Idag ska uteplatsen få sig en rejäl renovering. Nya utemöbler, krukor och växter. Skulle vilja ha stora betongkrukor med palmer, olivträd och citronträd. Allt för lite medelhavskänsla. Är lite tveksam om man både ska ha matbord o stolar och loungegrupp eller bara ett utav de.. Man vill ju kunna sitta ute och äta middagar (typ grillat) och även sitta gott i en soffa.. Får nog bli båda😊 vart hittar man snyggaste krukorna och växterna?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så sugen på att shoppa.. Väskor och klockor kan jag inte få nog av. Överst på listan står nu en célineväska, den är snygg o klassisk. Blir nog en liten shoppingrunda imorgon, can't wait!

Likes

Comments

Lediga fredagar med lilla C🙏🏼

Likes

Comments

Hur kombinerar man att vara mammaledig samtidigt som du älskar ditt jobb? Finns inget svar på den frågan, man måste hitta en balans, en balans som fungerar i sin familj. Min dotter är snart 4 mån, och jag har precis börjat jobba 60%.. O gissa hur många "-oj, har du redan börjat jobba" "-vem tar hand om bebisen?" "-men ta vara på tiden och njut av att vara hemma" "-men hur får hon mat? Ammar du inte?"
Den enkla svaren på dessa frågor är, JA, jag jobbar. Våran dotter är alltid med någon i familjen, mig el min sambo, sina mor el farföräldrar. Jag njuter av de dagarna jag är ledig och är med C, och hade jag inte jobbat ngt, så hade jag inte uppskattat den lediga tiden lika mycket som nu. Hon får mat, och äter som en häst. Hon följer sin kurva perfekt. Jo, jag har ammat, ammade tills hon var 3 mån, precis slutat och det känns bra. Vi gör det som passar våran familj bäst, och Chanels behov kommer alltid i första hand. När jag är med C, då är jag mamma 100% och bäst på det.

Sen finns det ju den typen, som ler och säger "-oj vad duktig du är som redan kan lämna bort din dotter", den meningen betyder egentligen, "-du är världens sämsta mamma, hur kan du lämna bort henne en sekund?" Till alla er F*CK U!
Svaret på det är enkelt, min dotter kommer uppfostras till en självständig tjej, kunna vara med många människor.

Njuter även av de dagarna jag är på jobbet, njuter av att kunna vara bara Julia där. Sälj, utbildningar o goa kollegor. När jag är på jobbet då fokuserar jag på att prestera, och det gör jag till 100%.

Jag är helt enkelt en awsome mammaledig workoholic👊🏼

Likes

Comments