor i Stenungsund åkte jag igår ner till Göteborg. Passar på att vara lite mer med Elin och bebis. Idag mötte jag upp Matilda för en god lunch innan jag strosade runt i Göteborg på gatorna där jag gått väldigt många gånger förut. Känns både väldigt längesen och som om det var förra veckan jag bodde i Göteborg. Knasigt det där.

Ikväll ska jag träffa Angelica och Linn vilket jag ser fram emot så jag spricker, ska bli sååå kul!
Kram

Likes

Comments

Efter några omtumlande nyheter bestämde jag mig förra veckan för att åka hem till Sverige och spendera tid med familjen. Det var väldigt konstigt att åka tillbaka hem men jag är glad att jag gjorde det. Det känns väldigt bra att vara här några veckor och kunna njuta av den svenska sommaren. Sedan åker jag tillbaka till Australien och fortsätter där jag lämnade. Att vara hemma är väldigt skönt men det har också fått mig att inse att jag inte är i närheten av känna mig klar i Australien eller med att resa. Det finns så otroligt mycket att se, göra och så många människor att träffa. Jag är förväntansfull för vad som ska komma men försöker jobba på att vara i nuet och uppskatta allt här och nu. Det är farligt lätt att ta saker för givet. Ta hand om varandra!

Likes

Comments